Frymasterin rasvakeittimet kuuluvat markkinoiden johtaviin ravintolakeittimiin. Laitteet ovat niin yleisiä, että suurin osa meistä on tietämättään päässyt seuraamaan niiden toimintaa. Söitpä sitten kotimaisessa fastfood-ravintolassa tai maailmalla reissatessasi päätynyt tuttuun ja turvalliseen ketjupaikkaan, tilaamasi ranskanperunat ovat melko suurella todennäköisyydellä paistuneet rapeiksi Frymasterin rasvakeittimessä.

Luokkansa paras

Amerikkalainen Frymaster valmistaa laitteensa jo vuosikymmenten kokemuksella ja kovalla asiantuntemuksella, sillä Yhdysvalloissa ruoan uppopaistamisella on pitkät perinteet. Frymasterin keittimiin luottavat kaikki maailmanlaajuiset, isot hampurilaisketjut, joilla on tiukat vaatimukset rasvakeitinten tehokkuuden, laadun ja kapasiteetin suhteen. Frymasterin valikoimasta löytyy volyymiltaan riittävän suuret ja tehokkaat laitteet suosituimpien pikaruokaketjujen asiakasmäärille ja huoltoasemaravintoloiden ympärivuorokautiseen käyttöön.

 

Volyymin lisäksi Frymasterin rasvakeittimiä leimaa laatu, kestävyys ja energiatehokkuus, mistä kertovat lukuisat “Best in class” ja “Energy Star” -kunniamaininnat. Korkealaatuiset rasvakeittimet on tarkoitettu ammattikäyttöön, ja ne on suunniteltu kestämään vuosien kovaa käyttöä. Energiatehokkuudeltaan laitteet ovat omaa luokkaansa ja ylittävät ENERGY STAR® -tason energiatehokkuusvaatimukset. Lisäksi Frymasterit kuluttavat vähemmän ruokaöljyä kuin kilpailijoiden vastaavat keittimet, sillä tehokkaan suodatustoiminnon ansiosta öljy pysyy hyvänä pidempään.

Perusmalli ravintolakeittiöön

Frymaster RE-17-2 BLCSD on mallistomme perinteisin versio. Rasvansuodatus tapahtuu manuaalisesti hanasta, ja halutessaan keittimen saa myös ilman automaattisia korinnostimia. Myös ohjelmoinnin voi valita optiona. Peruskeittimestä on helppo räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.

Automatiikkaa ja tehokkuutta pikaruokaravintolaan

Frymaster FPRE2-17- 2RBLCSD -automaattirasvakeittimen kaikki perustoiminnot on automatisoitu, joten työntekijäsi voivat keskittyä olennaiseen - asiakkaiden palvelemiseen. Esimerkiksi pikaruokaravintolassa jossa myydään jatkuvasti suuria määriä ranskanperunoita, esiasetettu tuotekohtainen ohjelma ja automaattinen korinnosto säästävät työntekijöiltä paljon aikaa ja vaivaa, sillä paistotulosta ei tarvitse vahtia.

Tuotekohtaiset ohjelmat ovat käytännöllisiä silloin, kun paistat useita erityyppisiä tuotteita. Esimerkiksi ranskanperunat, kana ja mozzarellatikut vaativat eripituisen paistoajan. Voit ohjelmoida optimaalisen paistoajan jopa kahdeksalle tuotteelle, ja Frymaster pitää huolen siitä, että paistotulos on aina tasalaatuinen. Jokainen laitteen neljästä korista toimii omalla ohjelmallaan, joten laitteella voi paistaa samanaikaisesti useampia eriä eri paistovaiheessa olevia ranskalaisia, tai esimerkiksi yhdessä korissa ranskalaisia ja toisessa sipulirenkaita.

Korinnosto tuo helpotusta työntekijöiden kiireeseen, mutta voi parantaa myös yrityksesi asiakaspalvelua. Kuvittele itsesi pikaruokapaikan asiakkaaksi. Olet juuri saamassa tilaamasi annoksen, kun työntekijä yhtäkkiä pinkaisee rasvakeittimen luo nostamaan koreja ja jättää sinut odottamaan ruokaasi. Ei välttämättä kovin mukava asiakaskokemus. Frymasterin koriautomatiikka nostaa valmiit ranskalaiset automaattisesti pois öljystä, eikä myyjän tarvitse säntäillä minnekään.

Automaattinen rasvansuodatus kierrättää paistorasvan kerran vuorokaudessa suodatinlaitteen läpi. Kun öljyyn jääneet ruoanmuruset suodatetaan pois, öljy säilyy käyttökelpoisena pidempään, mikä säästää merkittävästi ruokaöljykustannuksia. Myös paistoaltaissa olevat kylmäalueet pidentävät öljyn käyttöikää.

Uusinta tekniikkaa edelläkävijöille

Frymaster Frymaster OFC-30 on tuotevalikoimamme uusin malli, jossa kohtaavat innovatiiviset toiminnot, ympäristöystävällisyys ja vieläkin suurempi energiatehokkuus. OFC-30 poikkeaa muista Frymasterin malleista muun muassa innovatiivisen öljynsyötön, paistonopeuden sekä jatkuvan, pikkuhiljaa tapahtuvan öljynsuodatuksen osalta.

Frymaster OFC-30-mallissa öljy säilytetään bag-in-box-laatikoissa, jotka liitetään laitteeseen letkulla. Letkun kautta keitin ottaa automaattisesti tarvitsemansa määrän öljyä ja täyttää paistoaltaat automaattisesti. Uudessa mallissa ei ole lainkaan kylmätilaa ruoasta irtoavan aineksen keräämiseen, vaan öljy pysyy puhtaana pitkin päivää tapahtuvan FootPrint PRO® -öljynsuodatuksen avulla. Innovatiivinen rasvakeitin säästää vielä 40 % enemmän öljyä kuin muut Frymasterin keittimet, sillä kylmätilan puuttumisen vuoksi öljyä tarvitaan altaaseen pari litraa vähemmän kuin tavallisissa rasvakeittimissä, ja jatkuvatoimisen puhdistustoiminnon ansiosta öljy säilyy hyvänä pidempään kuin malleissa, joissa puhdistustoiminto pitää käynnistää erikseen.

Äärimmäisen tehokas rasvakeitin valmistaa ison korillisen ranskanperunoita jopa kolmessa minuutissa, kun tavallisesti saman määrän valmistaminen vie puolet pidemmän aikaa. Öljyssä kypsentämisessä nopeus on valttia, sillä kun tuote on vähemmän aikaa öljyssä, se imee itseensä vähemmän rasvaa. OFC-30 valmistaa siis entistä terveellisempää ruokaa.

Suomessa Burger King on ensimmäisten joukossa huomannut edellä mainitut hyödyt ja valinnut kaikkiin Suomessa tähän mennessä avaamiinsa ravintoloihin uusimman Frymaster OFC-30-mallin. Uskomme vakaasti, että muut seuraavat pian perässä.

Söitpä sitten kotimaisessa fastfood-ravintolassa tai maailmalla reissatessasi päätynyt tuttuun ja turvalliseen ketjupaikkaan, tilaamasi ranskanperunat ovat melko suurella todennäköisyydellä paistuneet rapeiksi Frymasterin rasvakeittimessä.

Kaikki grilli- ja ravintolalaitteet keskitetysti Daytonilta

Dayton toimii Frymasterin rasvakeitinten maahantuojana ja myyjänä. Meiltä saat sekä suuret, lattiamalliset rasvakeittimet pikaruokapaikkojen tarpeisiin, että pienemmät pöytämallit ravintoloille ja muuhun vähäisempään käyttöön. Tarjoamme grilli- ja ravintola-alan asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua: saat samasta paikasta muun muassa ranskanperuna-annostelijat, kebab-grillit, hotdogvaunut, pastakeittimet ja lämpötasot sekä kattavan valikoiman elintarviketeollisuuden pakkauksia ja materiaaleja.   Jos haluat lisätietoja Frymaster-tuotteista, ota meihin yhteyttä!