Food solutions provider

Elintarvikkeet

 

Täältä löydät korkealaatuisia elintarvikkeita niin ammattilaisten, kuin kuluttajienkin tarpeisiin. Valikoimasta löytyy ylelliset Dilmah -teet, huippulaatuiset Fever Tree mixerit drinkkien valmistamiseen, herkulliset italialaiset illy -kahvit kahvituokioihin, Routinin herkulliset kastikkeet ja makusiirapit tuomaan makeutta tarjoiluun, sekä terveelliset Vit Hit -vitamiinijuomat.

Dilmah-teet

Dilmah-teet

Dilmah on srilankalainen perheyritys, jonka on perustanut kokenut teentekijä Merrill J. Fernando. Dilmahilla on laaja valikoima laadukkaita ja ainutlaatuisia teelaatuja. Puutarhasta tuoreena kerätty sekoittamaton tee on Dilmahin tunnusmerkki ja se tarjoaa käyttäjälleen ainutlaatuisen makunautinnon.

Fever-Tree-mikserit

Fever-Tree-mikserit

 

Premium-luokan mikserit baariin ja ravintolaan. Alkoholittomiin Fever-Tree -virvoitusjuomiin on käytetty vain luontaisia ainesosia, eivätkä ne sisällä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita, aromeja, värejä tai säilöntäaineita. Suomessa suosituimmat Fever-Tree-tuotteet ovat perinteinen Premium Indian Tonic Water, seljankukan makuinen Premium Elderflower Tonic Water sekä inkivääriolut Premium Ginger Beer. Juomat sopivat cocktaileihin, mutta maistuvat hyvältä myös sellaisenaan.

illy-kahvit

illy-kahvit

illy-kahvit ovat sekoitus yhdeksää eri huippulaatuista arabica-kahvipapua neljältä eri mantereelta. Pavut ovat tarkasti valittuja ja on ostettu suoraan parhailta viljelijöiltä, mikä takaa kahvin tuoreuden. illy-kahvi on maultaan samettisen rikas ja täyteläinen.

illy-espressoa valmistetaan kahta eri paahtoa sekä kokonaisina papuina että valmiiksi jauhettuna: Medium; täyteläinen, pehmeä ja tasapainoinen sekä Tumma; voimakas ja intensiivinen. Illy tarjoaa makunautinnon myös niille jotka haluavat kahvinsa kofeiinittomana. Valikoimastamme löytyy illy-kahveja erimuodoissa, kuten isoissa tölkeissä, kapseleina, jauhettuna, kahvipodeina ja kahvipapuina.

Vastapaahdetun kahvin makuelämyksen salaisuus on erityisessä pakkauksessa. Paineistettu pakkaus säilyttää maun tuoreena kaksi kertaa kauemmin kuin muissa kahveissa. Maku jopa kehittyy ja paranee säilytettäessä, aivan kuin vuosikertaviinitkin.

Mausteet

Mausteet

Routin-kastikkeet

Routin-kastikkeet

Herkulliset Routin-kastikkeet ammattikeittiöiden valikoimaan. Valikoimasta löydät hasselpähkinäsuklaa-, karamelli-, mansikka- ja suklaakastikkeet.

Routin-makusiirapit

Routin-makusiirapit

Herkulliset Routin-makusiirapit tuomaan makua ja makeutta jälkiruokiin ja juomiin. Sopivat parasta haluaville ravintoalan ammattilaisille. Useita eri makuja.

VitHit-vitamiinijuomat

VitHit-vitamiinijuomat

Terveelliset VitHit-vitamiinijuomat Irlannista. VitHit-vitamiinijuomat antavat keholle tarvittavat mineraalit ja vitamiinit terveen aineenvaihdunnan ylläpitoon. Useita piristäviä ja raikkaita makuja.