Monipuolinen valikoima elintarvikealan pakkaustarvikkeita ja materiaaleja. Tarjoamme myös laadukkaan valikoiman laseja, sekä baari- ja ravintolatarvikkeita. Lisäksi valikoimassa on pesuaineita uunien ylläpitoa varten.

MATERIAALIT JA TARVIKKEET

Alumiinifoliot

Alumiinifoliorullat elintarvikkeiden pakkaamiseen.

Alumiinivuoat

Alumiinivuoat suurkeittiöiden ruoan valmistukseen, pakkaamiseen ja tarjoiluun. Laadukkaat alumiinivuoat soveltuvat kaikkiin elintarvikkeiden säilytystarpeisiin.

Esillepanoastiat

GN-astiat, polykarbonaatti

GN-astiat, rst

Grilli- ja broileripussit

Grillipussit elintarvikkeiden pakkaamiseen ja pitämään ne lämpiminä kauemmin. Soveltuu vähittäiskauppojen, grillien, kahviloiden ja ravintoloiden tarpeisiin.

Kalvot

Kansikalvot, käsi- ja konepakkauskalvot, sekä pakkauskalvot. Ne soveltuvat lihan, kalan, hedelmien, vihannesten ja juustojen pakkaamiseen.

Kemikaalit

Kertakäyttöaterimet

Kertakäyttölautaset

Kertakäyttömukit

Kertakäyttöiset muovimukit, kartonkiset kahvimukit, foam-mukit, pikarit ja maustekupit kauppoihin, kahviloihin ja take wayksi. Valikoimassa myös erilaisia kansia, pillireillä ja ilman.

Käsineet

Lasit

Monipuolinen valikoima laseja eri käyttötarkoituksiin. Valikoimasta löytyy muun muassa Libbeyn, RcR:n laseja.

Lihanpakkaus

Monipuolinen valikoima lihanpakkaamiseen tarvittavia materiaaleja ja tarvikkeita. Valikoimasta löytyvät niin kinkkuverkot, lihakäärepaperit ja vakuumipussit.

Lihatukit

Ottimet

Pakkausalustat ilman imua

Vaahtomuoviset pakkausalustat elintarvikkeiden pakkaamisen. Useita erikokoja

Pakkausalustat imulla

Vaahtomuoviset pakkausalustat imulla elintarvikkeiden pakkaamisen. Useita erikokoja

Pakkauskone tarvikkeet

Pakkauspullot

Muovipullot tuoremehujen ja muiden juomien pullottamiseen. Sopivat käytettäväksi Zumex -appelsiinipuristimien mehun pullottamiseen.

Paperipyyhkeet

Pizzatarvikkeet

Purkinavaajat

Pussit ja kassit

Tarjoamme laajan valikoiman pusseja elintarvikkeiden pakkaamiseen, sekä erikokoisia jätesäkkejä. Valikoimastamme löytyy myös biohajoavia, sekä paperisia pusseja. 

Rasiat

Monipuolinen valikoima rasioita elintarvikkeiden pakkaamiseen. Valikoimasta löytyy biomaatuvia kuiturasioita, mikrorasioita, salaattirasioita, leipärasioita, sushirasioita ja rasioita kylmille tuotteille. Rasioille löytyy myös erilaisia kansivaihtoehtoja.

Ravintola- ja baaritarvikkeet

San Jamar mukitelineet

Sifonit ja patruunat

Somistustarvikkeet

Vaakaetiketit

Veitset ja tarvikkeet