Dayton Oy tarjoaa laajan valikoiman ravintolalaitteita ja tarvikkeita. Olemme jo pitkään pyrkineet laajaan ja laadukkaaseen valikoimaan ja meillä on tarjota palveluina suunnittelu, toteutus sekä huoltopalvelut. Saat kaiken yhden toimijan kautta. Referensseinä voimme mainita Suomen johtavat Fastfood toimijat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Pystymme toimittamaan nopeasti uusia laitteita vanhojen tilalle sekä toteuttamaan projekteja ympäri Suomen. Muista myös että meiltä löytyy laaja valikoima ravintolatarvikkeita.

Scotsman - Saat aina oikeanlaiset jääpalat

Äkkiseltään voisi luulla, ettei niinkin yksinkertaisessa tuotteessa kuin jääpaloissa voi olla laatueroja, mutta kyllä niissä vain on! Ravintola-alalla ei ole ollenkaan samantekevää, minkälaisilla laitteilla baaritiskin jääpalat on tehty, tai minkä kokoisia ja muotoisia lasiin laitettavat jääpalat ovat.

Varsinkin drinkkibaarissa jääpalojen koolla ja muodolla on väliä. Neliskulmaiset jääpalat vievät lasissa enemmän tilaa kuin pyöreämmät, jotka laskeutuvat lasin pohjalle tiiviimmin. Pyöreäreunaiset ja kauniin kirkkaat gourmet-jääpalat ovat jääpalojen aatelia. Aidot ja alkuperäiset gourmet-jääpalat miellyttävät sekä asiakasta että baarimikkoa: ne sulavat lasissa hitaasti, ja koska ne eivät tartu toisiinsa kiinni, niitä on helppo annostella.

Myös jääpalojen koolla on väliä. Kun asiakas tilaa esimerkiksi viskin jäillä, jääpalojen ei haluta sulavan liian nopeasti, ettei arvokas juoma laimene. Niinpä viskibaarissa käytetään isoja jääpaloja. Pienet ja keskisuuret jääpalat soveltuvat ravintoloihin, kahviloihin sekä suuriin pikaruokaravintoloihin, joissa myydään verrattain nopeasti nautittavia virvokkeita.

Scotsmanin AC-mallin jääpalakoneilla voi valita valmistettavan jääpalan koon kolmesta vaihtoehdosta. Saatavana on joko vesi- tai ilmalauhdutteinen malli käyttökohteen vaatimusten mukaan, joko jääpalasäiliöllä tai ilman. EC-sarjan malleissa on lisäksi poistovesipumppu, jonka ansiosta koneita ei tarvitse sijoittaa lattiakaivon päälle, vaan poistoveden voi johtaa jopa 7 metrin päähän.

Eloma - Paras paistotulos energiatehokkaasti ja turvallisesti

Eloman uuneilla saat aina erinomaisen paistotuloksen ja säästät sekä rahaa että ympäristöä. Markkinoiden johtaviin kuuluvan tuotemerkkimme uuneja näkee muun muassa suurten kotimaisten kauppaketjujen paistopisteillä, joissa valmistetaan tuoreeltaan palvelutiskin grillituotteet ja valmisruoat, sekä leipäosaston tuoreet patongit, piirakat, pasteijat ja pullat.

Monitoimiuuniemme kärkituotteet, Eloma MT 6-11 ja 10-11, ovat GN-johteikoilla varustettuja monitoimiuuneja, jotka on mitoitettu 6 ja 10 GN-astialle. Vaunutäyttöisen MT 20-11 kapasiteetti on 20 GN-astiaa tai 6 kanaritilää.

Myös leipomouunien valikoimastamme löytyy erikokoiset vaihtoehdot sekä johteilla että vaunutäytöllä. Eloma Genius -sarjan leipomouunien kapasiteetit ovat 5, 8 ja 16 leipomopeltiä.

Meiltä saat kaiken yhden toimian kautta! Suunnittelupalvelu, asennus ja koko valtakunnan kattava huolto.

Comenda astianpesukoneet

Comendan ammattikäyttöön tarkoitetut tiskikoneet ovat puhdistaneet ravintoloiden, hotellien, sairaaloiden ja laitoskeittiöiden astioita kaikkialla maailmassa jo yli viiden vuosikymmenen ajan. Myös Daytonilla ja Comendalla on pitkät perinteet, sillä olemme tuoneet Comendan tiskareita Suomeen jo 1990-luvulta asti. Tuotevalikoimasta löytyy laitteita erilaisiin tarpeisiin, aina pienistä lasinpesukoneista pitkiin linjastokoneisiin.

Ruostumattomat teräskalusteet

Dayton valmistaa Liettuassa laajan valikoiman ruostumattomia teräskalusteita mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan. Tuotteemme ovat erittäin laadukkaita mutta silti kilpailukykyisillä hinnoilla, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Myymme myös Suomessa valmistetettuja juomavetolaatikostoja ja baarimestarin työpöytiä.

Hamilton Beach pienlaitteet

Hamilton Beach blenderit tunnetaan maailmanlaajuisesti tasaisista ja pehmeistä smoothie juomista. Jo vuosien ajan ihmiset ovat luottaneet Hamilton Beach sekoittimen täydellisiin jääkylmiin juomiin, smoothieihin ja innovaatioihin, joista tämä historiallinen brändi tunnetaan. Älykkäillä ominaisuuksilla, kuten patentoidulla Wave ~ Action toiminnolla, nämä blenderit tarjoavat laadukkaat smoothiet joka kerta. Helpottaaksesi tarjoilua, kokeile annostelupumppua, joka annostelee tasaisen määrän kuppiin, ja suutin on irroitettavissa helppoa puhdistusta varten. Meiltä löytyy myös Hamilton Beach mikserit ja mehupuristimet. Jokainen Hamilton Beach laite on rakennettu kestämään kovaa käyttöä.

Isa ja Tefcold kylmälaitteet

Tarjoamme laajan valikoiman ISA sekä Tefcold merkkisiä kylmäkaappeja, pakastimia, vitriinejä ja kylmähuoneita. Tefcold on Tanskalainen yritys joka valmistaa laadukkaita kylmälaitteita ammattikäyttöön. ISA puolestaan on Italialainen yritys joka erottautuu designilla sekä jäätelö- ja kakkuvitriineiillä.

Taylorin jäätelökoneet

Dayton tuo maahan Taylorin laadukkaat soft ice- ja pirtelökoneet. Jäätelökoneilla valmistat herkullista ja kuohkeaa pehmytjäätelöä tai jogurttijäätelöä. Valikoimassa on useita malleja erilaisille myyntivolyymeille. Saatavana on myös gelato-jäätelökoneita, joilla voit valmistaa artesaanijäätelöä. Vuonna 1926 perustettu Taylor on maailman johtava jäätelökoneiden valmistaja. Edustuksessamme ovat myös Taylorin grillit pikaruokaravintoihin.

Hencovac vakuumipakkauskoneet

Hollantilainen Henkovac on yksi vakuumipakkauskonekaupan käynnistäjistä. Henkovac yhdistää yli 60 vuoden kokemuksen ammattitaitoiseen tuotantoon uusinta suunnittelu- ja valmistustekniikkaa hyödyntäen. Kaikki Henkovac-laitteet ovat innovatiivisia, luotettavia ja ne täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset. Me Daytonilla olemme ylpeitä saadessamme tuotesalkkuumme Henkovacin ja voidessamme tarjota näitä laadukkaita laitteita asiakkaillemme. Kokonaisvaltaisen yhteistyön piiriin kuuluu niin laitteiden maahantuonti, myynti, varaosapalvelut kuin huoltokin.

Moretti Forni pizza uunit

Moretti Forni on tänä päivänä johtava staattisten uunien valmistaja pizzerioille ja leipomoille.

Ugolini mehu ja slush koneet

Slush- koneilla on helppo valmistaa erilaisia tuotteita, kuten esimerkiksi slush, sorbet ja frozen cream jääjuomia. Ainutlaatuiset ja elegantit mallit soveltuvat erinomaisesti baarien, ravintoloiden ja kahviloiden käyttöön valmistamaan jääjuomia.

Mareno ravintolasarja

Täydellinen laitesarja ravintolan ruoanvalmistukseen. Liedet, rasvakeittimet, parilat, ym. Sarjat 600-700-900.

Muut ravintolalaitteet

Meiltä löytyy näiden lisäksi myös monen muun merkkisiä laitteita, esim. Frymaster rasvakeittimet, Lincoln kiertoarinauunit, Prince Castle paahtimet ja tarvikkeet, Bistron kylmävetolaatikostot, jne.