Uutiset

21.09.2017 » VitHit -juomat

VitHit -juomat

VitHit -juomat nyt meidän valikoimassa.

Raikas irlantilainen hyvinvointijuomauutuus jatkaa maailmanvalloitustaan!

Yhdestä pullollisesta (500ml) saat päivän B– ja C-vitamiinin tarpeen ja vain 35 kaloria.

Luonnon oma hedelmämehu yhdistettynä raikkaaseen lähdeveteen ja terveysvaikutteiseen teehen ja vitamiineihin takaavat parhaan boostin syksyyn. Ei lisättyä sokeria!

Neljä makua tuo vaihtelua ja värisuora takaa näyttävyyden myymälän hyllyssä vahvistaen voimakkaasti kasvavaa hyvinvointijuomien kategoriaa!

21.09.2017 » Dilmah -teet nyt Suomessa!

Dilmah -teet nyt Suomessa!

Dayton Oy on ottanut Dilmah -teen tuotevalikoimansa.

Dilmah on takuu korkeimmasta mahdollisesta Ceylon -teelaadusta. Perinteinen ”single origin” tee on käsin korkeilta Sri Lankan teeviljelmärinteiltä poimittu ja paikan päällä pakattu. Paitsi että Dilmah on tuorein, se on myös eettisesti ja ekologisesti kestävä tee. Taustalla oleva perheyritys on intohimoisen sitoutunut laatuun ja se on valjastanut koko osaamisensa bisneksen ja maan olojen kehittämiseen. Jokainen tuotantoporras toimii läpinäkyvästi työntekijöitä kunnioittaen. Luonnon ja ihmisen harmoninen ja vastuullinen yhteiselo on kaiken toiminnan perusta.

Tinkimättömän laadun periaatteet ovat hyväksyneet myös maailman johtavat hotelliketjut, Michelin tähdillä palkitut ravintolaketjutut ja tunnetuimmat lentoyhtiöt.

Jotta Sinä ja asiakkaasi saisitte nauttia parhaan kupillisen teetä!

 

26.01.2017 » Henkovacin edustus on siirtynyt Dayton Oy:lle

Hollantilainen Henkovac on yksi vakuumipakkauskonekaupan käynnistäjistä. Henkovac yhdistää yli 60 vuoden kokemuksen ammattitaitoiseen tuotantoon uusinta suunnittelu- ja valmistustekniikkaa hyödyntäen. Kaikki Henkovac-laitteet ovat innovatiivisia, luotettavia ja ne täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Henkovac tarjoaa tuotevalikoiman, joka täyttää niin pienten kuin keskikokoistenkin ruoanjalostusyhtiöiden vakuumipakkaustarpeet. Jokainen laitemalli tuottaa ihanteellisen ja markkinoiden viimeisimpien vaatimusten mukaisen pakkaustuloksen.

Me Daytonilla olemme ylpeitä saadessamme tuotesalkkuumme Henkovacin ja voidessamme tarjota näitä laadukkaita laitteita asiakkaillemme. Kokonaisvaltaisen yhteistyön piiriin kuuluu niin laitteiden maahantuonti, myynti, varaosapalvelut kuin huoltokin.

Lisätietoja asiasta voi pyytää Antti Niiniseltä, puh. 010 820 5866, antti.niininen@dayton.fi.

11.11.2015 » Jura vahvasti läsnä Jarkko Niemisen jäähyväistapahtumassa The Final Nightissa

Suomen kautta aikojen paras tennispelaaja Jarkko Nieminen päätti upean ammattilaisuransa viime maanantai-iltana Helsingissä hienoimmalla mahdollisella tavalla. Tapahtuman onnistumisen kruunasi Roger Federer, joka on jo vuosikymmenen ajan toiminut Juran Brand Ambassadorina. Nieminen sai vastaanottaa Federeriltä Juran lahjoittaman uutuuskahvikoneen, Jura Z6:n. Voit tutustua siihen ja muihin Juran täysautomaattisiin kahvikoneisiin jälleenmyyjiemme Creman, Stockmannin ja Verkkokauppa.comin myymälöissä ja verkkosivuilla.

03.02.2015 » Fastfood & Café & Ravintola 2015 -messut

Monilaite-Thomeko Oy esittelee Fastfood & Café & Ravintola 2015 –messuilla tuotteittaan kahdella osastolla.

Osasto 3 H 29 tarjoaa makuelämyksiä kahvilamaailmasta. Esittelemme sveitsiläisten Jura-kahviautomaattien tuoreimmat uutuudet, sekä uusimman edustuksemme italialaisen illy caffen kahveja. Osastolla voit niinikään tutustua ranskalaisiin Routin 1883 –makuaineisiin. Herkullinen kokonaisuus täydentyy itävaltalaisen Isin sifoneilla.

Street Kitchen esittäytyy osastolla 2 C 25. Monipuolinen laitevalikoimamme mahdollistaa juuri sinun liiketoiminta-ajatukseesi sopivat keittiökokonaisuuden rakentamisen. Tule tutustumaan, suunnitellaan teille yksilöllinen ratkaisu joka toimii!

Showlogo-1754x591px

10.12.2014 » Frozen Yogurtia nyt myös Helsingin Jäähallista!

FroYo

Helsingin Nordenskiöldinkadun jäähalliin on avattu kauan toivottu Frozen Yogurt -myyntipiste! Kioskin löydät heti pääsisäänkäynnin aulatilasta katutasosta hallin pohjoispäädystä. Hallin tuhti evästarjonta on saanut rinnalleen raikkaan ja vähärasvaisen jälkiruoka- ja välipalavaihtoehdon asianmukaisine lisukkeineen. Voit valita herkullisen jogurttijäätelön seuraksi makusi mukaan tuoreita marjoja, rapeaa mysliä tai vaikkapa Routin 1883 -karamellikastiketta.

Kioski on avoinna kaikissa jäähallin tapahtumissa ja FroYon rinnalla tarjontaan kuuluvat myös esimerkiksi Routin 1883 -jääteemaut sekä tuorepuristettu Zumex-appelsiinimehu.

TaylorLogo1883Logo001ZumexLogo

03.12.2014 » Monilaite-Thomeko kasvaa Baltiassa

Monilaite-Thomeko Group Oy on tehnyt yrityskaupan 1.12. Vilnassa, Liettuassa. Kaupassa johtava kylmäsuunnitteluun ja -urakointiin erikoistunut Rolvika UAB ja RST-kalusteiden valmistaja Robiga UAB siirtyvät Monilaite-Thomeko -konsernin omistukseen.

Ostetuilla yrityksillä on toimintaa Liettuassa, Latviassa ja Valko-Venäjällä. Kauppa kasvattaa Monilaite-Thomekon markkinaosuutta Baltiassa PT-kaupan teknisten laitteiden, kylmäurakoinnin, huoltotoiminnan ja elintarvike-teollisuuden kylmävarastojen rakentamisen bisnesalueilla. – Meillä ei ole mitään päällekkäisyyksiä toiminnoissamme, vaan tulemme vahvistumaan sekä laitemyynnin että huoltopalveluiden osalta.  Rolvikan asiakkaita ovat Baltiassa johtavat PT-kaupan ketjut, jotka ovat myös Monilaite-Thomekon asiakkaita. Rolvikan ja Robigan palveluksessa on 200 henkilöä. Yhtiön liikevaihtoennuste 2014 on 13 milj. €. Rolvikalla on tytäryhtiöitä Latviassa ja Valko-Venäjällä. Kaupan jälkeen Monilaite-Thomeko -konsernilla on yhteensä 400 työntekijää. Konsernin liikevaihtoennuste vuodelle 2014 on 45 milj. €, josta ulkomaan osuus on 60 %.

Lisätietoja:

Monilaite-Thomeko Group Oy Fred Ramberg, toimitusjohtaja, puh. 0500 460 944, fred.ramberg@mtoy.fi

Jerker Molander, hallituksen puheenjohtaja puh. 050 380 3845, jerker.molander@mtoy.fi

Monilaite-Thomeko Oy on vuonna 1923 perustettu yhtiö, joka on keskittynyt elintarvikealan laitteisiin, käyttötarvikkeisiin ja teknisiin palveluihin. Yhtiö toimii Suomessa, Liettuassa, Latviassa, Virossa, Valko-  Venäjällä ja Venäjällä. Yrityksen asiakkaita ovat merkittävimmät päivittäistavarakaupan ketjut, pikaruokaketjut    ja elintarviketeollisuuden toimijat.                 

29.09.2014 » Nimityksiä

Myyntiedustaja

Olli Sundberg
Monilaite-Thomeko Oy on vahvistanut Jura-kahvilaitteiden myyntitiimiään nimittämällä 8.9.2014 alkaen uudeksi Jura-brändin myyntiedustajaksi 31-vuotiaan Olli Sundbergin. Kokemusta hänellä on Juran kahvilaitteista jo ennestään toimittuaan aiemmin menestyksekkäästi mm. Musta Pörssi -kauppiaana Järvenpäässä.  

Huoltoasentaja

Aki Ahokas
33-vuotias Aki Ahokas on nimitetty Monilaite-Thomeko Oy:n huolto-organisaatioon huoltoasentajaksi 29.9.2014 alkaen. Hän tulee työskentelemään niin Bizerban myymälävaakojen kuin teollisuussektorin laitteiden parissa. Aki tulee Monilaite-Thomekoon Oy Grundfos Pumput Ab:sta, missä hän on vastannut huolto- ja asennustoiminnoista, sekä pumppuihin liittyvistä sähkötöistä.

Työkaverit toivottavat sekä Ollin että Akin tervetulleeksi!

06.08.2014 » 1883 makusiirapit

1883-001

1883 makusiirapit

Ranskalaiset Routin 1883 gourmetmakusiirapit ja -kastikkeet ovat nyt saatavilla kauttamme! Valikoimistamme löytyy yli 80 eri makua. Laadukkaat 1883-siirapit soveltuvat erinomaisesti erikoiskahvien, jälkiruokien ja maukkaiden drinkkien valmistukseen.

Lisätietoja Monilaite-Thomeko Oy:n myynnistä: puh. 010 820 5800 tai sähköpostitse myynti@mtoy.fi 

28.04.2014 » Zumex-tuoremehupuristimet

Zumex-tuoremehupuristimet

Helppokäyttöiset ja huoltovapaat tuoremehupuristimet sopivat sekä palvelu- että itsepalvelukonseptiin. Puristin halkaisee appelsiinin ja puristaa hedelmistä mehun tarkasti. Kitkerä valkoinen osa jää hedelmän kuoreen, jolloin tuloksena on makea ja herkullinen tuoremehu.

Lisätietoja Dayton Oy:n myynnistä: puh. 010 820 5800 tai sähköpostitse info@dayton.fi