Juran kahviautomaatit edustavat täydellisen tarkkaa sveitsiläistä huippulaatua, joissa yhdistyvät elegantin yksinkertainen design ja huippuunsa hiottu suorituskyky. Jura edustaa luksusta, suorituskykyä, designia ja innovaatiota, eikä sitä turhaan kutsuta täysautomaattisten kahvilaitteiden Rolls-Royceksi!

 

Parasta kahvia aina tuoreista pavuista

Jura valmistaa maailman parhaat erikoiskahvilaitteet, joilla saat täydellistä kahvia napin painalluksella. Juralla kahvi valmistetaan aina tuoreista pavuista, ei koskaan kapseleista. Voit aina valmistaa tarvitsemasi määrän tuoretta kahvia – vaikka yhden ainoan kupillisen. Sinun ei enää koskaan tarvitse heittää hukkaan pannuun vanhenemaan jäänyttä kahvia eikä tuottaa turhaa filtteri- ja kapselijätettä.

Juran kahvilaitteilla valmistat espressot, ristrettot ja laitemallista riippuen myös monet muut erikoiskahvit äärimmäisen helposti, seuraamalla laitteen antamia ohjeita. Vaikka kahviautomaatin käyttö on erittäin yksinkertaista, lopputulos on kuin ammattitaitoisen baristan huolella valmistama makunautinto. Vallankumouksellinen teknologia optimoi uuttoajan niin, että jopa lyhyiden erikoiskahvien aromit ehtivät kehittyä täydellisesti.

Jos olet mustan kahvin ystävä, voit valita mallin, jossa ei ole sinulle turhia toimintoja. Cappuccinon, latte macchiaton ja muiden kahvierikoisuuksien ystäville löytyy omat laitteensa, joissa riittää ominaisuuksia. Erilaisia juomavaihtoehtoja voi olla jopa parikymmentä, ja luonnollisesti kahvin ystävä voi säätää juoman vahvuuden omien mieltymystensä mukaan.

Erikoistumista ja innovaatioita

Jura on kahviautomaattien pioneeri, joka on esitellyt ensimmäisenä muun muassa seuraavat innovaatiot:

- uusi kahvinjauhatustekniikka
- esiuutto
- säädettävä kahvin määrä
- cappuccino ja muut erikoiskahvit napin painalluksella
- älykäs elektroniikka, jossa näyttö opastaa ja ohjaa, laite ilmoittaa huollosta ja bluetooth -teknologia tuo helppoutta.

Jura pyrkii aina pysymään askeleen edellä kilpailijoita, koska paras tapa ennustaa tulevaisuutta on keksiä se itse. Juran kilpailuetuna on vahva erikoistuminen: monilla laitevalmistajilla on valikoimassaan myös suodatinkahvikoneita, kapselikoneita ja muuta pienelektroniikkaa, mutta Jura keskittyy vain siihen, mitä se osaa parhaiten. Vahvan erikoistumisen ansiosta Jura on maailman johtava Premium- ja Super Premium -kahviautomaattien valmistaja.

Kestävää laatua ja palkittua designia

Juralla keittää helposti jopa 20 000 kuppia kahvia, sillä kahvilaitteet on tehty kestämään. Laadun takeena on myös toimiva ja luotettava huolto, jossa kuluvat varaosat vaihdetaan uusiin nopeasti ja luotettavasti.

Juran suunnittelijoiden avainajatuksena on yhdistää toiminta ja muoto - yksinkertaisuus ja tyyli. Design luo wow-efektin ja tekee tuotteesta haluttavan. Tuotteidemme saamat kansainväliset muotoilupalkinnot ovat osoitus onnistuneesta designista. Viimeisen kymmenen vuoden aikana useampi laitemallimme on saanut kansainvälistä tunnustusta. Uusimpia tunnustuksia ovat Z6-mallille myönnetty IF Design Award 2016 -palkinto sekä E8:n voittama arvostettu Red Dot Award 2016 -designpalkinto.

Jura edustaa luksusta, suorituskykyä, designia ja innovaatiota, eikä sitä turhaan kutsuta täysautomaattisten kahvilaitteiden Rolls-Royceksi!

Suorituskykyiset laitteet kotiin ja toimistoon

Juran kattavassa tuotevalikoimassa on oma mallistonsa sekä kotiin että toimistoon. Mallistojen merkittävin ero on volyymissa, sillä kotikäyttöön suunnatut kahviautomaatit on mitoitettu 1-10 hengelle. Kaikilla laitteilla valmistat kuitenkin aivan yhtä hyvää ja laadukasta kahvia. Yrityskäyttöön suunnatuissa laitteissa on suuremmat säiliöt, tehokas keraaminen mylly ja enemmän suorituskykyä. Todella suureen kahvinkulutukseen löytyy malleja, joissa on kaksi kahvimyllyä sekä mahdollisuus vesiliitäntään.

Maailmantähtien suosimaa luksusta

Juran virallisena brändilähettiläänä toimii sveitsiläinen tennistähti Roger Federer, joka hiljattain otti Australiassa jo uransa 18. Grand Slam -turnausvoiton. Yhtenä maailman kaikkien aikojen parhaana urheilijana pidetty Federer sopii rooliin täydellisesti, sillä hän jakaa Juran kanssa yhteiset arvot: suorituskyky, tarkkuus, eleganssi, arvokkuus ja pyrkimys aina parhaaseen suoritukseen.  Roger Federerin avaruusasemavideo   Juraa ei turhaan kutsuta kahvilaitteiden Rolls-Royceksi, sillä tuskin millään muulla merkillä on niin tunnettua käyttäjäkuntaa – monet maailman huippu-urheilijat ja megatähdet valmistavat kahvinsa Juran kahvikoneilla. Juran tunnetuimpia käyttäjiä Roger Federerin ja Jarkko Niemisen lisäksi ovat alppitähdet Herman Maier ja Bode Miller, formulamaailmasta tutut Bernie Ecclestone ja Ralf Schumacher sekä viihteen supertähdet Eric Clapton, Elton John, Robbie Williams ja Clint Eastwood. Dayton toimii Juran maahantuojana Suomessa. Kuluttajille Juran kahviautomaatteja myyvät muun muassa Stockmann, Verkkokauppa ja Crema.   Ota yhteyttä Daytoniin ja kysy lisää!