illy espressopod, classico

12 x 131 g / 18 podia

ALV 0 %

Varastossa

99,12 € / ltk

illy Espressopod Classico | Vain parasta kahvia kahvinystäville

Maista italialaista premium-luokan illy-kahvia ja mullista kahvielämyksesi makujen sinfonialla, joka on luotu yli 80 vuoden kokemuksella. illy-kahvit ovat sekoitus yhdeksää parasta laatua olevaa arabian kahvipapua neljältä eri mantereelta. Pavut ovat tarkasti valittuja ja ostettu suoraan parhaimmilta viljelijöiltä, mikä takaa kahvin tuoreuden. Kahvi on maultaan samettisen rikas ja täyteläinen.

Ainutlaatuinen illyn standardin mukainen maku, aromi ja koostumus saadaan aikaan kahdeksankymmenen vuoden kokemuksella kahvipapujen botaniikasta ja kemiasta, sekä vertaansa vailla olevan paahtotaidon avulla. Menestyvään konseptiin takana on omistaja suvun yrittäjyys intohimo uraauurtavien innovaatioiden ja teknologioiden edelläkävijänä.

Tuore maku, koostumus ja aromi saadaan säilymään ammattitaitoisen paahdon ja jäähdytyksen jälkeen pakkaamalla kahvi ilmatiiviiseen paineistettuun pakkaukseen.

  • Kahvipaketti sisältää 18 kahvipodia
  • Keskipaahdettu
  • Myyntierä sisältää 12 pakettia

Ainesosat: arabica-kahvi 100%
Ingredienser: arabica-kaffe 100%
Säilytys auringolta suojattuna kuivassa ja viileässä tilassa./Förvaring i en torr och sval plats, täckt från direkt solljus.
Valmistusmaa Italia/Ursprungsland Italien
Valmistuttaja/Producerad för: illycaffè s.p.a., Via Flavia 110, 34147 Trieste, Italy
Maahantuoja/importör Dayton Oy, Tikkurilantie 136, 01510 Vantaa

Tuotekoodi: 3787998

Tuotekoodi 3787998
Paino 3 kg
Pakkauskoko 12pkt/ltk
Myyntiyksikkö ltk