Pyydä tunnukset verkkokauppaan

Saat tunnukset käyttöösi täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lomakkeet käsitellään arkisin klo 8 - 16. Palvelu on suunnattu yrityksille.

Voit rekisteröityä paveluumme, jos sinulla on voimassa oleva y-tunnus. 

Miksi tilata Daytonin verkkokaupasta?

24/7

Verkossa tilaaminen on nopeaa ja voit tehdä tilauksia juuri sinulle ja yrityksellesi sopivana ajankohtana. Tilaukset välittyvät suoraan logistiikkamme työjonoon ja näin ollen tilaus- ja toimitusprosessimme on mm. sähköpostitilaamista nopeampaa.

Nopeat toimitukset

Yrityksenne sijainnista riippuen pystymme toimittamaan verkkokauppa tilaukset perille entistäkin nopeammin, jopa saman päivän aikana. 

Oma hinnasto

Keskittäminen kannattaa. Mikäli tilausmäärät kasvavat suuriksi, saat verkkokauppaan näkyville omat tuotehinnat.

Omat tuotteet -sivu

Tilaatko paljon eri tuotteita ja haluaisit nähdä ne yhdellä sivulla? Sekin onnistuu. Pyydä meiltä Omat tuotteet -sivua ja räätälöimme sinulle sellaisen. 

Chat

Mikään ei voita henkilökohtaista palvelua, siksi verkkokauppatiimimme vastaakin kysymyksiinne arkisin 8-16:00 välillä Chatissa. Voit myös jättää viestin ja yhteistietosi ja palaamme teille asiaan heti seuraavan arkipäivän aikana.

Monipuoliset maksutavat

Kaupassamme käy laaja valikoima kotimaisten pankkien verkkomaksuja, maksukortteja sekä MobilePay. Pankit ja kortit löytyvät listattuna jokaisen sivun alaosasta. Lasku maksutapana on myös mahdollinen, mutta sitä pitää erikseen pyytää ja tarkistamme aina ensin asiakkaan luottotiedot Suomen Asiakastiedon rekisteristä. 

10% alennus

Saat ensimmäisestä tilauksesta 10% alennuksen kirjaamalla kassalla kampanjakoodin: TERVETULOA. Etu koskee kaikkia materiaaleja, käyttö- ja elintarvikkeita. Koneet, laitteet ja kalusteet toimivat toistaiseksi tarjouspyyntöjen kautta eikä kyseinen tarjous koske niitä.

Toimitukset

Pääkaupunkiseudun toimitukset kuljettaa Hakonen ja muun maan Posti.
 

Yrityksen tiedot

Yrityksen nimi*
Y-tunnus*

Laskutusosoite

Laskutusosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Toimitusosoite

Toimitusosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Yhteystiedot

Nimesi*
Puhelinnumerosi*
Sähköpostisi*


 

Tietosuojaseloste