Food solutions provider

Suojakäsineet

Suojakäsineet erilaisiin työtehtäviin. Valikoimassa nitriili- ja vinyylikäsineet korkeaa hygieniaa vaativalle elintarvikealalle, sekä työ- ja suojakäsineitä antamaan hyvän pidon tai suojaamaan työntekijää vaativissa olosuhteissa. 

Suojakäsine suojaa käyttäjän ihoa vaara- ja haittatekijöiltä. Liikkuvien koneiden kanssa oleellista on, että työkäsineet istuvat hyvin, jotta kiinnitarttumisen riski saadaan poistettu. Korkealaatuiset suojakäsineet istuvat tiiviisti käyttäjän käteen. Valikoimasta löytyy suojakäsineitä suojaamaan kuumudelta, kemikaaleilta ja hygieniariskeiltä.

Muut työkäsineet

Muut työkäsineet

Valikoima erilaisia työkäsineitä kuten grillikintaita, puuvillasormikkaita, alussormikaita ja mikronäppyläsormikkaita. Suojakäsineet antavat hyvä pidon tai suojaavat työntekijää vaativissa työoloissa. Paksu grillikinnas suojaa käyttäjän käsiä kuumuudelta ja palovammoilta. Aluskäsineet sopivat käytettäväksi sellaisenaan tai toisen hanskan alla kerrospukeuduttaessa. Mikronäppyläsormikas antaa puolestaan hyvän tarttumapidon PVC-näppylöiden avulla.

Nitriilikäsineet

Nitriilikäsineet

Nitriilikäsineet sopivat korkeaa hygieniaa vaativille elintarvikealalle ja terveydenhuoltoon. Laadukkas nitriilikäsine on venyvä ja hyvin käteen istuva. Nitriilikäsine suojaa käyttäjää kemikaaleilta ja edesauttaa hygieniaa työtehtävissä. Ne sopivat myös allergikoille, sillä valikoiman nitriilikäsineet ovat puuterittomia, eivätkä sisällä luonnonkumilateksia.

Tegera-käsineet

Tegera-käsineet

Tegera -käsineet ovat yleiskäyttöisiä polyesteristä valmistettuja synteettisiä työkäsineitä, jotka antavat hyvän tuntuman tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Synteettisen työkäsineen kämmen osan pinnoitus on öljyn- ja rasvankestävä ja tämän ansiosta käsine soveltuu likaisiin tiloihin käytettäväksi. Synteettisten käsineiden kämmenselässä on ilmanvaihtoaukot. Synteettinen käsine istuu käteen hyvin varren resorin ansiosta.

Vinyylikäsineet

Vinyylikäsineet

Vinyylikäsineet sopivat käytettäväksi korkeaa hygieniaa vaativille elintarvikealalle ja terveydenhuoltoon. Laadukas vinyylikäsine on venyvä ja hyvin käteen istuva. Vinyylikäsine suojaa käyttäjää kemikaaleilta ja edesauttaa hygieniaa työtehtävissä. Ne sopivat myös allergikoille, sillä valikoiman vinyylikäsineet ovat puuterittomia, eivätkä sisällä luonnonkumilateksia.