Daytonin valtakunnallinen huoltoverkosto kasvaa Itä-Suomeen

26.10.2020

Dayton Oy vahvistaa valtakunnallista omaa huoltoverkostoaan. Dayton Itä-Suomi on perustettu.

Dayton Oy on ostanut Prokupi Oy:stä 55 %, samalla yhtiön nimi muuttuu Dayton Itä-Suomi Oy:ksi.

Kaupan avulla Dayton laajentaa omaa valtakunnallista huoltoverkostoa entisestään ja vahvistaa asemaansa niin Suomen päivittäistavarakaupan, Horeca & Fast Food, Huoltamo- ja kioskikaupan sekä teollisuuden asiakkaiden huoltokumppanina.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että pitkän etsinnän jälkeen löysimme Itä-Suomesta paikallisen yhteistyökumppanin joka omaa vahvan taustan laite- ja koneistohuollosta sekä ymmärtää asiakaspalvelun tärkeyden. Prokupi Oy:n yrittäjä Heikki Torniainen jatkaa yhtenä yrityksen omistajista ja toimii Dayton Itä-Suomi Oy:n toimitusjohtajana. Oma huoltotoiminta on Daytonin liiketoiminnan perusta. Lähellä asiakasta olevalla huoltotoiminnolla pystymme tuottamaan merkittävää lisäarvoa. Painotamme laitemyynnissä elinkaariajattelua ja huollon rooli on merkittävä varmistaaksemme toiminnan jatkuvuuden optimaalisilla käyttökustannuksilla.” kertoo Dayton Oy:n toimitusjohtaja Pekka Tiainen

”Uuden Dayton Itä-Suomen tavoitteena on kehittää paikallista huolto- ja asiakaspalvelua uudelle tasolle Itä-Suomessa. Dayton Oy:n tuki ja resurssit mahdollistavat asiakaslähtöisen toiminnan kehittämisen sekä laajemman huoltotoiminnon saattavuutta Itä-Suomen alueella. Olemme parhaillaan käynnistäneet rekrytointiprosessin asiakaspalveluhenkisen huoltoteknikon palkkaamiseksi” toteaa Dayton Itä-Suomi toimitusjohtaja Heikki Torniainen

Kaupan jälkeen Daytonin valtakunnallinen oma huoltoverkosto muodostuu:

Dayton Oy Uusimaa, Dayton Lahti, Dayton Tampere, TK-Service / Dayton Turku, Dayton Pori, Dayton Pohjanmaa ja

Dayton Itä-Suomi

Paikallisen yrittäjän aluetuntemuksella ja asiakkaan lähellä olemisella pystymme palvelemaan asiakkaita nopeasti, laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti.

Dayton Oy on osa suomalaista perheyhtiö Dayton Groupia. Olemme Suomen ja Baltian johtava laitetoimittaja ja huoltopalveluiden tarjoaja päivittäistavarakaupassa, elintarviketeollisuudessa sekä ravintola- ja fast food -sektoreilla.

Viime vuonna määritetty uusi kasvu- ja liiketoimintastrategiamme painottaa kokonaisratkaisujen tarjoamista, asiakaslähtöisyyttä ja omaa huoltotoimintaa. Tämä kauppa Prokupi Oy:n kanssa on osa uutta strategiaamme.

 

Yhteistyöterveisin

Pekka Tiainen

Toimitusjohtaja

Dayton Oy

Tel: 0405490050

Esa Laatikainen

Jälkimarkkinointijohtaja

Dayton Oy

050 562 7828

Heikki Torniainen

Toimitusjohtaja

Dayton Itä-Suomi

0400 387 724