Päivittäistavarakaupan ratkaisut

Dayton Oy on erikoistunut päivittäistavarakaupan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden ja pakkausmateriaalien myyntiin sekä teknisiin palveluihin. Asiakkaitamme ovat kaikki Suomen merkittävimmät kaupan alan yritykset. Riippumatta siitä, onko hankintatarpeesi yksittäinen myymälävaaka, monitoimiuuni, jäähilekone tai kokonaisen supermarketin myymälälaitteet, asiantunteva myyjämme suunnittelee kanssasi juuri tarpeisiinne sopivan ratkaisun. Monipuolinen myymälöiden käyttötavara- ja pakkausmateriaalitiimimme tarjoaa kokonaispalvelua niin kassa-alueen ja palvelutiskien toimintaan kuin punnitukseenkin liittyen.

Myymälävaa'at

mc500_tableTop_p_front_cutout_1920_web_RGB

Meiltä löydät kattavan valikoiman myymälävaakoja, lue lisää…

Uunit

eloma01

Dayton tarjoaa laadukkaat monitoimiuunit, yhdistelmäuunit ja leipomouunit päivittäistavarakaupan kaikkeen grillaamiseen, paistamiseen ja ruoanvalmistukseen.

RST-Tuotteet

325602

Dayton valmistaa Liettuassa laajan valikoiman ruostumattomia teräskalusteita mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pesukoneet

comenda01

Comendan ammattikäyttöön tarkoitetut tiskikoneet ovat puhdistaneet ravintoloiden, hotellien, sairaaloiden ja laitoskeittiöiden astioita kaikkialla maailmassa jo yli viiden vuosikymmenen ajan.

Pussit ja kassit

95212358-0405

Ekologisuus on tänä päivänä tärkeä asia, siksi Dayton tarjoaa täysin maatuvia HeVi -pusseja vähittäiskaupan tarpeisiin.

Käsineet

500172M

Dayton tarjoaa laajan valikoiman suojakäsineitä vaativaan ammattikäyttöön.

Rasiat

3602018_ok

Salaattirasiat, sushirasiat, mikrokelpoiset, jne…

Vaakaetiketit

932105843

Meiltä löytyy vaakaetiketit jokaiseen tarpeeseen.