Food solutions provider

Koneet ja laitteet

Koneet ja laitteet

 

Tutustu laajaan elintarvikealan kone- ja laitevalikoimaan. Täältä löydät ratkaisuja ruoanvalmistukseen, punnitukseen, pakkaamiseen, laadunvalvontaan, tarjoiluun sekä säilömiseen. Huoltopalveluiden organisaatio sekä asiantunteva myyntitiimi ratkaisevat myös haastavimmat kone- ja laitetarpeenne, oli kyseessä korvaushankinta, projekti tai huoltotarve. Tuotteita löytyy suoraan Vantaan varastosta, mutta tilaamme myös tehtaalta juuri sinun tarpeisiin sopivia laitteita. Kylmälaitteen tai pesukoneen elinkaaren päättyessä tarve korvaavan laitteen hankinnalle voi tulla yllätten ja silloin on erityisen tärkeää, että varastosta löytyy jo vastaava tuote. Kysy lisää tai pyydä tarjouksia. 

Bizerba-leikkelekoneet

Bizerba-leikkelekoneet

Bizerban leikkelekoneet soveltuvat lihan, makkaroiden, juustojen ja vihannesten leikkaamiseen. Leikkelekoneissa on automaattinen pinoamisjärjestelmä, joka mahdollistaa lukuisat täydelliset ja puhtaat annokset ja tuotepinot. Leikkelekoneet ovat hyvin hiljaisia ja soveltuvat näin ollen erinomaisesti myymäläolosuhteisiin.

Bizerba-teollisuuslaitteet

Bizerba-teollisuuslaitteet

Bizerba -teollisuuslaitteet

Daytonin teollisuussektori tarjoaa asiakkaalle alan parhaiden toimijoiden laitteet ja tuotteet sekä tarvittavat materiaalit, tarvikkeet ja myös kalusteet toimivalla kokonaisratkaisulla. Palvelemme pitkäaikaisella kokemuksella mm. punnitukseen, tuoteturvallisuuden varmistukseen, pakkaamiseen sekä lihankäsittelyyn liittyvissä laitteissa ja ratkaisuissa kuin myös esimerkiksi terveydenhuollon vaakoihin liittyvissä asioissa. Meiltä löydät ratkaisun niin yksittäiseen tuotteeseen kuin laajempaan palvelukokonaisuuteenkin. Koko Suomen kattava ammattitaitoinen huolto- ja asennuspalvelu yhdessä toimivan varaosamyyntimme kanssa varmistaa laitekannan sekä toiminnan, joka palvelee asiakkaidemme liiketoimintaa luotettavasti vuodesta toiseen.

Blenderit ja sekoittimet

Blenderit ja sekoittimet

Hamilton Beachin laadukkaat tehosekoittimet ovat tehokkaaseen ammattikäyttöön suunniteltuja ja valmistettuja. Tehosekoittimien Wave Action -systeemi ohjaa seoksia alaspäin kohti sekoittimen teriä, saaden aikaan pehmeän ja hienon koostumuksen. Sure Grip- jalkaosan antaa tukevan pidon tehosekoittimelle ja tämän ansiosta tehosekoittimet soveltuvat kiireiseenkin baaritiskin laitevalikoimaan. 

Comenda-astianpesukoneet

Comenda-astianpesukoneet

Comendan tehokkaat astianpesukoneet ammattikeittiöiden tarpeisiin. Comenda-astianpesukoneet sopivat suorituskykynsä ansiosta erinomaisesti suurkeittiöiden käyttöön. Comenda-astianpesukone ovat suunniteltu ergonomiseksi, sekä pesuaineen ja huuhteluaineen annostelijat antavat kemiallisten aineiden täyden hallinnan. Valikoimasta löytyy aina kupu -ja patapesukoneista tiskin alle sopivia astiankonemalleihin.

Eloma-kiertoilmauunit

Eloma-kiertoilmauunit

Eloman kiertoilmauunilla paistaminen on miellyttävä kokemus ja sillä on helppo paistaa tuoreita ja rapeita leivonnaisia kokopäivän ajan. Eloma-kiertoilmauuni paistaa erittäin tasaisesti ja lopputuloksena on paras mahdollinen paiston laatu. Tehokkaat Eloma-kiertoilmauunit sopivat erinomaisesti elintarvikealan ammattilaisten tarpeisiin.

Eloma-monitoimiuunit

Eloma-monitoimiuunit

Eloma-monitoimiuuni on suunniteltu ravintoloiden, keittiöiden ja ateriapalveluiden ammattikäyttöön. Uuni pystyy toimimaan monissa eritehtävissä kuten höyrystimenä, yhdistelmäpaistamaan, kiertoilmapaistamaan ja grillaamaan. Eloma-monitoimiuunin toimintoja ohjataan uuden sukupolven kätevällä Multi Touch -kosketusnäyttöjärjestelmällä. Ammattikeittiöihin soveltuvat Eloman monitoimiuunit ovat erittäin turvallisia käyttää.

FRI FRI -rasvakeittimet

FRI FRI -rasvakeittimet

Kevyet ja helppokäyttöiset pöytämalliset Fri Fri -rasvakeittimet ravintoloihin. Rasvakeittimet ovat helposti liikuteltavissa ja sopivat nopeasti vaihtuviin työoloihin. Pöytämallinen rasvakeitin on erinomainen vaihtoehto pienemmällä ravintolalle, joka ei tarvitse suuren kapasiteetin keittimiä. Rasvakeittimet sopivat erityisesti ranskanperunoiden, kananugettien ja muiden pikaruokien friteeraukseen. Rasvakeittimet ovat sähkökäyttöisiä.

Rasvakeittimen käyttö on hyvin yksinkertaista ja helppoa. Termostaatin avulla lämpötila pysyy tasaisena, sekä näin saadaan aikaan haluttu paistotulos ja korillinen ranskanperunoita valmistuu vaivattomasti parissa minuutissa. Fri Fri -rasvakeitinten lämpötila-alue on 100°C – 1980°C. Rasvankeitintä ei saa laittaa päälle, jos öljyä ei ole, lisäksi öljy on lisättävä keittimeen sen ollessa kylmä.

Rasvakeittimet ovat erittäin hygieenisiä ja sopivat näin ollen vaativaan ammattikäyttöön ravintola-alalla. Rasvakeittimet ovat valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja niiden paistoaltaiden kulmat ovat pyöristettyjä helppoa puhdistamista varten. Ohjauspaneelin ja rasva-altaan voi irrottaa helppoa puhdistusta varten. 

Rasvakeitinten toimintalämpötila on 100 - 190 °C. Rasvakeittimissä on termostaattinen ohjaus, joka on varustettu turvamekanismilla, mikä katkaisee kuumenemisen korkeimmassa lämpötilassa. 

Fri-Jado-lämpökalusteet

Fri-Jado-lämpökalusteet

Fri-Jadon lämpökalusteet lämpimien aterioiden esillepanoon keittiöiden kattauksissa. Fi-Jadon kattava valikoima tarjoaa kaupoille ja ravintoloille ratkaisuja lämpöpöytien ja lämpöhyllyköiden muodossa. Lämpökalusteet toimivat ilmakierron avulla pintoja pitkin aiheuttaen optimaalisen lämpimän ilmankierron lämmintuotteiden ympärillä. Lämpimän ilmakierron ansiosta tuotteet pysyvät tasaisen lämpiminä. Lämpöpöydät voidaan asentaa ravintolan tarjoilutiskille tai omalle lattiaan asennetavalle jalustalle. Lämpöhyllyköt soveltuvat valmiiden lämpimien ja valmiiksi pakattujen take away-ruoka-annosten tarjoiluun kaiken kokoisissa kaupoissa.

Frymaster-rasvakeittimet

Frymaster-rasvakeittimet

Frymasterin sähkökäyttöiset rasvakeittimet ovat alansa johtavia laitteita tehokkuudeltaan, käyttömukavuudeltaan ja huollettavuudeltaan. Tilavan paistoaltaan ansiosta rasvakeitin soveltuu korkean tuotantokapasiteetin ravintoloihin. Rasvakeittimet tarjoavat seuraavan sukupolven ympäristöystävälliset hyödyt ja tarjoaa kustannussäästöjä käyttäjälle. Järeät rasvakeittimet ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ne ovat terveellinen vaihtoehto ympäristölle, asiakkaille ja työntekijöille. Niiden öljyhävikki on erittäin alhainen mikä näkyy alahaisena energiankulutuksena.

Digitaalinen ohjainyksikkö tekee rasvakeittimistä helppokäyttöisiä. Ojainyksikkö ohjaa käyttäjän käyttö- ja hoitovaiheiden läpi. Se tarkkailee ja informoi käyttäjää öljyntasoista, käyttöiästä, ruoanlaittokertojen määrästä ja rasvakeittimen suorituskyvystä. Ohjainyksikön avulla rasvakeittimeen voidaan ohjelmoida lukuisia ruoanvalmistusohjelmia, mikä helpottaa työntekijöiden työtä. 

Helppokäyttöiset rasvakeittimet hoitavat ruoan kypsentämisen, jolloin työntekijöiden ei tarvitse huolehtia tästä, mikä vähentää heidän riskiä altistua kuumalle öljylle käsittelyn aikana. Avoin paistoallas mahdollistaa turvalliset, helpot ja esteettömät huolto- ja puhdistustoimenpiteet. Rasvankeittimessä on myös automaattisen korin nostot ja laskut, mikä lisää turvallisuutta. Automaattinen öljynlisäysjärjestelmä pitää öljyn tuoreena ja täynnä, mikä vähentää manuaalista öljynkäsittelyä. Sisäänrakennettu suodatinjärjestelmä on nopea ja kätevä, mikä helpottaa öljyn säännöllistä suodattamista, korottaen ruoanlaatua pitäen öljyn puhtaana murusista ja muista epäpuhtauksista. Jokainen öljyallas on erikseen ohjattu ja voi jatkaa ruoanlaittoa, kun muita altaita esimerkiksi öljyä suodatetaan.

Hatco-lämmittimet

Hatco-lämmittimet

Hatcon keraamiset ja infrapunalämmittimet ovat erinomainen ratkaisu pitämään ruuat lämpimänä. lämmittimet ovat valmistettu elintarvikkeille turvallisista materiaaleista. Lämpötilaa voidaan säädellä termostaattiohjaimen avulla.

Infrapunalämmitin muodostaa lämpöpeiton, jonka avulla ruoka-annoksia voidaan turvallisesti pitää tarjoilulämpötiloissa. Keraaminen lämpötaso puolestaan tuottaa tasaisen lämmön koko pinta-alalleen, mikä mahdollistaa ruokien tehokkaan säilyttämisen tarjoilulämpötilassaan.

Isa-kylmälaitteet

Isa-kylmälaitteet

Ammattikäyttöön huippulaatuiset ISA-kylmä- ja pakastekaapit suurkeittiöiden tarpeisiin. ISA-kylmälaitteet ovat italiassa valmistettuja laboratorio-tason laitteita ja täyttävät korkeimmat hygieniavaatimukset. Pystymalliset kylmälaitteet ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kylmälaitteet ovat rakenteeltaan ekologisesti polyuretaanilämpöeristetty. Kylmälaitteissa on 60 mm paksu hiilidioksidivaahtovuoraus. 

Kahvilaitteet

Kahvilaitteet

KT-laitteet

KT-laitteet

Luotettavia Suomessa valmistettuja lihankäsittelylaitteita myymälöiden, ravintoloiden ja teollisuuden käyttöön. Lihankäsittelylaitteet räätälöidään asiakkaan toivomusten perusteella. Laitteet ovat turvallisia, helposti puhdistettavia ja pitkä ikäisiä. Valikoimasta löytyy Lihamyllyjä, maksamyllyjä, vannesahoja ja pihvikoneita.

Lefa-savustusuunit

Lefa-savustusuunit

Lefa-savustusuunit ovat suunniteltu monipuoliseen ammattikäyttöön keittiöissä. Savustaminen uunilla tapahtuu käyttämällä karsinogeenivapaata nestesavua. Savutusuunissa on myös normaalin monitoimiuunin toiminnot kuten höyrykeitto, yhdistelmäpaisto, kiertoilmapaisto ja kypsentäminen.

Savustusuunilla kypsennät herkulliset savulohet, juustot, kasvikset ja lihat. Savustusuuneihin mahtuu kerralla paljon savustettavaa, joten uunit soveltuvat myös suuren kapasiteetin ravintoloille. Savustamisella saadaan helposti ja edullisesti aikaan uniikkeja herkullisia makuja. Erilaisilla nestesavuilla saadaan aikaan eriväristä savustusjälkeä. Savustaminen auttaa myös ruokaa säilymään paremmin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämpöhauteet

Lämpöhauteet

Lämmpimät lämpöhaudevaunut, jotka soveltuvat ruokapaikkojen ja noutopöytien lämpimien ruoka-annosten esillepanoon. Lämpöhaudevaunu tuottaa lämpönsä vesihauteesta. Lämpöhaude voidaan sulkea kansilla lämmön pitämiseksi. Kuvut ovat nostettavissa kaasujousien toimesta. Lämpöhaude on renkailla liikutettava ja siinä on neljä rengasta, joista kaksi on lukittavissa.

Lämpöhaude pitää tarjoiltavat ruuat tasaisen lämpiminä ja näin soveltuu ravintoloihin, joissa on suuria määriä tarjoiltavaa ruokaa pidettävä lämpimänä kattauksen yhteydessä. Valikoiman lämpöhauteet toimivat vesihauteella.

Lämpömittarit

Lämpömittarit

Cooper-Atkins -tuotemerkin korkealaatuiset lämpömittarit ja anturit lämpötilan mittaamiseen. Cooper-Atkins on johtava lämpömittarien valmistaja ja kehittäjä pitkällä kokemuksella alalta. Valikoiman ratkaisuilla pystytään mittaamaan sisä-, sekä pintalämpötiloja, tuotteiden, pakasteiden ja uunien lämpötiloja.

Valikoimasta löytyy monipuolisia lämpömittareita, joilla voi nopeasti mitata infrapunalla pintalämpötilan tai liittää erilaisia antureita tarkempia erikoismittaamisia varten.  Pistomittarien- ja anturien avulla voidaan helposti mitata elintarvikkeiden sisälämpötiloja. Pinta-anturit soveltuvat pakaste- ja paistomittauksiin. Ilma-antureilla voidaan helposti seurata uunien, kylmiöiden ja pakastimien lämpötiloja. Valikoimasta löytyy myös tiskikoneanturi pesuvesien lämpötilojen tarkistamiseen.

Mareno-rasvakeittimet

Mareno-rasvakeittimet

Marenon laadukkaat sähköllä toimivat rasvakeittimet ammattikäyttöön ravintoloihin ja grillikioskeille. Marenon rasvakeitinvalikoimasta löytyy suurenkapasiteetin keittimet suurkeittiöihin ja pienemmän kapasiteetin keittimet pienempiin ruokapaikkoihin. Rasvakeittimet sopivat erityisesti ranskanperunoiden, kananugettien ja muiden pikaruokien friteeraukseen.

Mareno-rasvakeittimet ovat erittäin hygieenisiä ja sopivat näin ollen vaativaan ammattikäyttöön ravintola-alalla. Rasvakeittimet ovat valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja niiden paistoaltaiden kulmat ovat pyöristettyjä helppoa puhdistamista varten. Öljy voidaan poistaa öljynpoistoventtiilin kautta, lisäksi rasvakeittimessä on irrotettava ja puhdistettava suodatin perinpohjaista puhtaanapitoa varten.

Rasvakeittimen käyttö on hyvin yksinkertaista ja helppoa. Termostaatin avulla lämpötila pysyy tasaisena, sekä näin saadaan aikaan haluttu paistotulos ja korillinen ranskanperunoita valmistuu vaivattomasti parissa minuutissa. Mareno-rasvakeitinten lämpötila-alue on 100°C – 180°C. Rasvankeitintä ei saa laittaa päälle, jos öljyä ei ole, lisäksi öljy on lisättävä keittimeen sen ollessa kylmä.

Marenon rasvakeittimissä on iso kylmävyöhyke, joka pitää pohjalla olevan öljyn viileänä ja säästää öljyä keräämällä altaan pohjalle paistojämät, minkä ansiosta friteerausöljy pysyy hyvän makuisena pidempään.

Mehupuristimet

Mehupuristimet

Zumex tarjoaa maailman johtavimmat ratkaisut hedelmien ja vihannesten puristamiseen jo yli 25 vuoden kokemuksella. Sen mehupuristimet ovat suunniteltu baareja, ravintoloita, hotelleja, supermarketteja ja vähittäiskauppiaita ajatellen. 

Zumex-mehupuristimilla valmistat vaivattomasti herkullista ja puhdasta tuoremehua. Mehupuristimet puristavat hedelmistä vain ja ainoastaan mehun ja jättävät hedelmälihan sen kuoriin. Puristusprosessi on suunnniteltu, niin etteivät kuoret pääse missään vaiheessa kosketuksiin mehun kanssa.

Kaikki Zumex-laitteet ovat myös helposti puhdistettavia, sillä niiden osat ovat irrotettavissa ilman työkaluja ja ne voidaan pestä astianpesukoneessa. Lisäksi mehukoneiden kaikki pinnat ovat käsitelty erityisellä ASP-pinnoitteella, joka hylkii likaa ja bakteereja pitäen mehukoneen hygieenisenä.

Muut jää- ja pakastekaapit

Muut jää- ja pakastekaapit

Ammattikäyttöön tarkoitetut huippulaatuiset jää- ja pakastinkaapit ovat erittäin tehokkaita. Ne soveltuvat elintarvikkeiden pakastamiseen ja kylmäsäilytykseen vaativimmissakin olosuhteissa. Valikoimasta löytyy ratkaisut aina pienistä myymälöistä suurkeittiöiden tarpeisiin.

Jää- ja pakastin kaapit ovat valmistettu erittäin hygieenisistä materiaaleista kuten ruostumattomasta teräksestä ja abs-muovista, jotka kumpikin hylkivät likaa ja ovat helposti puhdistettavissa. 

Lämpötilanohjaus tapahtuu digitaalisesti. Jää- ja pakastinkaapeissa on erittäin tehokkaat puhallinjäädytykset ja automaattinen sulatus.

Pakkauskoneet

Pakkauskoneet

Helppokäyttöiset ja luotettavat pakkauslaitteet elintarvikkeiden kuten lihan, kalan, hedelmien ja vihannesten pakkaamiseen. Valikoimassa kuumasaumauksella toimivista rasiansulkijoista mekaanisiin pakkauslaitteisiin. Pakkauskoneiden saumaustulokset ovat tasalaatuisia ja tiiviitä.
Valikoiman mekaaniset käsinpakkauslaitteet ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia. Ne toimivat lämpövastuksen avulla. Pakkauslaitteisiin sopii pakkauskalvot, joihin pakataan lihaa, kalaa, hedelmiä ja vihanneksia. 

Sähkökäyttöiset rasiansulkijat toimivat kuumasaumauksen avulla sulkien rasioita muovikalvoilla ja pahvikansilla. Ne pystyvät tekemään 200 – 300 saumausta tunnissa ja yhden rasian saumaus kestää noin 10 sekuntia. Rasiansulkijoiden käyttö on helppoa ja tulokset ovat luotettavia.

Automaattipakkauskoneet ovat muita pakkauskonemalleja turvallisempia, tehokkaampia ja se ovat teknologialtaan erittäin kehittyneempiä. Automaattipakkauskoneen mekaaniset välitykset tuovat toimintavarmuutta ja sen rakenne estää pääsyn liikkuviin osiin toiminnan aikana. Uuden sukupolven elektroniikka mahdollistaa täyden kestävyyden ja luotettavan käyttövarmuuden myös vaikeissa olosuhteissa. Pakkauskoneiden automatiikka reagoi itsenäisesti pakkausten muoto- ja mittavaihteluihin, eikä vaadi käyttäjältä toimenpiteitä. Automaattipakkauskone pystyy myös pakkaamaan reunattomilla kartonkialustoilla, esimerkiksi juustojen pakkaaminen.

Pizzauunit

Pizzauunit

Oletko haaveillut paistavasi maailman parasta pizzaa? Nyt se on mahdollista! Neapolis Moretti Forni -pizzauunilla valmistat aitoa napolilaista pizzaa muutamassa minuutissa. Tarjoile ohutpohjaiset pizzat kuumina ja tuoreina asiakkaallesi aitoon italialaiseen tapaan.

Moretti Fonzin -uunit toimivat takuuvarmasti maksimilämpötilassaan. Ne ovat valmistettu parhaista materiaaleista ja niissä on käytetty älykkäimpiä ratkaisuja virrankulutukseen ympäristöä kunnioittaen. Heidän Neapolis-uuninsa on maailman tehokkain sähkötoiminen uuni 510°C asteen lämpötilallaan ja sillä voi paistaa napolilaisen pizzan alle minuutissa.

Prince Castle -laitteet

Prince Castle -laitteet

Prince Castle -keittiölaitteet ammattikeittiön tarpeisiin. Prince Castle valmistaa tomaattileikkureita, kastikeannostelijoita, sämpylänpaahtimia ja muita elintarvikkeiden käsittelyyn liittyviä ratkaisuja.

Prince Castlen valikoimasta löytyy kastikeannostelijat -ja pullot joka lähtöön, kuten ketsupille ja sinapille. Kastikkeenannostelijoiden avulla on helppo tarjoilla ja annostella kastikkeita ravintolan kastikepisteellä.

Korkealaatuisilla Prince Castle -sämpyläpaahtimilla voidaan paahtaa suurella kapasiteetillä sämpylöitä erissä. Sämpyläpaahtimien elektroniikka ja ohjelmointi on yksinkertaistettu paremman luotettavuuden takaamiseksi, helpon käyttökokemuksen ja valikoiman joustavuuden lisäämiseksi.

Prince Castle -Lämpötasot antavat suuren kapasiteetin ruokapalveluille energiatehokkuutta pitäen kesken eräiset ruoka-annokset lämpimänä. Infrapuna lämmitysteknologialla toimiva lämmitin pystyy pitämään ruoan tasaisesti halutussa lämpötilassa muita menetelmiä paremmin. infrapunalämmitin peittää tasaisesti ruuansäilytysalueen välttäen reunojen jäähtymisen. Lämmitystasot pitävät ruuan halutussa tarjoilu lämpötilassa ilman ylikypsentämistä. Tämä antaa joustavuutta ruuhkatunteina ja hiljaisina hetkinä.

 

Salaattibuffetit

Salaattibuffetit

Salaattibaarit soveltuvat ruokapaikkojen ja noutopöytien salaattipöydiksi tuoreiden salaattien esillepanoon. Salaattibaarit toimivat kylmäkierrolla ja pitävät tarjolla olevat salaatit tuoreen raikkaina. Salaattibaarissa on jatkuva staattinen jäähdytys ja astioiden pinnoilla vaikuttaa molemminpuolinen keskeltä imevä kiertoilmajäähdytys. Valikoimassa salaattibuffetteja pienen kapasiteetin kylmäbuffeteista isojen kapasiteettien buffetteihin.

Salaattibaarit ovat kirkkaasti valaistu LED-valoilla näyttävän esillepanon aikaansaamiseksi. Lisäksi salaattibaarissa on lämpötilanäyttö ruostumattomasta teräksestä valmistetussa tasossa optimaalisten olosuhteiden tarkkailuun kattauksen aikana. Salaattibaareissa on myös roiskesuojat hygienia ja siisteyden ylläpitämiseksi.

Scotsman-jäähilekoneet

Scotsman-jäähilekoneet

Scotsmannin laadukkaat jäähilekoneet tuottavat puhdasta ja pitkäkestoista jäähilettä vuorokauden ympäri. Scotsman-jäähilekoneet ovat suunniteltu antimikrobiseksi, eivätkä tuota epämiellyttäviä hajuja. Jäähilekoneet voivat toimia itsenäisesti kellon ympäri 24 tuntia vuorokaudessa.

Scotsmanin jäähilekoneet ovat valmistettu korkeimpien hygieniavaatimusten mukaan ja niissä käytetään likaa hylkiviä materiaaleja, sekä mikrobeja eliminoivaa teknologiaa. Jäähilekoneiden runko, höyrystin ja kaira ovat ruostumatonta terästä. Niiden kannet ovat bakteereja hylkivää abs-muovia. Jäähilekoneen seinämät ovat helposti irrotettavissa huolellista puhdistamista ja huoltoa varten. 

Jäähilekoneita ohjataan elektronisen ohjausyksikön kautta, mikä mahdollistaa koneen käytön vaihtelevissa lämpötiloissa ympäri vuodenaikojen. Lisäksi jäähilekoneiden vaihteisto on itsevoiteleva, eikä kone näin ollen vaadi käyttäjältä vaativaa ylläpitoa. Jäähilekoneita saatavissa vesi- ja ilmalaihduttemilla.

 

 

 

 

Scotsman-jääpalakoneet

Scotsman-jääpalakoneet

Scotsman-jääpalakoneilla valmistat puhtaita, kuplattomia ja hitaasti sulavia jääpaloja. Jääpalakoneiden sisäpinnat ovat pinnoitettu antimikrobisiksi, eivätkä näin ollen tuota epämiellyttäviä hajuja. Scotmanin patentoidulla Jet Spray -teknologialla epäpuhtaudet, kuten kalkki, valutetaan jääpalaa muodostaessa irti jäästä. Jään puhtauden ansiosta Gourmet Cube -jääpaloja käytettään laajalti lääketieteellisissä tarkoituksissa

Valikoimasta löytyy ratkaisu jokaisen toimijan tarpeisiin. Jääpalakoneita löytyy suuritehoisista malleista aina pienen kapasiteetin koneisiin. Valikoiman koneita saa sekä ilma- että vesilauhduttimilla varustettuina. Jääpalakoneiden rungot ovat valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, mikä hylkii epäpuhtauksia ja kestää korroosiota vastaan.

 

Jääpalakone käyttää ympäristöystävällisiä kylmäaineita kuten CFC-vapaita R404A ja R134A. Lisäksi Scotsmanin jääpalakoneet ovat erittäin taloudellisia.

Scotsman-säiliöt

Scotsman-säiliöt

Modulaariset Scotsman jääsäiliöt ja jääkärryt. Scotsmannin jääsäiliöt ja kärryt ovat yhteensopivia Scotsmanin modulaaristen jääpala- ja jäähilekoneiden kanssa. Jääsäiliö on valmistettu kestävästä ruostumatonta terästä, joka kestää hyvin korroosiota vastaan. Jääsäiliöt ovat eristetty luotettavalla polyuretaaanieristyksellä. Korroosiota kestävä Polyuretaanisisäpinta on helposti puhdistettavissa, sillä sen kulmat ovat pyöristetty ja se kestää naarmuja jääkauhasta. Lisäksi jääsäiliön sisäpinnat on pinnoitettu antimikrobisiksi, eivätkä näin ollen tuota epämiellyttäviä hajuja.

Jääsäiliön ovat helppokäyttöisiä ja antavat ulottuvuuden jään helppoon käsittelyä. Helppokäyttöisyyden mahdollistaa kannet, jotka ovat varustettu kestävällä saranaratkaisulla. Kannessa on tiivisteet jään sulamisen hidastamiseksi. Jääsäiliön sisäiset jäänohjaimet parantavat jään levittämistä maksimoiden säiliön tilankäytön. Jääsäiliön tyhjennysputki pyörii 360 asteen ympäri mahdollistaen säiliönpohjan sulavesien valumisen poistoventtiiliin.

Jääsäiliöissä on kuormitusta kestävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut jalat, joita voidaan säätää tarpeen mukaan. Lisäksi jääsäiliöstä löytyy käytännöllinen ja hygieeninen jääkauhan pidike.

 

 

Sirman-parilat ja -grillit

Sirman-parilat ja -grillit

Sirman paniniparilla on grilli, joka soveltuu lihan, kalan, munien, vihannesten, juustojen ja muiden grillattavien ruokien valmistukseen. Paniniparilat ovat ideaali työväline täytettävien voileipien ja sämpylöiden valmistuksessa. Paniniparila on suunniteltu ja valmistettu kestämään raskasta ammattikäyttöä.

Paniniparilat ovat helposti käsiteltävissä, sekä sijoitettavissa. Ne tarjoavat ison paistopinnan ruuanvalmistukseen. Säädettävällä termostaatilla paistolevyt voidaan lämmittää 300°C asteeseen. Paniniparila voidaan ajastaa mekaanisella ajastimella. 

Sirman Paniniparilaan on saatavissa valurautaiset paistolevyt sileinä, sekä uritettuina tai vaihtoehtoisesti toinen uritettuna ja toinen sileänä. Valurautapinta on keraamisesti käsitelty, jonka ansiosta levyt ovat helppo puhdistaa rasvasta ja paistojämistä. Keraaminen pinta antaa myös erinomaisen lämmönjohtavuuden, sekä korkeimman mahdollisen lujuuden ja käyttöiän paistolevyille. Pinnoite auttaa kestämään myös happoja ja suolaa vastaan, sekä suojaa hapettumiselta. Ylälevyt ovat säädettävissä ja ne tasapainottavat itsensä mukautuen automaattisesti tuotteen korkeuteen. 

Taylor-jäätelökoneet

Taylor-jäätelökoneet

Maailman johtavat Taylorin jäätelökoneet, pehmiskoneet ja pirtelökoneet yksinoikeudella Daytonilta. Laadukkaat Taylorin jäätelökoneet ovat luotettavia ja tehokkaita, sekä lyhentävät tarjoiluaikoja ja lovat lisäksi turvallisia käyttää. Ne soveltuvat erinomaisesti pikaruokaloihin tarjoamaan nopean ja herkullisen jälkiruokavaihtoehdon

Ugolini-mehujäähdyttäjät

Ugolini-mehujäähdyttäjät

Ugolinin mehunjäähdyttimet ovat suunniteltu luotettavaksi ja ammattikäyttöön tarkoitetuksi. Eksklusiivinen italialainen Ugolini on valmistanut markkinoiden johtavia tuotteita tunteella ja kokemuksella jo yli 70 vuoden ajan. 

Mehunjäähdytin on kompakti ja helppokäyttöinen. Sillä voidaan valmistaa slusheja, sorbetteja, frozen creameja ja cocktaileja asiakkaiden nautittavaksi. Tämä ainutlaatuinen ja elegantti malli soveltuu erinomaisesti baarien, ravintoloiden ja kahviloiden käyttöön valmistamaan jääjuomia.

 

 

 

 

Vaa'at

Vaa'at

Vakuumipakkauskoneet

Vakuumipakkauskoneet

Käyttövalmiit Henkovac -vakuumipakkauskoneet on suunniteltu elintarvikealan, teollisuuden ja kaupanalan tyhjiöpakkaus tarpeisiin. Henkovac toimittaa huippuluokan koneita erittäin edulliseen hintaan. Henkovac käyttää vain laadukkaita materiaaleja kestävien, luotettavien ja pitkäaikaisten laitteiden rakentamiseen. Henkovac -vakuumipakkauskoneen käyttöönotto ei vaadi erilisiä valmisteluja. Se on heti käyttövalmis, kun se on kytkettynä pistokkeella virtalähteeseen.

Winterhalter-astiapesukoneet

Winterhalter-astiapesukoneet

Winterhalter-astianpesukoneet ovat Saksassa ja Sveitsissä valmistettavia huipputehokkaita astianpesukoneita ammattikeittiöiden tarpeisiin. Ne tarjoavat ensiluokkaisen pesutuloksen korkeimmalla hygienialla. Winterhalterilla on pitkä kokemus astianpesukoneista ja se on valmistanut, sekä kehittänyt niitä jo vuodesta 1947.

Huippulaadukkaat Winterhalter-astianpesukoneet takaavat tehokkaan ja energiaa säästävän pesutuloksen. Winterhalterin patentoituun suodatinjärjestelmä puhdistaa pesuvettä koko pesun keston ajan, vähentäen näin vedenkulutusta ja saaden aikaan puhtaamman pesutuloksen. Sen avulla saadaan myös aikaan markkinoiden parhaat pesu- ja huuhtelutulokset. Pesukoneet ovat myös erittäin helppokäyttöisiä vesitiiviin kosketusnäytön ansiosta ja ohjatun itsepuhdistusohjelman ansiosta.