News

28.12.2017 » Sinustako koordinaattori varaosapalveluumme?

Sorry, this entry is only available in Finnish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Liiketoimintamme laajentuessa etsimme

KOORDINAATTORIA VARAOSAPALVELUUMME

 

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulle on ominaista ripeä ja ratkaisukeskeinen toiminta kiireisissäkin tilanteissa. Arvostamme teknistä osaamista ja ajattelutapaa. Lisäksi olet

 

– huolellinen ja tarkka
– sekä omatoiminen että hyvä tiimityöntekijä
– osaat hyvin suomea ja englantia
– sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen

– osaat käyttää yleisimpiä Office-ohjelmia

 

Pääasialliset työtehtävät ovat:

 

– varaosien lähettäminen ja vastaanottaminen

– kirjaaminen toiminnanohjausjärjestelmään

– tuotetietojen ylläpitäminen

– huolto-osastomme varaosapalvelu

 

Tarjoamme

– vakituisen työn vakavaraisessa perheyhtiössä
– paikan ammattitaitoisen tiimin jäsenenä
– hyvän perehdytyksen työhön 
– työympäristön, jossa viihdytään

– mahdollisuuden edetä organisaatiossa näyttöjen myötä

Jos kiinnostuit työtehtävästä ja yrityksestämme, lähetä hakemus ja CV Esa Laatikaiselle, esa.laatikainen(at)dayton.fi 12.1.2018 mennessä. Merkitse sähköpostin Aihe-kenttään: Varaosakoordinaattori. Lisätietoja voit pyytää 2.1.2018 alkaen, puh. 010 820 5859.Toimipaikkamme sijaitsee Aviapoliksen aseman lähellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Tikkurilantie 136, 01510 Vantaa.

12.12.2017 » Dayton Oy vahvistaa huoltotoimintaansa

Dayton Oy ja Marko Hietala ovat perustaneet Dayton Lahti Oy:n 12.12.2017

Vakavarainen suomalainen perheyritys Dayton Oy ja pitkän linjan fast food -huollon osaaja Marko Hietala yhdistävät voimansa uudessa yrityksessä.

Daytonin oma huolto kattaa nyt Etelä-Suomen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueet kokonaan, kun yritysryhmän muut yhtiöt Dayton Tampere Oy ja Turussa toimiva TK-Service Oy saavat rinnalleen jälleen yhden ammattitaitoisen toimijan. Dayton Oy:n keskushuolto toimii edelleen Vantaan pääkonttorin yhteydessä.

Lisätietoja asiasta antaa Dayton Oy:n huoltopäällikkö Esa Laatikainen, puh. 010 820 5859.

24.11.2017 » Daytonin Jouni Lautanen on Taylor Red Cape© -teknikko

Sorry, this entry is only available in Finnish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dayton Oy:n pitkäaikainen yhteistyökumppani, kylmälaitetoimittaja Taylor Company, on valinnut Daytonin huoltoteknikon Jouni Lautasen kuukauden huoltoteknikoksi marraskuussa 2017. Kuukauden huoltoteknikko kantaa arvonimeä Red Cape© technician. Myöntämisperusteissaan Taylor kuvailee Jounia ammattilaiseksi, joka taitaa teknisen puolen lisäksi erinomaisesti myös asiakaspalvelun. Taylor-laitteita huoltaa yli 6500 tehtaan kouluttamaa teknikkoa ympäri maailman.

21.09.2017 » VitHit -juomat

Sorry, this entry is only available in Finnish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

VitHit -juomat

VitHit -juomat nyt meidän valikoimassa.

Raikas irlantilainen hyvinvointijuomauutuus jatkaa maailmanvalloitustaan!

Yhdestä pullollisesta (500ml) saat päivän B– ja C-vitamiinin tarpeen ja vain 35 kaloria.

Luonnon oma hedelmämehu yhdistettynä raikkaaseen lähdeveteen ja terveysvaikutteiseen teehen ja vitamiineihin takaavat parhaan boostin syksyyn. Ei lisättyä sokeria!

Neljä makua tuo vaihtelua ja värisuora takaa näyttävyyden myymälän hyllyssä vahvistaen voimakkaasti kasvavaa hyvinvointijuomien kategoriaa!

Käy katsomassa tuotteita verkkokaupassamme!

21.09.2017 » Dilmah -teet nyt Suomessa!

Sorry, this entry is only available in Finnish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Dilmah -teet nyt Suomessa!

Dayton Oy on ottanut Dilmah -teen tuotevalikoimansa.

Dilmah on takuu korkeimmasta mahdollisesta Ceylon -teelaadusta. Perinteinen ”single origin” tee on käsin korkeilta Sri Lankan teeviljelmärinteiltä poimittu ja paikan päällä pakattu. Paitsi että Dilmah on tuorein, se on myös eettisesti ja ekologisesti kestävä tee. Taustalla oleva perheyritys on intohimoisen sitoutunut laatuun ja se on valjastanut koko osaamisensa bisneksen ja maan olojen kehittämiseen. Jokainen tuotantoporras toimii läpinäkyvästi työntekijöitä kunnioittaen. Luonnon ja ihmisen harmoninen ja vastuullinen yhteiselo on kaiken toiminnan perusta.

Tinkimättömän laadun periaatteet ovat hyväksyneet myös maailman johtavat hotelliketjut, Michelin tähdillä palkitut ravintolaketjutut ja tunnetuimmat lentoyhtiöt.

Jotta Sinä ja asiakkaasi saisitte nauttia parhaan kupillisen teetä!

Käy katsomassa tuotteita verkkokaupassamme!

 

26.01.2017 » Dayton is the new distributor of Henkovac

Henkovac, based in Holland, is one of the founders of the vacuum packaging machine. Henkovac combines more than 60 years of experience with craftsmanship, state of the art design and manufacturing technology. This ensures that all Henkovac machines are innovative and reliable, while complying with the highest quality standards.

Henkovac offers a complete product line that fulfils the vacuum packing needs of small to medium size food processing and food preparation companies in many industries. Each model provides an optimal packaging result according to the latest market requirements.

We at Dayton are proud to have Henkovac in our product portfolio and to be able to offer its quality products to our clients. This comprehensive co-operation with Henkovac covers all the areas; importing, sales, spare parts and service.

11.11.2015 » Jura vahvasti läsnä Jarkko Niemisen jäähyväistapahtumassa The Final Nightissa

Sorry, this entry is only available in Finnish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Suomen kautta aikojen paras tennispelaaja Jarkko Nieminen päätti upean ammattilaisuransa viime maanantai-iltana Helsingissä hienoimmalla mahdollisella tavalla. Tapahtuman onnistumisen kruunasi Roger Federer, joka on jo vuosikymmenen ajan toiminut Juran Brand Ambassadorina. Nieminen sai vastaanottaa Federeriltä Juran lahjoittaman uutuuskahvikoneen, Jura Z6:n. Voit tutustua siihen ja muihin Juran täysautomaattisiin kahvikoneisiin jälleenmyyjiemme Creman, Stockmannin ja Verkkokauppa.comin myymälöissä ja verkkosivuilla.

03.02.2015 » Fastfood & Café & Ravintola 2015 -fair

Monilaite-Thomeko Oy esittelee Fastfood & Café & Ravintola 2015 –messuilla tuotteittaan kahdella osastolla.

Osasto 3 H 29 tarjoaa makuelämyksiä kahvilamaailmasta. Esittelemme sveitsiläisten Jura-kahviautomaattien tuoreimmat uutuudet, sekä uusimman edustuksemme italialaisen illy caffen kahveja. Osastolla voit niinikään tutustua ranskalaisiin Routin 1883 –makuaineisiin. Herkullinen kokonaisuus täydentyy itävaltalaisen Isin sifoneilla.

Street Kitchen esittäytyy osastolla 2 C 25. Monipuolinen laitevalikoimamme mahdollistaa juuri sinun liiketoiminta-ajatukseesi sopivat keittiökokonaisuuden rakentamisen. Tule tutustumaan, suunnitellaan teille yksilöllinen ratkaisu joka toimii!

Showlogo-1754x591px

10.12.2014 » Frozen Yogurtia nyt myös Helsingin Jäähallista!

FroYo

Helsingin Nordenskiöldinkadun jäähalliin on avattu kauan toivottu Frozen Yogurt -myyntipiste! Kioskin löydät heti pääsisäänkäynnin aulatilasta katutasosta hallin pohjoispäädystä. Hallin tuhti evästarjonta on saanut rinnalleen raikkaan ja vähärasvaisen jälkiruoka- ja välipalavaihtoehdon asianmukaisine lisukkeineen. Voit valita herkullisen jogurttijäätelön seuraksi makusi mukaan tuoreita marjoja, rapeaa mysliä tai vaikkapa Routin 1883 -karamellikastiketta.

Kioski on avoinna kaikissa jäähallin tapahtumissa ja FroYon rinnalla tarjontaan kuuluvat myös esimerkiksi Routin 1883 -jääteemaut sekä tuorepuristettu Zumex-appelsiinimehu.

TaylorLogo1883Logo001ZumexLogo

03.12.2014 » Monilaite-Thomeko kasvaa Baltiassa

Monilaite-Thomeko Group Oy on tehnyt yrityskaupan 1.12. Vilnassa, Liettuassa. Kaupassa johtava kylmäsuunnitteluun ja -urakointiin erikoistunut Rolvika UAB ja RST-kalusteiden valmistaja Robiga UAB siirtyvät Monilaite-Thomeko -konsernin omistukseen.

Ostetuilla yrityksillä on toimintaa Liettuassa, Latviassa ja Valko-Venäjällä. Kauppa kasvattaa Monilaite-Thomekon markkinaosuutta Baltiassa PT-kaupan teknisten laitteiden, kylmäurakoinnin, huoltotoiminnan ja elintarvike-teollisuuden kylmävarastojen rakentamisen bisnesalueilla. – Meillä ei ole mitään päällekkäisyyksiä toiminnoissamme, vaan tulemme vahvistumaan sekä laitemyynnin että huoltopalveluiden osalta.  Rolvikan asiakkaita ovat Baltiassa johtavat PT-kaupan ketjut, jotka ovat myös Monilaite-Thomekon asiakkaita. Rolvikan ja Robigan palveluksessa on 200 henkilöä. Yhtiön liikevaihtoennuste 2014 on 13 milj. €. Rolvikalla on tytäryhtiöitä Latviassa ja Valko-Venäjällä. Kaupan jälkeen Monilaite-Thomeko -konsernilla on yhteensä 400 työntekijää. Konsernin liikevaihtoennuste vuodelle 2014 on 45 milj. €, josta ulkomaan osuus on 60 %.

Lisätietoja:

Monilaite-Thomeko Group Oy Fred Ramberg, toimitusjohtaja, puh. 0500 460 944, fred.ramberg@mtoy.fi

Jerker Molander, hallituksen puheenjohtaja puh. 050 380 3845, jerker.molander@mtoy.fi

Monilaite-Thomeko Oy on vuonna 1923 perustettu yhtiö, joka on keskittynyt elintarvikealan laitteisiin, käyttötarvikkeisiin ja teknisiin palveluihin. Yhtiö toimii Suomessa, Liettuassa, Latviassa, Virossa, Valko-  Venäjällä ja Venäjällä. Yrityksen asiakkaita ovat merkittävimmät päivittäistavarakaupan ketjut, pikaruokaketjut    ja elintarviketeollisuuden toimijat.