Bizerba VS 12 D -leikkelekone

automaattinen

ALV 0 %

16680,00 € / kpl

Bizerba VS 12 D -leikkelekone

Bizerban VS-sarjan leikkelekoneet edustavat huippulaatua ja määrittävät maailmanlaajuiset standardit työergonomialle, hygienialle ja turvallisuudelle. Ne soveltuvat lihan, makkaroiden, juustojen ja vihannesten leikkaamiseen. VS-sarjan leikkelekoneet on suunniteltu olemalla lähelle käyttäjiä ja vankalla kokemuksella. Leikkelekoneen matala profiili mahdollistaa ergonomisen ja turvallisen lavetin käytön, samalla kun käyttäjä on kommunikoi asiakkaan kanssa. VS-sarja leikkelekoneissa on sisäänrakennettu punnitusvaaka, mikä mahdollistaa viipaloinnin ja punnituksen yhden prosessin aikana, vähentäen operointiaikaa.

VS-sarjan leikkelekoneet voidaan asettaa toimimaan manuaalisesti, puoliautomaattisesti tai automaattisesti tilanteeseen sopien ja toimintaperiaatetta voidaan vaihtaa tarpeen mukaan. Monipuolisten konfiguraatioiden ja lisävarusteiden ansiosta leikkaustulokset ovat tarkkoja ja tehokkaita. Erinomaisen ergonomian ansiosta leikkelekoneiden käyttö erittäin mukavaa ja puhtaana pitoa on helppoa. VS-leikkelekoneet ovat tehokkaita ja kestäviä jokaisessa työvaiheessa.

VS-sarjan leikkelekoneissa on korkean suorituskyvyn moottori, joka on erittäin energiatehokas. Moottorin toimintaa ohjataan älykkäällä Emotion® -teknologialla, mikä vähentää energian kulutusta jokaista leikattu siivua kohden. Tämä tarkoittaa, että moottori sopeutuu jokaisen leikattavan tuotteen aiheuttamaan vastukseen tapauskohtaisesti. Leikkelekone tuottaa myös hyvin vähän lämpöä, mikä auttaa pitämään elintarvikkeet tuoreina kauemmin. Moottori on myös hyvin hiljainen ja soveltuu näin ollen erinomaisesti myymäläolosuhteisiin.

Tuotteiden miellyttävä esillepano on tärkeää ja tässä ominaisuudessa VS-sarjan automaattinen pinoamisjärjestelmä mahdollistaa lukuisat täydelliset ja puhtaat annokset ja tuotepinot. Pinoaminen tapahtuu täysin automaattisesti ilman tarvetta manuaaliseen käsittelyyn. Käyttäjä voi valita haluamansa pinoamismuodon kuten esimerkiksi viuhkat, ympyrät ja pinot.

Leikkelekoneiden korkea hygienia perustuu sileään ja suljettuun eloxal-alumiinirunko, sekä pyöristettyihin reunoihin. Tämän ansiosta likaa ei pääse kerääntymään mihinkään. Terän suojaosa estää tuotteiden jämien roiskumisen ja pitää näin olen työtilan puhtaana. Pinta on viimeistelty Ceraclean® - pinnoitteella, joka estää likaa tarttumasta. Pinnoitteen ansiosta nesteet yksinkertaisesti valuvat pois ja rasvaiset helposti tarttuvat jämät voidaan helposti ja nopeasti pyyhkäistä pois. Irrotettavat osat ja teroitin ovat helposti puhdistettavissa ja voidaan tiskata normaalisti. Osat voidaan irrottaa ilman työkaluja pesua varten.

 • Täysautomaattinen leikkelekone (vaihdettavissa myös manuaalikäyttöiseksi hyvin herkkiä tuotteita varten)
 • Terä anonisoitua alumiinia
 • Terän halkaisija: 330 mm
 • Terän nopeus: 266 rpm
 • Iskunopeus: 30-75 minuutissa
 • Siivun paksuus: 0,5 mm-24 mm, säädettävissä
 • Sähkö: 230V/1N/50Hz; teho 0,6 kW
 • Ulkomitat: leveys 980 mm, syvyys 620 mm ja korkeus 495 mm
 • Vapaan tilantarve: 980 x 800 x 495 mm
 • Alumiinirunko, koneen paino 75 kg
 • Tuotteen mukana irrotettava ja konepestävä teroituslaitte

Toimitusaika: 1-3 päivää jos varastossa, 2-7 viikkoa tehtaalta

Asennustieto: asennus ja käyttökoulutus ennen käyttöönottoa

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.

Tuotekoodi: 904100191003

Tuotekoodi 904100191003
Paino 80 kg
Leveys 980 mm
Syvyys 620 mm
Korkeus 495 mm
Hakusanat siivutuskone, leikkelekone
Sähkötiedot 230V/1N/50Hz, teho 0,6kW
Myyntiyksikkö kpl