Food solutions provider

Materiaalit ja tarvikkeet

 

Monipuolinen valikoima elintarvikealan tarvikkeita valmistamiseen, pakkaamiseen, tarjoiluun, esillepanoon, säilömiseen sekä tuotteiden merkintään. Tarjoamme mm. laadukkaan valikoiman laseja, sekä baari- että ravintolatarvikkeita. Lisäksi valikoimassa on pesuaineita uunien ylläpitoa varten.

Alumiinifoliot

Alumiinifoliot

Alumiinifoliorullat elintarvikkeiden pakkaamiseen. Alumiinifolio on palamaton pakkausmateriaali ja siihen on erittäin helppo kääriä elintarvikkeita säilytystä, sekä grillissä ja uunissa kypsentämistä varten. Pakkausmateriaalina alumiinifoliorulla on nesteitä, kaasuja, valoa ja bakteereita läpäisemätön. Alumiinifolio on erinomainen lämpö- ja kosteuseriste.

Alumiinivuoat

Alumiinivuoat

Alumiinivuoat suurkeittiöiden ruoan valmistukseen, pakkaamiseen ja tarjoiluun, sekä soveltuvat kaikkiin elintarvikkeiden säilytystarpeisiin. Alumiinivuoka on palamaton pakkausmateriaali ja siihen on erittäin helppo pakata elintarvikkeita säilytystä, sekä grillissä ja uunissa kypsentämistä varten. Pakkausmateriaalina alumiinivuoka on nesteitä, kaasuja, valoa ja bakteereita läpäisemätön. Alumiinivuoassa on erinomainen lämpö- ja kosteuseristys.

Astiakorit ja telineet

Astiakorit ja telineet

Lasipidikkeet, pullotelineet, sekä lasi- ja astiakorit ravintoloille. Lasi- ja astiakorit ovat tehokas työväline astioiden käsittelyyn turvallisesti. Niiden avulla isoja määriä astioita on helppo käsitellä. Astiakori soveltuu moniin eri työprosesseihin astianpesusta astioiden esillepanoon linjastossa.

Lasipidikkeet ja pullotelineet puolestaan ovat tilaa säästävä tapa säilyttää laseja ja pulloja. Lasipidikkeet soveltuvat parhaiten jalallisille laseille. Lasit roikkuvat pidikkeessä ylösalaisin.

Drinkkitikut

Drinkkitikut

Monipuolinen valikoima cocktail- ja drinkkitikkuja juomien koristeluun. Valikoimasta löytyy niin sateenvarjoja kuin muotoiltuja drinkkitikkuja joka tarpeeseen. Ympäristöystävällisinä valintoina valikoimasta löytyy puisia drinkkitikkuja. Cocktail- ja drinkkitikut myydään isoissa kustannustehokaissa pakkauksissa.

Elintarvikerasiat

Elintarvikerasiat

Monipuolinen valikoima elintarvikerasioita elintarvikkeiden pakkaamiseen. Valikoimasta löytyy biomaatuvia kuiturasioita, mikrorasioita, salaattirasioita, leipärasioita, sushirasioita ja rasioita kylmille tuotteille. Elintarvikerasioille löytyy myös erilaisia kansivaihtoehtoja. Elintarvikerasiat myydään isoissa kustannustehokkaissa pakkauksissa.

Elintarvikkeiden pakkauskalvot

Elintarvikkeiden pakkauskalvot

Kansikalvot, käsi- ja konepakkauskalvot, sekä pakkauskalvot. Ne soveltuvat lihan, kalan, hedelmien, vihannesten ja juustojen pakkaamiseen.

Erikoisbaaritarvikkeet

Erikoisbaaritarvikkeet

Valikoima erikoisbaaritarvikkeita tuhkakupeista kuittipiikkeihin.

Esillepanoastiat

Esillepanoastiat

Monipuolinen valikoima esillepanoastioita ravintoloille. Valikoimasta löytyy tilavia muoviastioita, tarjoiluvateja ja tasoja. 

GN-astiat, polykarbonaatti

GN-astiat, polykarbonaatti

Polykarbonaatista valmistetut GN-astiat sopivat ruoka-ainesten säilytykseen ja esillepanoon. GN-astioiden avulla voi helposti käsitellä salaatteja ja tarjoiltavia ruoka-aineksia kiireisissäkin ammattikeittiöissä. Valikoimasta löytyy erikokoisia astioita helpottamaan säilytystarpeita. 

Läpinäkyvät polykarbonaatti GN-astiat antavat hyvän näkyvyyden esillä oleviin ruoka-aineksiin. Astiat ovat erittäin kevyitä ja kestäviä mikä helpottaa työskentelyä, eivätkä halkea käytössä. Niiden jalusta takaa vakaan ja pitävän tasapainon. GN-astioista ei myöskään tartu makuja tai hajuja ruoka-aineksiin. Polykarbonaatti kestää -40°C ja +100°C asteen väliltä lämpöä.

Kokoja valikoimassa on GN 1/1 ja GN 1/9 väliltä. GN-astioissa on lisäksi tilavuusmitta-asteikko, jonka avulla voi seurata miten paljon astiassa on ruoka-aineksia. Lisäksi saatavissa polykarbonaattiset kannet, jotka sopivat myös rst GN-astioihin. Kaikissa kansissa on kahvat ja joissakin malleissa myös kahvalovet. 

GN-astiat, RST

GN-astiat, RST

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut GN-astiat sopivat ruokien valmistukseen, säilytykseen ja esillepanoon. GN-astioiden avulla voi helposti käsitellä salaatteja ja tarjoiltavia ruokia kiireisissäkin ammattikeittiöissä. Valikoimasta löytyy erikokoisia astioita vastaamaan ammattikeittiöiden ruoka-aineiden säilytystarpeita. 

Kestävät ja vankat RST-astiat sopivat erinomaisesti ammattikeittiön kovaan käyttöön. GN-astiat ovat valmistettu kromi-nikkeliteräksestä Saksassa erinomaisella valmistus- ja materiaalilaadulla. GN-astiat ovat helposti pinottavissa kauluksiensa ja huolellisesti viimeisteltyjen kulmiensa ansiosta. Ruostumaton teräs kestää ja astiat voidaan pestä astianpesukoneessa. Lämpötiloja GN-astiat kestävät -40°C ja 280°C asteen väliltä. Korkealaatuisen sileän pinnan ansiosta astiat ovat hygieenisia ja helposti puhdistettavia. GN-astioista ei irtoa hajuja tai makuja säilytettäviin elintarvikkeisiin.

Kokoja valikoimassa on GN 1/1 ja GN 1/9 väliltä. Lisäksi saatavissa kannet, jotka sopivat myös rst GN-astioihin. Kaikissa kansissa on kahvat ja joissakin malleissa on myös kauhalovi. Valikoimasta löydät myös perforoituja GN-astioita ja paistoritilöitä ruoanvalmistukseen.

Grillipussit

Grillipussit

Grillipussit elintarvikkeiden pakkaamiseen. Grillipussi kestää ja eristää erinomaisesti elintarvikkeiden rasvan leviämisen pussin ulkopuolelle. Soveltuu elintarvikealan ammattilaisten pakkaustarpeisiin. Valikoimastamme löytyy erilaisia grillipusseja. Niiden valmistusmateriaaleina on käytetty paperia tai muovia. Grillipusseja löytyy ikkunalla ja mini-grip-sulkijalla varustettuna, sekä alumiinilla vuorattuja grillipusseja lämpöeristämään elintarvikkeita.

Jonotusliput

Jonotusliput

Juomalasit

Juomalasit

Monipuolinen valikoima laseja eri käyttötarkoituksiin. Valikoimasta löytyy muun muassa Libbeyn, RcR:n laseja.

Jääkauhat

Jääkauhat

Laaja valikoima jään käsittelyyn tarvittavia tarvikkeita drinkinvalmistuksessa. Valikoimassa jääpalamuotit, nuijat, jääpiikit ja jääkauhat jääpalojen tai jäämurskan käsittelyyn ravintoloissa.

Jäämurskaimet

Jäämurskaimet

Murskaimet jäiden ja drinkkiainesten murskaamiseen. Valikoimassa muovisia ja puisia murskaimia, sekä lime- ja sitruunapuristimia.

Kaatonokat ja juomamitat

Kaatonokat ja juomamitat

Kaatonokat ja juomamitat drinkkien valmistukseen ravintoloissa. Valikoimassa metallisia ja muovisia kaatonokkia.

Kertakäyttöaterimet

Kertakäyttöaterimet

Monipuolinen valikoima kertakäyttöaterimia noutoruokien tarjoiluun. Valikoimasta löytyy muovihaarukat, lusikat ja veitset, sekä syömäpuikot.

Kertakäyttökulhot

Kertakäyttökulhot

Kertakäyttölautaset

Kertakäyttölautaset

Vahvarakenteiset ja ympäristöystävälliset kertakäyttölautaset noutoruokien tarjoilemiseen. Valikoimasta löytyy laadukkaita kartonki- ja kuitulautasia.

Kertakäyttömukit

Kertakäyttömukit

Kertakäyttöiset muovimukit, kartonkiset kahvimukit, foam-mukit, pikarit ja maustekupit kauppoihin, kahviloihin ja take wayksi. Valikoimassa myös erilaisia kansia, pillireillä ja ilman.

Kinkkuverkot

Kinkkuverkot

Kinkkuverkot ja lihasidontanarut lihan valmistukseen. Soveltuu lihan sitomiseen tiukaksi paketiksi, jotta se säilyttää halutun muodon valmistuksen jälkeen.

Käsihinnoittelijan etiketit

Käsihinnoittelijan etiketit

Leikkuulaudat

Leikkuulaudat

Puiset ja polyeteenileikkuulaudat ovat erinomaisia leikkuualustoja ammattikeittiöissä ja myymälöissä. Valikoimasta löytyy tarvikkeita kuten leikkuulautatelineitä leikkuulautojen säilyttämiseen ja liukuesteverkot turvallista käyttöä varten.

Pe-Leikkuulaudat valmistetaan puristetusta ja höylätystä 15 mm paksusta PE500 -polyeteenilevystä, joka on elintarvikekäyttöön hyväksyttyä materiaalia. Vakiokokoja on saatavana nopeisiin toimituksiin valikoiman mukaisesti. Valmistamme leikkuulautoja myös erikoiskokoisina toiveidenne mukaisesti.

Palvelutiskille ja taustatilojen tasojen päälle tuleviin Pe-leikkuulautoihin voi tilata optiona tukilistat eri tekstikentillä. Tekstikenttiin vakionimikkeet ovat: kala, savukala, liha, grilli, eines, keittiö, siipikarja, broileri, lihajaloste, valmisruoka, elimet, leipä, He-Vi, konsulentti, luomu, leikkele, juusto, sinihome, valkohome, homejuusto, perkaus, fileointi. Kysy myös muita vaihtoehtoja. Tukilistat asennetaan laudan pitkälle sivulle palvelutiskin tason syvyyden mukaan, joka on mitattava tarkasti tukevan istuvuuden takaamiseksi. Palvelutiskin leikkuulauttoihin asennetaan kaksi tukilistaa ja taustatilojen leikkuulautoihin yksi tukilista.

Lihakäärepaperit yleispainatus

Lihakäärepaperit yleispainatus

Lihakäärerullat, arkit, leivinpaperit ja makulatuurit lihan pakkaamista ja tuoreuden säilyttämistä varten. Sopivat kauppojen ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin.

Ottimet, kauhat ja pihdit

Ottimet, kauhat ja pihdit

Monipuolinen valikoima ottimia ravintoloiden kattauksiin. Valikoimassa kauhoja, pihtejä ja lusikoita.

Paistopellit

Paistopellit

Paistopellit ja perforoidut patonkipellit. Pellit soveltuvat uuneihin peltimitoilla 600 x 400 mm.

Pakkausalustat ilman imua

Pakkausalustat ilman imua

Vaahtomuoviset pakkausalustat elintarvikkeiden pakkaamisen. Useita erikokoja

Pakkausalustat imulla

Pakkausalustat imulla

Vaahtomuoviset pakkausalustat imulla elintarvikkeiden pakkaamisen. Useita erikokoja

Pakkauskonetarvikkeet

Pakkauskonetarvikkeet

HB-4 rasiansulkijan osat. Niiden avulla saumaustulokset ovat tasalaatuisia ja tekevät prosessista helppokäyttöisen.

Pakkauspullot

Pakkauspullot

Muovipullot tuoremehujen ja muiden juomien pullottamiseen. Sopivat käytettäväksi Zumex -appelsiinipuristimien mehun pullottamiseen.

Paperipyyhkeet

Paperipyyhkeet

Yleiskäyttöiset paperipyyhkeet keittiöihin, saniteettitiloihin ja siivouskalustoon.

Pesuaineet

Pesuaineet

 

Pillit

Pillit

Monipuolinen valikoima erikäyttötarkoituksiin soveltuvia pillejä. Valikoimasta löytyy ympäristöystävällisiä paperipillejä ja ecopillejä.  

Pizzatarvikkeet

Pizzatarvikkeet

Laadukas valikoima pizzanvalmistustarvikkeita ravintoloihin. Valikoimasta löytyy pizzapannuja, pihtejä, leikkureita, lastoja, tarjottimia ja paistolalustoja.

Pullonavaajat

Pullonavaajat

Laadukkaat pullonavaajat ja korkkiruuvit ravintoloihin. Pullonavaaja nopeuttaa lasisten olutpullojen avaamista ja tarjoilua. Korkkiruuvi on tehokas ja helppo työväline korkillisten viinipullojen avaamiseen.

Pullot, kannut ja tippapullot

Pullot, kannut ja tippapullot

Monipuolinen valikoima pulloja erikäyttötarkoituksiin. Valikoimassa lasisia tippapulloja, muovipulloja kastikkeille, maitokannuja ja soodavesisifoneja.

Purkinavaajat

Purkinavaajat

Jämerät purkinavaajat elintarvikealan tarpeisiin. Valikoimassa sähkökäyttöisiä ja kampikäyttöisiä purkinavaajia.

Pussit ja kassit

Pussit ja kassit

Tarjoamme laajan valikoiman pusseja elintarvikkeiden pakkaamiseen, sekä erikokoisia jätesäkkejä. Valikoimastamme löytyy myös biohajoavia, sekä paperisia pusseja. 

Ravintolatarjottimet

Ravintolatarjottimet

Valikoima lasinalus-, shaker-, tarjoilu- ja mittamattoja, sekä tarjottimia ravintoloille.

San Jamar -mukitelineet

San Jamar -mukitelineet

San Jamar- mukitelineiden avulla pidetään juomapisteet siisteinä ja hyvässä järjestyksessä. Ne ovat tilaa säästävä tapa kertakäyttömukien esillepanoon.

Tasaisella jousisyötöllä toimivien San Jamar- mukitelineiden avulla varmistaa, että vain yksi muki otettavissa kerrallaan. Mukitelineen säädettävä kaulusosa pitää mukit paikoillaan. San Jamar -mukiteline sopii kertakäyttöisille muovi- ja paperimukeille.

San Jamar -mukitelineet ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Valikoimassa myös San Jamar- maustekuppi telineet, kastikepumput ja pumppuannostelijat. 

Shakerit ja sekoituslasit

Shakerit ja sekoituslasit

Shakerit

Shaker on tarkoitettu astiaksi juomien sekoittamiseen ravistamalla. Jään käyttäminen shakerissä jäähdyttää drinkin nopeasti ennen tarjoilua. Cocktailit tehdään sekoittamalla ainesosat shakerillä ravistamalla noin 10 - 20 sekunttia riippuen juoman koosta ja jään määrästä.

Shakereita on kolmea erilaista mallia; boston shaker, cobbler shaker ja french shaker. Boston shakerissä on metallinen alaosa ja yleensä lasi- tai muovisekoituslasi yläosana. Cobbler shaker on kolmiosainen ja siinä on sisäänrakennettu siivilä ja korkki. Korkkiosaa voidaan käyttää alkoholiannosten mittaamiseen. French shaker on kaksiosainen, jossa metallinen shaker-osa ja metallinen korkki. Siivilä tarvitaan tämän tyyppisen shakerillä työskennellessä erottamaan juoma mahdollisista drinkkiaineksista.

Sekoituslasit

Sekoituslasi on oikea baarityökalu, kun juomaa ei tarvitse ravistaa. Juoma valmistettaan sekoituslasissa hämmentämällä baarilusikalla ja lopuksi juoma siivilöidään lasiin tarjoiltavaksi. Sekoituslaseja voi käyttää myös boston shaker metalliosan kanssa shakerina.

Sifonit ja patruunat

Sifonit ja patruunat

Valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja kermasifoneja, jotka mahdollistavat kuumien ja kylmien vaahdotusten valmistuksen ja annostelun. Kermasifoni kaksinkertaistaa kermavaahdon tilavuuden perinteisiin vispaustapoihin verraten. Kermasifoni on hyvä keino vaadottaa kermat, keitot, jälkiruoat ja kastikkeet. Kermasifonit ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne voidaan pestä astianpesukoneessa. 

Valikoimassa myös N20- ja CO2-patruunat, sekä muita tarvikkeita, kuten siivilöitä ja injektioneuloja.

Siivilät, lusikat, tikut

Siivilät, lusikat, tikut

Laadukas valikoima baarilusikoita ja cocktailsiivilöitä juomien valmistukseen ravintoloissa.

Baarilusikat

Baarilusikka on tärkeä työväline drinkkien ja cocktailien sekoittamiseen. Baarilusikan avulla voidaan tehdä myös pikkutarkkaa työtä, kuten jääpalojen, marjojen, hedelmien ja muiden drinkkiainesten asettelua ja annostelua. Valikoimasta löytyy baarilusikoita varustettuna myös murskaimella, jonka avulla voidaan pusertaa tai murskata drinkkiaineksia. Baarilusikat soveltuvat juomien rakentamiseen ja hämmentämiseen.

Cocktailsiivilät

Cocktailsiivilä on erinomainen työväline juomanvalmistuksessa. Sen avulla ylimääräiset hedelmälihat ja jääpalat saadaan erotettua juomasta ennen drinkin kaatamista lasiin ja tarjoilemista. Valikoimasta löytyy cocktailsiivilöitä tuplasiivilöistä aina perussiivilöihin.

Baaritikkut

Baaritikku on hyvä apuväline drinkinvalmistuksessa. Baaritikut soveltuvat juomien rakentamiseen ja hämmentämiseen.

Somistustarvikkeet

Somistustarvikkeet

Somistustarvikkeet tuomaan vehreämpää väriä ravintoloihin. Valikoima aina persiljatangoista nurmimattoihin.

Suojakäsineet

Suojakäsineet

Suojakäsineet erilaisiin työtehtäviin. Valikoimassa nitriili- ja vinyylikäsineet korkeaa hygieniaa vaativalle elintarvikealalle, sekä työ- ja suojakäsineitä antamaan hyvän pidon tai suojaamaan työntekijää vaativissa olosuhteissa. 

Suojakäsine suojaa käyttäjän ihoa vaara- ja haittatekijöiltä. Liikkuvien koneiden kanssa oleellista on, että työkäsineet istuvat hyvin, jotta kiinnitarttumisen riski saadaan poistettu. Korkealaatuiset suojakäsineet istuvat tiiviisti käyttäjän käteen. Valikoimasta löytyy suojakäsineitä suojaamaan kuumudelta, kemikaaleilta ja hygieniariskeiltä.

Vaakaetiketit

Vaakaetiketit

Monipuolinen valikoima kassakuittirullia ja vaakaetikettejä vaakajärjestelmiin. Vaakaetiketit sopivat elintarvike- ja hedelmävaakoihin. Valikoimasta löytyy useita kokoja, lämpösiirtoon soveltuvia, painatuksella tai ilman, sekä bisfenoli vapaita vaakaetikettejä. Vaakaetiketti soveltuu yleisimpiin elintarvikevaakohin.

Vakuumipussit

Vakuumipussit

Vakuumipussi on helppo ja turvallinen tapa säilyttää elintarvikkeita. Tyhjiöpakkaamisen avulla elintarvikkeita voidaan säilyttää vakuumipusseihin pakattuna jääkaapissa ja pakkasessa pitkiäkin aikoja. Vakuumipussit edistävät tuotteiden säilyvyyttä, raikkautta ja näyttävyyttä. Soveltuu elintarvikkeiden kuten esimerkiksi sämpylöiden, ruoka-annosten, salaattien ja leivonnaisten pakkaamiseen. Valmistaja ei takaa vakuumipussin kestävyyttä pitkäkestoiseen vakuumikypsennykseen käytettäväksi. Soveltuu keittiöiden tarpeisiin.

Krokopussit

Krokopussit ovat valmistettu polypropeenista. Krokopussi kestää mikroaaltouunissa lämmittämistä. Krokopussit edistävät tuotteiden säilyvyyttä, raikkautta ja näyttävyyttä. Soveltuu elintarvikkeiden kuten esimerkiksi sämpylöiden, ruoka-annosten, salaattien ja leivonnaisten pakkaamiseen. Soveltuu keittiöiden tarpeisiin. 

Valikoimastamme löytyy erikokoisia ja vahvuisia vakuumipusseja, sekä krokopusseja. 

Veitset ja tarvikkeet

Veitset ja tarvikkeet

Laaja ja monipuolinen valikoima veitsiä ja niiden tarvikkeita ammattikeittiöiden tarpeisiin. Valikoimassamme keittiöveitset lihan, kalan ja vihannesten käsittelyyn. Tarjoamme myös veitsitelineitä ja veitsenteroittimia. 

Valikoimasta löytyy tuotemerkkeinä Victorinox Swibon ja Eicker Messerin korkealaatuisia keittiöveitsiä. Victorinox Swibo ja Eicker Messer tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja tavallisista hedelmäveitsistä erilaisiin lihaveitsiin.

Viinitarvikkeet

Viinitarvikkeet

Valikoimassa viininjäähdyttimiä ja viinipumppuja ravintoloille estämään viinin pilaantumisen ja näin pitäen viini käyttökelpoisena pidempään.

Viinipumput

Vacu Vin -viinipumpun avulla luodaan tyhjiö imemällä ilma pois avatusta pullosta. Ilman ulos imeminen estää viinin pilaantumisen ja näin pitäen viini käyttökelpoisena pidempään. Pakkauksen sisältämät korkit sulkevat pullon tiivisti ja varmistavat viinin säilyvyyden.

Viininjäähdyttimet

Viininjäähdytin pitää viinipullot kylmänä ja niissä voi myös tyylikkäästi tarjoilla viinipullon. Viininjäähdyttimet toimivat tehokkaasti täyttämällä astia jääpaloilla tai -murskalla.