Lefa CMT.8-1/1 -savustusuuni

Sisältää 1 kpl GN 1/1 -johteikkon ja jalustan

ALV 0 %

31210,00 € / kpl

Lefa CMT.8-1/1 -savustusuuni oikeakätinen

Lefa -monitoimisavustusuuni on suunniteltu monipuoliseen ammattikäyttöön keittiöissä. Savustus uunilla tapahtuu käyttämällä karsinogeenivapaata nestesavua. Savustusuunissa on myös normaalin monitoimiuunin toiminnot kuten höyrykeitto, yhdistelmäpaisto, kiertoilmapaisto ja kypsentäminen.

Savustusuunilla kypsennät herkulliset savulohet, juustot, kasvikset ja lihat. Savustusuuneihin mahtuu kerralla paljon savustettavaa, joten uunit soveltuvat myös suuren kapasiteetin ravintoloille. Savustamisella saadaan helposti ja edullisesti aikaan uniikkeja herkullisia makuja. Erilaisilla nestesavuilla saadaan aikaan eriväristä savustusjälkeä. Savustaminen auttaa myös ruokaa säilymään paremmin.

monitoimisavustusuunin ohjaaminen tapahtuu mikroprosessorin avulla. Mikroprosessori mahdollistaa 99 erilaisen paisto-ohjelman ja 20 alaohjelman ohjelmoinnin ja käytön uunilla. Monitoimisavustusuunissa on valmiiksi ohjelmoituna perusohjelmat kuten kylmäsavuohjelma. Kylmäsavuohjelmalla mehukas savulohifilee valmistus savutuksella kestää noin neljä tuntia.

Savutusuuni toimii patentoidulla nestesavun annosteluun suunnitellulla erikoissuuttimella. Nestesavun annostelu tapahtuu 1-6 baarin kompressorin avulla. Monitoimisavustusuunissa on myös automaattinen intervallikosteutus. Prosessia voi helposti seurata tuotelämpömittaria hyödyntäen. Monitoimiuunia voidaan käyttää 20-250 °C asteen välillä ja lämpötilaa voi säätää asteen tarkkuudella.

Monitoimiuuni on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on 6 cm:n eristys. Uunissa on tehokas sisävalaistus. Uunikammiossa on ilma- tai vesisuihkujäähdytys ja puhtaanapito onnistuu täysin automaattisen puhdistusohjelman avulla. Monitoimiuunin nesteensiirto tapahtuu husky-pumpun, 1-6 baaria, välityksellä

  • Lämpötila-alue: 20 - 250 °C
  • Savustus tapahtuu karsinogeenivapaalla nestesavulla
  • Perusohjelmat valmiiksi ohjelmoituna, esim kylmäsavuohjelma (4,5 h)
  • Sähköliitäntä: 400V/3N/50Hz, teho 12,6 kW
  • Kylmävesiliitäntä: 3/4”
  • Poistoviemäröinti: halkaisija 50 mm
  • Ulkomitat: leveys 750 mm, syvyys 840 mm ja korkeus 1960 mm
  • Kapasiteetti: 8 x GN1/1 (esim. 35 kg lohifileettä kerralla)
  • Johdeväli 68 mm
  • Käyttökustannukset täydellä uunillisella n.1 euro/kg (sis. sähkö, savustusaine, pesuaine, nestesuolaus)

Toimitusaika: 1-3 päivää jos varastossa, 2-5 viikkoa tehtaalta

Asennustieto: asennus ja käyttökoulutus ennen käyttöönottoa

Tuotteella on myyjän antama 12 kuukauden takuu toimituspäivästä alkaen. Se sisältää normaalina työaikana tehtävät työt ja varaosat. Takuu on voimassa edellyttäen, että laitteen huolto-ohjelmaa on noudatettu ja mahdolliset takuuhuollot on suorittanut Dayton Oy:n teknikko tai sen valtuuttama huoltoyhtiö. Käyttäjän käyttövirheet eivät kuulu takuun piiriin. Lue lisää toimitusehdoista.

Tuotekoodi: 9181045

Tuotekoodi 9181045
Paino 250 kg
Leveys 750 mm
Syvyys 840 mm
Korkeus 1960 mm
Hakusanat savustusuuni, savustusuunit, savustuslaite, savustuslaitteet
Sähkötiedot 400V/3N/50Hz, teho 12,6kW
Myyntiyksikkö kpl