Jäätelö ei ole enää pelkästään kesän sesonkituote, vaan erilaisia jäätelötuotteita myydään nykyään ympäri vuoden. Pikaruokaravintoloista voi pikkunälkään ostaa vaikkapa suklaa- tai mansikkapirtelön, ja hampurilaisaterian voi kruunata soft ice -annoksella.

Jäätelöbaareissa ja jopa monissa kahviloissa on nykyään monipuolinen jäätelötiski herkullisine lisukkeineen, joista asiakas voi valita jäätelönsä päälle erilaisia kastikkeita, karkkirakeita, kermavaahtoa ja strösseleitä. Parhaiden ravintoloiden jälkiruokalistalta löytyy aina itse tehtyä jäätelöä tai sorbettia.

Dayton tuo maahan Taylorin laadukkaat soft ice- ja pirtelökoneet. Jäätelökoneilla valmistat herkullista ja kuohkeaa pehmytjäätelöä tai jogurttijäätelöä. Valikoimassa on useita malleja erilaisille myyntivolyymeille. Saatavana on myös gelato-jäätelökoneita, joilla voit valmistaa artesaanijäätelöä. Vuonna 1926 perustettu Taylor on maailman johtava jäätelökoneiden valmistaja. Edustuksessamme ovat Taylorin grillit pikaruokaravintoihin.

Suklaata, vaniljaa tai sekoitusta

Pehmytjäätelö, pehmis, softis, tai soft ice - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Olennaista on, kuinka monta makuvaihtoehtoa haluat: Taylorin soft ice -koneista löytyy yhden maun perusmalli Taylor C708, sekä kahta eri makua ja sekoitusta valmistava Taylor C716. Kaikilla Taylorin pehmiskoneilla valmistuu kuohkeaa ja tasaista jäätelöä. Laitevalikoimassa on omat mallinsa myös terveellisen jogurttijäätelön valmistukseen.

Taylorin jäätelökoneet ovat varma valinta, kun haluat ettei kapasiteetti koskaan lopu kesken. Perusmallillakin valmistat noin 400 annosta tunnissa, mikä on enemmän kuin jäätelökioskin myyjät ehtivät myymään. Taylorin pehmiskoneet soveltuvat siis hyvinkin vilkkaisiin liikepaikkoihin ja tapahtumiin. Laitteilla on tuotettu jäätelöä esimerkiksi Lontoon olympialaisten valtaville yleisömassoille. Suomessakin on suuren, kaksipäiväisen yleisötapahtuman aikana myyty jopa 10 000 annosta yhdellä laitteella.

Tehokkaat grillit ravintolakäyttöön

Taylor valmistaa myös laadukkaat ravintolagrillit, joita tunnetut kansainväliset pikaruokaketjut käyttävät hampurilaispihviensä paistamiseen. Grillit sopivat suurten volyymien ruoka- ja pikaruokaravintoloihin, sillä paistolevylle mahtuu yhtä aikaa useita pihvejä. Grillin automatiikka tuo helpotusta kiireisen keittiön työhön, sillä laitteeseen on mahdollista ohjelmoida eri pituisia ohjelmia esimerkiksi kanalle ja jauhelihapihville, niin että paistotulos on aina tasalaatuinen. Grillin kansi laskeutuu automaattisesti ohjelmaa käynnistettäessä, ja nousee, kun ohjelma on valmis.

Perinteinen pirtelö vai trendikäs smoothie?

Taylorin pirtelökoneilla valmistat herkulliset, jäätelöpohjaiset pirtelöt. Taylor C606 sekoittaa pehmismassasta ja maidosta kylmän pirtelöjuoman. Perinteiset mansikka- ja suklaapirtelöt ovat suosittuja erityisesti hampurilaisravintoloissa. Taylorin uutuuslaitteella saat vaihtelua juomavalikoimaasi: MagnaBlend® -smoothiekoneella valmistat nopeasti ja vaivattomasti raikkaat, terveelliset smoothiet jogurtista ja tuoreista marjoista. Laitteen yläosassa on jääsäiliö, josta se annostelee sekoituskulhoon jäät. Sinun tarvitsee vain lisätä tuoreet raaka-aineet, minkä jälkeen laite sekoittaa kuohkean smoothien muutamassa sekunnissa. Sisäänrakennettujen vesipisteiden ansiosta voit pestä kulhon saman tien, eikä sinun tarvitse lähteä kauemmas tiskaamaan. MagnaBlendin avulla saat kahvilasi ja ravintolasi listalle uusia, trendikkäitä juomavaihtoehtoja.

Hygieeniset, pastöroivat laitteet

Taylorin pehmytjäätelökone pastöroi pehmismassan kerran vuorokaudessa, mikä varmistaa tuotteen hygieenisyyden ja turvallisuuden. Pastöroinnissa jäätelömassa kuumennetaan, jotta mahdolliset bakteerit kuolevat, ja sen jälkeen jäähdytetään uudelleen. Tehokkaan käsittelyn ansiosta massa pysyy hyvänä, eikä laitetta tarvitse pestä kuin kerran viikossa. Laitteen automaattinen valvonta ilmoittaa, mikäli pastörointi ei ole mennyt läpi esimerkiksi sähkökatkon vuoksi.

Luotettava kumppani

Taylorilla ja Daytonilla on pitkä yhteinen historia, sillä Dayton on tuonut Taylorin laitteita Suomeen jo 1970-luvulta asti. Taylor on maailman johtava jäätelökoneiden valmistaja, ja se on luokitellut Daytonin A++ -luokan jälleenmyyjäksi. Dayton edustaa Taylorin laitteita paitsi Suomessa, myös kaikissa Baltian maissa ja Valko-Venäjällä.