Food solutions provider

Elintarvikerasiat

Monipuolinen valikoima elintarvikerasioita elintarvikkeiden pakkaamiseen. Valikoimasta löytyy biomaatuvia kuiturasioita, mikrorasioita, salaattirasioita, leipärasioita, sushirasioita ja rasioita kylmille tuotteille. Elintarvikerasioille löytyy myös erilaisia kansivaihtoehtoja. Elintarvikerasiat myydään isoissa kustannustehokkaissa pakkauksissa.

Ekorasiat

Ekorasiat

Biomaatuvat kuiturasiat ovat ympäristöystävällinen pakkaamisvaihtoehto. Innovoidusti suunnitellut ekorasiat ovat valmistettu bagassi-kuidusta, jota valmistetaan sokeriruo'osta. Bagassi on kestävänkehityksen mukainen materiaali, sillä sitä on runsaasti saatavilla ja se on uusiutuvaa. Kuitu tekee ekorasiasta ympäristöystävällisen valinnan, sillä se on biohajoava ja kompostoituvaa.

Irtokannelliset, kylmille

Irtokannelliset, kylmille

Monipuolinen valikoiman pakkaus- ja tarjoilurasioita tuoreille eineksille, kuten salaateille. Esteettisesti suunnitellut rasiat mahdollistavat houkuttelevan ja kutsuvan esillepanon tuore-eineksille. Irtokannellisiin rasioihin on erikseen ostettavissa kannet

Kartonkiset salaattirasiat

Kartonkiset salaattirasiat

Kartonkiset salaattirasiat take away -salaattien pakkaamiseen. Elintarvikealan ammattilaisille tarkoitetut kartonkiset salaattirasiat ovat erinomainen kuljetusrasia salaateille. Salaatit säilyvät tuoreina ja eheinä kannella suljettavassa kartonkirasiassa. Salaattirasiat ovat valmistettu tukevasta kartongista, mikä hylkii kosteutta ja rasvaa.

Mikrokelpoiset, irtokansi

Mikrokelpoiset, irtokansi

Mikrorasiat ruoka-annosten pakkaamiseen, säilyttämiseen ja tarjoiluun. Ruoka-annokset ovat lisäksi helppo lämmittää mikrossa ennen tarjoilua, sillä rasiat kestävät mikrolämmityksen.

Mikrokelpoiset, saranakansi

Mikrokelpoiset, saranakansi

Saranakannelliset mikrorasiat ruoka-annosten pakkaamiseen, säilyttämiseen ja tarjoiluun. Ruoka-annokset ovat lisäksi helppo lämmittää mikrossa ennen tarjoilua, sillä rasiat kestävät mikrolämmityksen.

Patonki- ja leipärasiat

Patonki- ja leipärasiat

Leipä- ja patonkirasiat leipien pakkaamiseen ja esillepanoon. Rasiat auttavat pitämään leivät tuoreina ja auttavat säilyttämään leipien koostumuksen.

Saranakannelliset, kylmille

Saranakannelliset, kylmille

Läpinäkyvästä muovista valmistetut saranakannelliset rasiat einesten pakkaamiseen. Useita erikokoja.

Saumattavat, mikronkestävät

Saumattavat, mikronkestävät

Mikronkestävät rasiat ovat Ideaali valinta lämmitettävien annosten kuten liha-, pastaruokien ja kuumien keittojen, sekä välipalojen ja kylmien salaattien pakkaamiseen.

Sushirasiat

Sushirasiat

Sushirasiat valmiiden sushien pakkaamiseen, säilyttämiseen ja tarjoiluun. Sushirasiat auttavat pitämään annoksen tuoreena, sekä säilyttämään sen koostumuksen.