Meiltä löydät elintarvikealan johtavat tuotemerkit. Verkkokaupassamme on laadukas ja kattava valikoima ravintolalaitteita ja -koneita. Huoltopalveluiden organisaatio sekä asiantunteva myyntimme ratkaisevat myös mielellään kone- ja laite tarpeenne. 

KONEET JA LAITTEET

Bizerba-leikkelekoneet

Bizerban leikkelekoneet soveltuvat lihan, makkaroiden, juustojen ja vihannesten leikkaamiseen. Leikkelekoneissa on automaattinen pinoamisjärjestelmä, joka mahdollistaa lukuisat täydelliset ja puhtaat annokset ja tuotepinot. Leikkelekoneet ovat hyvin hiljaisia ja soveltuvat näin ollen erinomaisesti myymäläolosuhteisiin.

Bizerba-myymälävaa'at

Bizerban modernit ja perinteiset myymälävaa'at kauppoihin meiltä. Bizerban vaa'at ovat Saksassa valmistettuja huippulaatuisia vaakoja, jotka ovat suunniteltu kauppojen tarpeisiin.

Blenderit ja sekoittimet

Hamilton Beachin laadukkaat tehosekoittimet ovat tehokkaaseen ammattikäyttöön suunniteltuja ja valmistettuja. Tehosekoittimien Wave Action -systeemi ohjaa seoksia alaspäin kohti sekoittimen teriä, saaden aikaan pehmeän ja hienon koostumuksen. Sure Grip- jalkaosan ansiosta tehosekoittimet soveltuvat kiireiseenkin baaritiskin laitevalikoimaan. 

Comenda-astianpesukoneet

Comendan tehokkaat astianpesukoneet ammattikeittiöiden tarpeisiin. Comenda -astianpesukoneet sopivat suorituskykynsä ansiosta erinomaisesti suurkeittiöiden käyttöön.

Eloma-kiertoilmauunit

Ammattikäyttöön tarkoitetut Eloman kiertoilmauunit takaavat tasaisen ja parhaan paistotuloksen saavuttamiseksi. Eloman kiertoilmauunilla paistaminen on miellyttävä kokemus ja sillä on helppo paistaa tuoreita ja rapeita leivonnaisia kokopäivän ajan.

Eloma-monitoimiuunit

Ammattikeittiöihin soveltuvat Eloman monitoimiuunit ovat erittäin turvallisia käyttää. Eloman monitoimiuuneilla pystyy höyrystämään, yhdistelmäpaistamaan, kiertoilmapaistamaan ja grillaamaan.

Franke FRI FRI -ravintolasarja

Fri-Jado -lämpökalusteet

Fri Jadon lämpöpöydät lämpimien aterioiden esillepanoon keittiöiden kattauksissa. Fi Jadon kattava valikoima ratkaisuja lämpimien elintarvikkeiden esillepanoon ammattikeittiöissä ja ravintoloissa.

Isa-kylmälaitteet

Ammattikäyttöön huippulaatuiset ISA - kylmä- ja pakastekaapit suurkeittiöiden tarpeisiin. ISA -kylmälaitteet ovat italiassa valmistettuja laboratoriotason laitteita.

Keittiö- ja teollisuusvaa'at

Soehnle Professionalin tarkat digitaaliset yleisvaa'at, kappalelaskuvaa'at ja tasovaa'at ammattikäyttöön. Valikoimassa ratkaisut kuvista tiloista kosteisiin tiloihin.

Kern-vaa'at

Kernin korkealaatuiset vaa'at aina yleisvaaoista eläinvaakoihin. 

Kodin vaa'at

Soehnle Waagenin henkilö-, keittiö- ja talousvaa'at. Sopivat niin keittiöiden kuin terveydenhuollon tarpeisiin.

Koukkuvaa'at

Lujaan ammattikäyttöön tarkoitetut koukkuvaa'at, jotka soveltuvat esimerkiksi tuotannon, laadunvalvonnan ja logistiikan käyttöön. Kernin laadukkaita teollisuuskoukkuvaakoja voi myös käyttää lastien nostamisessa.

Kylmäbuffetit

Kylmäkierrolla toimivat salaattibuffetit salaattien esillepanoon. Valikoimassa pienen kapasiteetin kylmäbuffeteista isojen kapasiteettien buffetteihin.

Laboratoriovaa'at

Laboratoriotason Kern -kappalelasku-, elintarvike- ja yleisvaa'at tarkkuus- ja kappalepunnitukseen. Sopivat elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen käytettäviksi vaaoiksi.

Lattiavaa'at

Ammattikäyttöön tarkoitetut Soehnle Professionalin kestävät tasovaa'at rahdinpunnitukseen. Valikoimassa myös U-lavavaakoja ja haarukkavaunuvaakoja logistiikan ja teollisuuden tarpeisiin.

Lefa-savustuslaitteet

Laadukkaat Lefa -savustusuunit ammattikeittiöiden käyttöön. Monipuolisilla Lefa -savustusuuneilla voi savustaa, höyrykeittää, yhdistelmäpaistaa, kiertoilmapaistaa ja kypsentää. Savustus uunilla tapahtuu käyttämällä karsinogeenivapaata nestesavua.

Lämminbuffetit

Lämpimät lounasbuffetvaunut, jotka soveltuvat ruokapaikkojen ja noutopöytien lämpimien ruoka-annosten esillepanoon. Tutustu tarkemmin verkkokaupassamme!

Lämmin lounasbuffetvaunu, joka soveltuu ruokapaikkojen ja noutopöytien lämpimien ruoka-annosten esillepanoon

 

Lämpömittarit

Infrapunalämpömittarit ja pistoanturit sisä-, sekä pintalämpötilojen, tuotteiden, pakasteiden ja uunien lämpötilojen mittaamiseen

Mareno-ravintolasarja

Marenon laadukkaat sähköllä toimivat rasvakeittimet ammattikeittiöihin. Marenon rasvakeitinvalikoimasta löytyy suurenkapasiteetin keittimet suurkeittiöihin ja pienemmän kapasiteetin keittimet pienempiin ruokapaikkoihin.

Mehupuristimet

Helppokäyttöiset ja huoltovapaat Zumex-tuoremehupuristimet sopivat sekä palvelu- että itsepalvelukonseptiin baareihin, ravintoloihin, kahviloihin, supermarketteihin ja vähittäiskauppoihin.

Muut jää- ja pakastekaapit

Huippulaatuiset jää- ja pakastekaapit ammattikeittiöiden elintarvikkeiden pikajäähdytykseen tai pakastamiseen. Valikoimasta löytyy ratkaisut aina myymälöistä ja suurkeittiöiden tarpeisiin.

Pakkauskoneet

Helppokäyttöiset ja luotettavat pakkauslaitteet elintarvikkeiden kuten lihan, kalan, hedelmien ja vihannesten pakkaamiseen. Valikoimassa kuumasaumauksella toimivista rasiansulkijoista mekaanisiin pakkauslaitteisiin. Pakkauskoneiden saumaustulokset ovat tasalaatuisia ja tiiviitä.

Prince Castle -laitteet

Prince Castle -keittiölaitteet ammattikeittiön tarpeisiin. Prince Castle valmistaa tomaattileikkureita, kastikeannostelijoita ja muita elintarvikkeiden käsittelyyn liittyviä ratkaisuja.

Scotsman-jäähilekoneet

Scotsmannin laadukkaat jäähilekoneet tuottavat puhdasta ja pitkäkestoista jäähilettä vuorokauden ympäri. Scotsman -jäähilekoneet ovat suunniteltu antimikrobiseksi, eikä tuota epämiellyttäviä hajuja.

Scotsman-jääpalakoneet

Scotsmannin laadukkaat jääpalakoneet tuottavat puhtaita ja pitkäkestoisia jääpaloja vuorokauden ympäri.  Scotsman -jääpalakoneet ovat suunniteltu antimikrobiseksi, eikä tuota epämiellyttäviä hajuja.

Scotsman-säiliöt

Modulaariset säiliöt ja vaunut Scotsmanin jääkoneisiin. Scotsmannin jääsäiliöt ja vaunut ovat yhteensopivia Scotsmanin jääpala- ja jäähilekoneiden kanssa.

Sirman-parilat/-grillit

Sirmanin valurautaiset parilat ja grillit ammattikeittiöiden käyttöön. Pariloiden valurautapinta on keraamisesti käsitelty, jotta rasva irtoaa helposti.

Taylor-jäätelökoneet

Maailman johtavat Taylorin jäätelökoneet, pehmiskoneet ja pirtelökoneet yksinoikeudella Daytonilta. Laadukkaat Taylorin jäätelökoneet ovat luotettavia ja tehokkaita, sekä lyhentävät tarjoiluaikoja ja lovat lisäksi turvallisia käyttää. Ne soveltuvat erinomaisesti pikaruokaloihin tarjoamaan nopean ja herkullisen jälkiruokavaihtoehdon

Terveydenhuollon vaa'at

Ugolini-mehujäähdyttäjät

Ugolinin mehunjäähdyttäjät ammattilaisille erilaisten jääjuomien, kuten slush, sorbet, frozen cream, valmistukseen. 

UNI -pumppuvaunuvaaka

Uni E23100 -pumppuvaunuvaaka teollisuuden tarpeisiin. Se toimii paristokäytöllä ja lisävarusteena akkukäytöllä. Vaa'assa on nollaus-, taara-, netto- ja bruttopainikkeet, sekä yksinkertainen summamuisti ja kappalelaskuominaisuus.

Vakuumipakkauskoneet

Hetikäyttövalmiit Henkovac -vakuumipakkauskoneet korkealaatuiseen tyhjiöpakkaamiseen teollisuudessa. Henkovac käyttää vain laadukkaita materiaaleja kestävien, luotettavien ja pitkäaikaisten laitteiden rakentamiseen.

Winterhalter-astiapesukoneet

Winterhalterin tehokkaat astianpesukoneet ammattikeittiöiden tarpeisiin. Winterhalter -astianpesukoneet sopivat suorituskykynsä ansiosta erinomaisesti suurkeittiöiden käyttöön.