Rekry: ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ Etelä-Suomen alueelle

13.03.2023

Dayton Oy on alansa johtava maahantuonti- ja tukkuliike, joka on erikoistunut päivittäistavarakaupan, fast food -ravintoloiden ja elintarviketeollisuuden ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden ja materiaalien myyntiin sekä huolto- ja ylläpitopalveluihin. Asiakkaina ovat Suomen merkittävimmät kaupan ketjut ja elintarvikealan yritykset.

Nopeasti 2000-luvulla kansainvälistynyt, syksyllä 100 vuotta täyttävä perheyritys toimii Suomen lisäksi kaikissa Baltian maissa, Dayton Oy kuuluu Dayton Groupiin, jonka henkilöstön kokonaismäärä on yli 400 ja liikevaihto noin 50 milj. €.

Dayton Oy edustaa kansainvälisesti merkittäviä brändejä kuten BIZERBA, SCOTSMAN, ELOMA, TAYLOR, LEFA, AUTOMAC, HARTING, COMENDA, FRYMASTER, ISA, SABERT, SOEHNLE PROFESSIONAL, BLANCO ja JURA. Yhtiöllä on myös omaa tuotantoa mm. pakkausmateriaalien, suojaustuotteiden ja RST-tuotteiden osalta.

Lisätietoja yrityksestä: www.dayton.fi

Kasvava 100-vuotias Dayton Oy etsii nyt päivittäistavarakaupan asiakkuuksiin

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Etelä-Suomen alueelle

Oletko ulospäinsuuntautunut, määrätietoinen ja itsenäiseen, sekä liikkuvaan työhön kykenevä etsimämme myyntitiimimme vahvistus?

Päätehtävänäsi vastaat kone- ja laitekaupan sekä tarvikkeiden myynnistä olemassa oleville sekä uusille päivittäistavarakaupan asiakkaille Etelä-Suomen alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta päivittäistavarakaupan tai elintarvikealan asiakkuuksien hoidosta ja asiakkaiden toimintaympäristön tuntemusta, sekä soveltuvaa koulutusta. Tunnistat ja analysoit kokemuksellasi asiakkaiden tarpeet ja ehdotat sopivat ratkaisut. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakaspalveluhenkinen. Hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat (MS Office). Tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme kasvavassa yrityksessä haasteellisen tehtävän, jossa voit kehittyä ja sinulla on mahdollisuus edetä uralla kykyjesi mukaan. Tarjoamme hyvät henkilökuntaedut sekä auto- ja puhelinedun.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 26.3.2023. Teemme haastatteluja jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteeseen paavo.waris@dayton.fi Lisätietoja tehtävästä antaa myyntikentän esimies Paavo Waris, p. 050 520 2965. Ke 15.3.2023 klo 13.00 – 15.00. ja Ti 21.3.2023. klo 14.00 – 16.00.