Asiakastiedote 19.8.2020

19.08.2020

Dayton Oy:n vahvistaa teollisuusorganisaatiota

Maaliskuussa 2020 Dayton Oy osti Thomekon elintarviketeollisuuskone- ja -laitetoiminnot Suomessa. Kevään ja kesän aikana olemme rakentaneet uuden organisaation ja luoneet sisäiset roolit ja vastuut.

Tavoitteemme on saavuttaa vahva asema Suomen elintarviketeollisuuden kumppanina niin laite- ja konekannan toimittajana sekä konseptikehittäjänä sekä varmistaa laadukas jälkimarkkinointikumppanuus (huolto ja varaosamyynti) Suomen elintarviketeollisuusasiakkaille.
Tämä edellyttää tiivistää ja luottamuksellista yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Uusi teollisuusmyynnin myyntijohtaja aloittaa 19.10.2020

Teollisuusmyynnin uutena myyntijohtajana aloittaa Jukka Rantanen.
Jukka on toiminut aiemmin yli kymmenen vuotta Multivac Oy:ssä vastaten asiakkaiden kone- ja laiteratkaisuista. Hänen laaja ja pitkä asiantuntemus auttaa meitä luomaan uuden vahvan teollisuusliiketoiminnan yhdessä osaavan teamin kanssa.

Teollisuusmyynti rakentuu jatkossa 4 myyntipäälliköstä sekä yhdestä liiketoimintapäälliköstä.

Kim Gussander toimii liiketoimintapäällikkönä ja teollisuusmyynnin esimiehenä, kunnes Jukka Rantanen aloittaa. Tämän jälkeen Kim vastaa nimetyistä asiakkaista ja tukee muuta teollisuusmyyntiä asiakkuuksien ja tuoteportfolion hallinnassa.

Ville Rannila, Mikko Puha ja Jari Tolmunen on nimitetty myyntipäälliköiksi. He tulevat olemaan lähiaikoina yhteydessä sopiakseen tapaamisen ja tarkoituksena on aloittaa yhteistyökeskustelut teidän tulevista hankkeista.

Kari Palonen on nimitetty teknisen tuen ja huollon myynnistä vastaavaksi myyntipäälliköksi. Karin rooli painottuu teknisen suunnittelun ja sopivien ratkaisujen löytämiseksi eri myynnin projekteissa.

Uusi myyntiorganisaatio toimii tiiviisti yhteistyössä varmistaakseen aina parhaimman ratkaisun asiakkaalle siihen tarkoitukseen mihin se on suunniteltu. Painotamme toiminnassa laatua ja tehokkuutta, huomioiden aina laitteen elinkaarikustannukset.
Jokaisen asiakkaan kanssa tullaan sopimaan yksi pääyhteyshenkilö, joka huolehtii projektien hallinnasta ja toteutuksesta.

Teollisuuden jälkimarkkinointiorganisaatio (huolto) uudistuu

Esa Laatikainen toimii jälkimarkkinointitoimintojen johtajana.

Huolto- ja varaosamyynnin kehittämisen tukemiseksi sekä liiketoiminnan kasvattamiseksi uudistamme vastuita ja vahvistamme teollisuushuollon resursseja.

Tony Ekroos on nimitetty Huollon asiakaspalvelupäälliköksi. Tonyn tehtäviin kuuluu koordinaattoritoiminta, huoltotöiden laskutus ja takuukäsittelyiden toteuttaminen sekä näiden toimintojen jatkuva kehittäminen.

Teemu Puuska on nimitetty huoltopäälliköksi vastaten huollon operatiivisesta toiminnasta sekä varaosatoiminnasta sekä niiden kehittämisestä Dayton Oy:ssa.

Teollisuuden varaosien päävastuussa jatkaa Tero-Matti Suvanto. Tämän lisäksi Daytonin muu varaosateam toimii tukena (3 työntekijää) tilauksien vastaanotossa ja toimituksissa.

Teollisuushuolto muodostuu jatkossa teollisuus- ja vaakahuoltotoiminnoista

Tavoitteemme on saavuttaa vahva asema Suomen teollisuusmyynnissä. Thomeko yrityskaupan ansiosta saimme alan johtavia päämiehiä sekä osaavaa henkilöstöä. Dayton on ollut vaakatoimintojen markkinajohtaja päivittäistavarakaupassa ja teollisuusratkaisuissa jo pitkään.

Uuden teollisuusmyyntiorganisaation avulla haluamme vahvistaa asemaamme kokonaisratkaisuiden tarjoajana. Tämän mahdollistamiseksi hyödynnämme teollisuushuolto- ja vaakahuoltoasentajien osaamista. Bizerba-huoltoasentajien vahvaa ammattitaitoa lisätään teollisuusratkaisuiden osalta ja näin pystymme lisäämään resursseja sekä laajentamaan osaamista teollisuusasiakkaiden tarpeisiin.

Teollisuus- ja vaakahuoltoteamin muodostavat jatkossa Jari Ketonen, Mikko Kivekäs, Jukka Torkkel, Jari Turunen ja tulemme syksyn aikana hakemaan uuden huoltoteknikon täyttämään Mikko Puhan tehtävän hänen siirtyessä teollisuusmyyntiin myyntipäälliköksi. Lisäksi valtakunnallinen aluehuoltoyhtiöverkosto toimii eri alueilla asennus- ja huoltotöissä tukena. Näin pyrimme varmistamaan nopean ja laadukkaan huoltotoiminnon eri puolella Suomea.

Huolto- ja varaosatilauksissa ja muissa huoltoon liittyvissä asioissa ole yhteydessä

Huolto: 010 820 5805 tai huolto@dayton.fi
Varaosat: 010 820 5874 tai varaosat@dayton.fi

Yllä olevat nimitykset tulevat voimaan 1.9.2020 alkaen.

Ystävällisin terveisin

Vantaalla 19.8.2020

Pekka Tiainen
Dayton Oy
Toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Pekka Tiainen 040 549 0050
Kim Gussander 0400 663 100