Uutiset

07.06.2017 » Rekrytointi: Huollon työnjohtaja

Dayton Oy on alansa johtava maahantuonti- ja tukkuliike, joka on erikoistunut päivittäistavarakaupan, fast food -ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden ja materiaalien myyntiin sekä huolto- ja ylläpitopalveluihin. Asiakkaina ovat Suomen merkittävimmät kaupan ketjut ja elintarvikealan yritykset.
Nopeasti 2000-luvulla kansainvälistynyt perheyritys toimii Suomen lisäksi kaikissa Baltian maissa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Dayton Oy kuuluu Dayton Groupiin, jonka henkilöstön kokonaismäärä on 400 ja liikevaihto noin 45 milj. €.
Dayton edustaa kansainvälisesti merkittäviä brändejä kuten BIZERBA, SCOTSMAN, TAYLOR, LEFA, AUTOMAC, HARTING, COMENDA, FRYMASTER, ELOMA, ISA, BLANCO ja JURA. Yhtiöllä on myös omaa tuotantoa mm. materiaalien ja RST-tuotteiden osalta.

Dayton Oy vahvistaa huolto-organisaatiotaan ja etsii nyt HUOLLON TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Vastuualueenasi on suurkeittiökoneiden ja –laitteiden huoltotoiminnan suunnittelu, koordinointi ja päivittäinen esimiestyö. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vastaat huoltotoiminnan tehokkuudesta esimiesroolissa. Tehtäviisi kuuluvat huoltotöiden vastaanotto ja tehtävien jakaminen asentajille, huoltosuunnitelmien aikataulutus ja resursointi, sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Lisäksi huolehdit työmääräysten ja laskujen oikeellisuudesta, sekä tarvikkeiden tilauksista. Tehtävässäsi raportoit huoltopäällikölle. Työ vaatii ajoittaista matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • aiempaa työkokemusta huolto- ja työnjohto/esimiestehtävistä
  • soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. sähköala, kylmäasennus
  • vastuullista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa
  • asiakaslähtöistä ja korkeaan laatuun pyrkivää suunnitelmallista toimintatapaa
  • kiinnostusta ja valmiutta huoltotoiminnan kehittämiseen
  • sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen osaamista
  • yleisimpien toimisto-ohjelmien (MS Office) hallintaa
  • valmiutta ajoittain liikkuvaan työhön sekä B-ajokorttia

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden työskennellä korkealaatuisten tuotteiden parissa alansa suomalaisessa huippuyrityksessä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian täältä.

26.01.2017 » Henkovacin edustus on siirtynyt Dayton Oy:lle

Hollantilainen Henkovac on yksi vakuumipakkauskonekaupan käynnistäjistä. Henkovac yhdistää yli 60 vuoden kokemuksen ammattitaitoiseen tuotantoon uusinta suunnittelu- ja valmistustekniikkaa hyödyntäen. Kaikki Henkovac-laitteet ovat innovatiivisia, luotettavia ja ne täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Henkovac tarjoaa tuotevalikoiman, joka täyttää niin pienten kuin keskikokoistenkin ruoanjalostusyhtiöiden vakuumipakkaustarpeet. Jokainen laitemalli tuottaa ihanteellisen ja markkinoiden viimeisimpien vaatimusten mukaisen pakkaustuloksen.

Me Daytonilla olemme ylpeitä saadessamme tuotesalkkuumme Henkovacin ja voidessamme tarjota näitä laadukkaita laitteita asiakkaillemme. Kokonaisvaltaisen yhteistyön piiriin kuuluu niin laitteiden maahantuonti, myynti, varaosapalvelut kuin huoltokin.

Lisätietoja asiasta voi pyytää Antti Niiniseltä, puh. 010 820 5866, antti.niininen@dayton.fi.

03.01.2017 » Dayton Oy vahvistaa myynti‐organisaatiotaan. Haemme ALUEPÄÄLLIKKÖÄ pakkaustarvike ja -materiaalimyyntiin.

Oletko ulospäin suuntautunut, määrätietoinen ja itsenäiseen työhön kykenevä etsimämme myyntitiimimme vahvistus?

Päätehtävänäsi vastaat pakkausmateriaalien ja tarvikkeiden myynnistä olemassa oleville, sekä uusille päivittäistavarakaupan asiakkaille Etelä-Suomen alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta päivittäistavarakaupan tai elintarvikealan asiakkuuksien hoidosta ja asiakkaiden toimintaympäristön tuntemusta. Tunnistat ja analysoit kokemuksellasi asiakkaiden tarpeet ja ehdotat sopivat ratkaisut. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat (MS Office). Tulet myös toimeen englannin kielellä.

Tarjoamme kasvavassa yrityksessä haasteellisen tehtävän, jossa voit kehittyä ja sinulla on mahdollisuus edetä uralla kykyjesi mukaan. Tarjoamme hyvät henkilökuntaedut, sekä auto- ja puhelinedun. Toimipaikkasi sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä, Aviapoliksen kehittyvällä alueella.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 18.1.2017 mennessä. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoive. Paikkaa koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä seniorikonsultti Anne Viinamäki p. 050-463 2649. Haastattelemme henkilöitä jo hakuprosessin aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Linkki hakemukseen: http://amiko.likeit.fi/advert/4974932

11.11.2015 » Jura vahvasti läsnä Jarkko Niemisen jäähyväistapahtumassa The Final Nightissa

Suomen kautta aikojen paras tennispelaaja Jarkko Nieminen päätti upean ammattilaisuransa viime maanantai-iltana Helsingissä hienoimmalla mahdollisella tavalla. Tapahtuman onnistumisen kruunasi Roger Federer, joka on jo vuosikymmenen ajan toiminut Juran Brand Ambassadorina. Nieminen sai vastaanottaa Federeriltä Juran lahjoittaman uutuuskahvikoneen, Jura Z6:n. Voit tutustua siihen ja muihin Juran täysautomaattisiin kahvikoneisiin jälleenmyyjiemme Creman, Stockmannin ja Verkkokauppa.comin myymälöissä ja verkkosivuilla.

03.02.2015 » Fastfood & Café & Ravintola 2015 -messut

Monilaite-Thomeko Oy esittelee Fastfood & Café & Ravintola 2015 –messuilla tuotteittaan kahdella osastolla.

Osasto 3 H 29 tarjoaa makuelämyksiä kahvilamaailmasta. Esittelemme sveitsiläisten Jura-kahviautomaattien tuoreimmat uutuudet, sekä uusimman edustuksemme italialaisen illy caffen kahveja. Osastolla voit niinikään tutustua ranskalaisiin Routin 1883 –makuaineisiin. Herkullinen kokonaisuus täydentyy itävaltalaisen Isin sifoneilla.

Street Kitchen esittäytyy osastolla 2 C 25. Monipuolinen laitevalikoimamme mahdollistaa juuri sinun liiketoiminta-ajatukseesi sopivat keittiökokonaisuuden rakentamisen. Tule tutustumaan, suunnitellaan teille yksilöllinen ratkaisu joka toimii!

Showlogo-1754x591px

10.12.2014 » Frozen Yogurtia nyt myös Helsingin Jäähallista!

FroYo

Helsingin Nordenskiöldinkadun jäähalliin on avattu kauan toivottu Frozen Yogurt -myyntipiste! Kioskin löydät heti pääsisäänkäynnin aulatilasta katutasosta hallin pohjoispäädystä. Hallin tuhti evästarjonta on saanut rinnalleen raikkaan ja vähärasvaisen jälkiruoka- ja välipalavaihtoehdon asianmukaisine lisukkeineen. Voit valita herkullisen jogurttijäätelön seuraksi makusi mukaan tuoreita marjoja, rapeaa mysliä tai vaikkapa Routin 1883 -karamellikastiketta.

Kioski on avoinna kaikissa jäähallin tapahtumissa ja FroYon rinnalla tarjontaan kuuluvat myös esimerkiksi Routin 1883 -jääteemaut sekä tuorepuristettu Zumex-appelsiinimehu.

TaylorLogo1883Logo001ZumexLogo

03.12.2014 » Monilaite-Thomeko kasvaa Baltiassa

Monilaite-Thomeko Group Oy on tehnyt yrityskaupan 1.12. Vilnassa, Liettuassa. Kaupassa johtava kylmäsuunnitteluun ja -urakointiin erikoistunut Rolvika UAB ja RST-kalusteiden valmistaja Robiga UAB siirtyvät Monilaite-Thomeko -konsernin omistukseen.

Ostetuilla yrityksillä on toimintaa Liettuassa, Latviassa ja Valko-Venäjällä. Kauppa kasvattaa Monilaite-Thomekon markkinaosuutta Baltiassa PT-kaupan teknisten laitteiden, kylmäurakoinnin, huoltotoiminnan ja elintarvike-teollisuuden kylmävarastojen rakentamisen bisnesalueilla. – Meillä ei ole mitään päällekkäisyyksiä toiminnoissamme, vaan tulemme vahvistumaan sekä laitemyynnin että huoltopalveluiden osalta.  Rolvikan asiakkaita ovat Baltiassa johtavat PT-kaupan ketjut, jotka ovat myös Monilaite-Thomekon asiakkaita. Rolvikan ja Robigan palveluksessa on 200 henkilöä. Yhtiön liikevaihtoennuste 2014 on 13 milj. €. Rolvikalla on tytäryhtiöitä Latviassa ja Valko-Venäjällä. Kaupan jälkeen Monilaite-Thomeko -konsernilla on yhteensä 400 työntekijää. Konsernin liikevaihtoennuste vuodelle 2014 on 45 milj. €, josta ulkomaan osuus on 60 %.

Lisätietoja:

Monilaite-Thomeko Group Oy Fred Ramberg, toimitusjohtaja, puh. 0500 460 944, fred.ramberg@mtoy.fi

Jerker Molander, hallituksen puheenjohtaja puh. 050 380 3845, jerker.molander@mtoy.fi

Monilaite-Thomeko Oy on vuonna 1923 perustettu yhtiö, joka on keskittynyt elintarvikealan laitteisiin, käyttötarvikkeisiin ja teknisiin palveluihin. Yhtiö toimii Suomessa, Liettuassa, Latviassa, Virossa, Valko-  Venäjällä ja Venäjällä. Yrityksen asiakkaita ovat merkittävimmät päivittäistavarakaupan ketjut, pikaruokaketjut    ja elintarviketeollisuuden toimijat.                 

29.09.2014 » Nimityksiä

Myyntiedustaja

Olli Sundberg
Monilaite-Thomeko Oy on vahvistanut Jura-kahvilaitteiden myyntitiimiään nimittämällä 8.9.2014 alkaen uudeksi Jura-brändin myyntiedustajaksi 31-vuotiaan Olli Sundbergin. Kokemusta hänellä on Juran kahvilaitteista jo ennestään toimittuaan aiemmin menestyksekkäästi mm. Musta Pörssi -kauppiaana Järvenpäässä.  

Huoltoasentaja

Aki Ahokas
33-vuotias Aki Ahokas on nimitetty Monilaite-Thomeko Oy:n huolto-organisaatioon huoltoasentajaksi 29.9.2014 alkaen. Hän tulee työskentelemään niin Bizerban myymälävaakojen kuin teollisuussektorin laitteiden parissa. Aki tulee Monilaite-Thomekoon Oy Grundfos Pumput Ab:sta, missä hän on vastannut huolto- ja asennustoiminnoista, sekä pumppuihin liittyvistä sähkötöistä.

Työkaverit toivottavat sekä Ollin että Akin tervetulleeksi!

06.08.2014 » 1883 makusiirapit

1883-001

1883 makusiirapit

Ranskalaiset Routin 1883 gourmetmakusiirapit ja -kastikkeet ovat nyt saatavilla kauttamme! Valikoimistamme löytyy yli 80 eri makua. Laadukkaat 1883-siirapit soveltuvat erinomaisesti erikoiskahvien, jälkiruokien ja maukkaiden drinkkien valmistukseen.

Lisätietoja Monilaite-Thomeko Oy:n myynnistä: puh. 010 820 5800 tai sähköpostitse myynti@mtoy.fi 

28.04.2014 » Zumex-tuoremehupuristimet

Zumex

Zumex-tuoremehupuristimet

Helppokäyttöiset ja huoltovapaat tuoremehupuristimet sopivat sekä palvelu- että itsepalvelukonseptiin. Puristin halkaisee appelsiinin ja puristaa hedelmistä mehun tarkasti. Kitkerä valkoinen osa jää hedelmän kuoreen, jolloin tuloksena on makea ja herkullinen tuoremehu.

Lisätietoja Monilaite-Thomeko Oy:n myynnistä: puh. 010 820 5800 tai sähköpostitse myynti@mtoy.fi