Etsimme nyt päivittäistavarakaupan asiakkuuksiin aluepäällikköä Keski- ja Pohjois-Suomen alueelle

08.01.2019

Oletko ulospäinsuuntautunut, määrätietoinen ja itsenäiseen työhön kykenevä etsimämme myyntitiimimme vahvistus?

Päätehtävänäsi vastaat kone- ja laitekaupan sekä tarvikkeiden myynnistä olemassa oleville sekä uusille päivittäistavarakaupan asiakkaille Keski- ja Pohjois-Suomen alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta päivittäistavarakaupan tai elintarvikealan asiakkuuksien hoidosta ja asiakkaiden toimintaympäristön tuntemusta. Tunnistat ja analysoit kokemuksellasi asiakkaiden tarpeet ja ehdotat sopivat ratkaisut. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat (MS Office). Tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme kasvavassa yrityksessä haasteellisen tehtävän, jossa voit kehittyä ja sinulla on mahdollisuus edetä uralla kykyjesi mukaan. Tarjoamme hyvät henkilökuntaedut sekä auto- ja puhelinedun.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 20.1.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Tapio Tervomaa, Arespartners, p. 0400 709 532. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera tänne.