Dayton tarjoaa laadukkaita ja kestäviä teollisuussektorin laitteita, jotka soveltuvat useimmille teollisuuden aloille. Tuotemerkkimme Bizerba on korkeasta laadustaan tunnettu saksalainen laitevalmistaja, joka täytti vastikään 150 vuotta. Bizerban teollisuustuotteiden valikoimasta löytyy punnitukseen, tuoteturvallisuuden varmistukseen, pakkaamiseen sekä lihankäsittelyyn tarkoitettuja laitteita, joita käytetään muun muassa elintarviketeollisuudessa, kosmetiikka- ja kemianteollisuudessa, terveydenhuollossa sekä varaosakaupassa.

Optimoi pakkaussisältö ja vähennä hävikkiä Bizerban tarkistusvaa’oilla

Bizerban tarkistusvaa’t soveltuvat kaikille teollisuudenaloille, joilla pitää luotettavasti tarkistaa sisällön määrän oikeellisuus. Kun käytössäsi on erittäin tarkka vaaka, voit olla varma siitä, että pakkauksesi sisältää aina oikean määrän tuotetta - olipa kyseessä elintarvikepurkki, öljykanisteri tai ripsiväripakkaus.

Bizerba CWE -tarkistusvaaka täyttää uusimmat turvallisuusvaatimukset ja on erittäin helppo käyttää ja puhdistaa. Se voidaan yhdistää Brain-ohjelmistoon, joka mahdollistaa tietojen tallennuksen, tuo käyttöösi tarkat tuotantoraportit ja pienentää raaka-ainehävikkiä.

Järeät teollisuusvaa’at soveltuvat myös lentokentille ja lajittelukeskuksiin matkalaukkujen ja postilähetysten punnitsemiseen.

Vaakahinnoittelijoiden paras hinta-laatusuhde

Vaakahinnoittelijoiden tuoteryhmässä Bizerba kuuluu markkinoiden johtaviin laitevalmistajiin.
Meiltä saat markkinoiden parhaat vaakahinnoittelijat pakattujen elintarvikkeiden merkintään. Automaattisten hinnoittelijoiden valikoimastamme löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin kaupan ja teollisuuden tarpeisiin ja tiloihin.

Bizerba GLM-levo -sarja tarjoaa markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen. Ne ovat erittäin tukevarakenteisia, nopeita, toimintavarmoja ja erittäin helppoja puhdistaa. Modulaarisen rakenteen ansiosta laite mukautuu tuotteen ja käyttöympäristön vaatimuksiin.

Monet suuret suomalaiset elintarvikealan tuotantolaitokset sekä logistiikka- ja jakelukeskukset luottavat Bizerban teollisuusvaakoihin ja laadunvarmistuslaitteisiin. Liity sinäkin Bizerba-teollisuustuotteiden tyytyväisten käyttäjien joukkoon!

Mitä lupaamme?

Daytonin asiakkaissa on lukuisia tyytyväisiä Bizerban teollisuuslaitteiden käyttäjiä. Asiakastyytyväisyyden taustalla on kolme kilpailutekijää, jotka erottavat meidät muista:

  1. laitteiden korkea laatu
  2. laitteiden ja ohjelmien yhteensopivuus
  3. kokonaisvaltainen myynti-, asennus- ja huoltopalvelu.

 

  1.  Korkea laatu

Bizerban teollisuussektorin laitteet on tehty kestämään: ne sopivat kolmivuorokäyttöön ja palvelevat tyytyväisiä asiakkaitamme luotettavasti vuosien ja vuosien ajan. Monet suuret elintarvike- ja logistiikka-alan toimijat luottavat Bizerbaan. Laitteet on suunniteltu erittäin käyttäjäystävällisiksi, ja elintarvikekäyttöön tarkoitetut laitteet täyttävät korkeimmatkin hygieniavaatimukset.

  1. Laitteiden ja ohjelmien yhteensopivuus

Älykkäällä Brain-ohjelmistopaketilla voidaan liittää useita laitteita saman ohjelmiston piiriin. Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen paketin, jossa kaikki laitteet ja ohjelmat sopivat yhteen ja kommunikoivat saumattomasti keskenään.

  1. Kokonaisvaltainen palvelu

Daytonilta saat kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa myynnin, asennuksen ja huollon. Tarjoamme myös kattavan varaosapalvelun.

Tuotteemme

Tärkeimmät teollisuussektorin tuoteryhmämme ovat:

  • vaakahinnoittelijat
  • tarkistusvaa’at
  • laadunvarmistuslaitteet
  • ohjelmistot

Valmista tuotteidesi laatu ja turvallisuus Bizerban tarkastuslaitteilla

Elintarviketeollisuudessa on erittäin tarkat laatukriteerit. Laadunvarmistuksen tarkoituksena on taata myytävien tuotteiden korkea laatu ja vähentää reklamaatioita. Usein kaupan keskusliikkeet vaativat kaikilta tavarantoimittajiltaan, että heidän toimittamansa tuotteet on tarkastettu asianmukaisesti. Niinpä tarve tuotteiden laadunvarmistukselle kasvaa koko ajan, ja tarkastuksesta on pystyttävä näyttämään kirjallinen raportti. Bizerban valikoimassa on erittäin tarkkoja laadunvarmistuslaitteita elintarvikkeiden laadunvalvontaan. Saatavana on sekä metallinilmaisimia että röntgentarkastuslaitteita. Laitteiden avulla varmistat, ettei tuotteissasi ole metallia, kiviä, muovia tai muita vierasesineitä, jotka eivät sinne kuulu. Bizerba Luceo on markkinoiden edistyneimpiä tarkastuslaitteita. Laitteen ylivertaisuus perustuu konenäköön, joka nostaa visuaalisen tarkastamisen aivan uudelle tasolle ja tekee Bizerban laitteista markkinoiden luotettavimpia. Älykäs Brain2-ohjelmisto tallentaa tuotteiden tarkastustiedot ja tekee tarkastusraportin tulostamisesta nopeaa ja vaivatonta.

Ohjaa kaikkia laitteitasi älykkäällä Brain2-ohjelmistolla

Haluaisitko yksinkertaistaa yrityksesi toimintoja ja varmistaa kaikkien laitteidesi virheettömän toiminnan ja yhteensopivuuden? Bizerban ohjelmistotuotteet ovat alan edelläkävijöitä ja tarjoavat ratkaisuja, joita et muilta saa. Älykkään Brain2-ohjelmiston avulla kaikki laitteet voidaan yhdistää kiinni samaan ohjelmistoperheeseen, joten pystyt helpommin hallitsemaan tuotetietoja, tallentamaan tuotantodataa ja tulostamaan raportteja. Luonnollisesti mukana toimitetaan myös työkalut vikatilanteiden varalle: varmuuskopioinnin avulla voit helposti ja luotettavasti palauttaa aiemmin tallennetut tiedot, jos jotain sattuisi menemään pieleen.

Suuret toimijat luottavat Bizerbaan

Monet suuret suomalaiset elintarvikealan tuotantolaitokset sekä logistiikka- ja jakelukeskukset luottavat Bizerban teollisuusvaakoihin ja laadunvarmistuslaitteisiin. Liity sinäkin Bizerba-teollisuustuotteiden tyytyväisten käyttäjien joukkoon! Haluatko lisätietoja Bizerban teollisuusratkaisuista? Ota meihin yhteyttä!