Monipuolinen valikoima elintarvikealan pakkaustarvikkeita ja materiaaleja. Tarjoamme myös laadukkaan valikoiman laseja, sekä baari- ja ravintolatarvikkeita. Lisäksi valikoimassa on pesuaineita uunien ylläpitoa varten.

MATERIAALIT JA TARVIKKEET

Alumiinifoliot

Alumiinifoliorullat elintarvikkeiden pakkaamiseen.

Alumiinivuoat

Alumiinivuoat suurkeittiöiden ruoan valmistukseen, pakkaamiseen ja tarjoiluun. Laadukkaat alumiinivuoat soveltuvat kaikkiin elintarvikkeiden säilytystarpeisiin.

Drinkkitikut

Monipuolinen valikoima drinkkitikkuja juomien koristeluun. Valikoimasta löytyy niin sateenvarjoja kuin muotoiltuja drinkkitikkuja joka tarpeeseen.

Elintarvikerasiat

Monipuolinen valikoima rasioita elintarvikkeiden pakkaamiseen. Valikoimasta löytyy biomaatuvia kuiturasioita, mikrorasioita, salaattirasioita, leipärasioita, sushirasioita ja rasioita kylmille tuotteille. Rasioille löytyy myös erilaisia kansivaihtoehtoja.

Erikoisbaaritarvikkeet

Valikoima erikoisbaaritarvikkeita tuhkakupeista kuittipiikkeihin.

Esillepanoastiat

Monipuolinen valikoima esillepanoastioita ravintoloille. Valikoimasta löytyy tilavia muoviastioita, tarjoiluvateja ja tasoja. 

GN-astiat, polykarbonaatti

Kattava valikoima polykarbonaatista valmistettuja GN-astioita. Valikoimasta löytyy syviä ja matalia GN-astioita, sekä niiden kannet.

GN-astiat, rst

Kattava valikoima ruostumattomasta teräksestä valmistettuja GN-astioita. Valikoimasta löytyy syviä ja matalia GN-astioita, sekä niiden kannet. Tarjoamme myös GN-astioille aluslevyjä, tukikiskoja ja perforoituja keittoastioita, sekä paistoritilöitä. 

Grillipussit

Grillipussit elintarvikkeiden pakkaamiseen ja pitämään ne lämpiminä kauemmin. Soveltuu vähittäiskauppojen, grillien, kahviloiden ja ravintoloiden tarpeisiin.

Jonotusliput

Kaatonokat ja juomamitat

Kaatonokat ja juomamitat drinkkien valmistukseen ravintoloissa. Valikoimassa metallisia ja muovisia kaatonokkia.

Kalvot

Kansikalvot, käsi- ja konepakkauskalvot, sekä pakkauskalvot. Ne soveltuvat lihan, kalan, hedelmien, vihannesten ja juustojen pakkaamiseen.

Kauhat, jäänkäsittely

Laaja valikoima jään käsittelyyn tarvittavia tarvikkeita drinkinvalmistuksessa. Valikoimassa jääpalamuotit, nuijat, jääpiikit ja jääkauhat jääpalojen tai jäämurskan käsittelyyn ravintoloissa.

Kertakäyttöaterimet

Monipuolinen valikoima kertakäyttöaterimia noutoruokien tarjoiluun. Valikoimasta löytyy muovihaarukat, lusikat ja veitset, sekä syömäpuikot.

Kertakäyttölautaset

Vahvarakenteiset ja ympäristöystävälliset kertakäyttölautaset noutoruokien tarjoilemiseen. Valikoimasta löytyy laadukkaita kartonki- ja kuitulautasia.

Kertakäyttömukit

Kertakäyttöiset muovimukit, kartonkiset kahvimukit, foam-mukit, pikarit ja maustekupit kauppoihin, kahviloihin ja take wayksi. Valikoimassa myös erilaisia kansia, pillireillä ja ilman.

Käsihinnoittelijan etiketit

Lasi- ja pullotelineet

Lasipidikkeet, pullotelineet, sekä lasi- ja astiakorit ravintoloille.

Lasit

Monipuolinen valikoima laseja eri käyttötarkoituksiin. Valikoimasta löytyy muun muassa Libbeyn, RcR:n laseja.

Lihanpakkaus

Monipuolinen valikoima lihanpakkaamiseen tarvittavia materiaaleja ja tarvikkeita. Valikoimasta löytyvät niin kinkkuverkot, lihakäärepaperit ja vakuumipussit.

Lihatukit

Valikoima erikokoisia puisia lihanleikkuualustoja elintarvikealalle.

Matot, tarjottimet

Valikoima lasinalus-, shaker-, tarjoilu- ja mittamattoja, sekä tarjottimia ravintoloille.

Murskaimet ja puristimet

Murskaimet jäiden ja drinkkiainesten murskaamiseen. Valikoimassa muovisia ja puisia murskaimia, sekä lime- ja sitruunapuristimia.

Ottimet

Monipuolinen valikoima ottimia ravintoloiden kattauksiin. Valikoimassa kauhoja, pihtejä ja lusikoita.

Paistopellit

Paistopellit ja perforoidut patonkipellit. Pellit soveltuvat uuneihin peltimitoilla 600 x 400 mm.

Pakkausalustat ilman imua

Vaahtomuoviset pakkausalustat elintarvikkeiden pakkaamisen. Useita erikokoja

Pakkausalustat imulla

Vaahtomuoviset pakkausalustat imulla elintarvikkeiden pakkaamisen. Useita erikokoja

Pakkauskonetarvikkeet

HB-4 rasiansulkijan osat. Niiden avulla saumaustulokset ovat tasalaatuisia ja tekevät prosessista helppokäyttöisen.

Pakkauspullot

Muovipullot tuoremehujen ja muiden juomien pullottamiseen. Sopivat käytettäväksi Zumex -appelsiinipuristimien mehun pullottamiseen.

Paperipyyhkeet

Yleiskäyttöiset paperipyyhkeet keittiöihin, saniteettitiloihin ja siivouskalustoon.

Pesuaineet

Pillit

Monipuolinen valikoima erikäyttötarkoituksiin soveltuvia pillejä. Valikoimasta löytyy ympäristöystävällisiä paperipillejä ja ecopillejä.  

Pizzatarvikkeet

Laadukas valikoima pizzanvalmistustarvikkeita ravintoloihin. Valikoimasta löytyy pizzapannuja, pihtejä, leikkureita, lastoja, tarjottimia ja paistolalustoja.

Pullonavaajat

Laadukkaat pullonavaajat ja korkkiruuvit ravintoloihin

Pullot, kannut ja tippapullot

Monipuolinen valikoima pulloja erikäyttötarkoituksiin. Valikoimassa lasisia tippapulloja, muovipulloja kastikkeille, maitokannuja ja soodavesisifoneja.

Purkinavaajat

Jämerät purkinavaajat elintarvikealan tarpeisiin. Valikoimassa sähkökäyttöisiä ja kampikäyttöisiä purkinavaajia.

Pussit ja kassit

Tarjoamme laajan valikoiman pusseja elintarvikkeiden pakkaamiseen, sekä erikokoisia jätesäkkejä. Valikoimastamme löytyy myös biohajoavia, sekä paperisia pusseja. 

San Jamar -mukitelineet

San Jamar- mukitelineet ravintoloihin. Tilaa säästävä tapa kertakäyttömukien esillepanoon. Valikoimassa myös San Jamar- maustekuppi telineet, kastikepumput ja pumppuannostelijat. 

Shakerit ja sekoituslasit

Monipuolinen valikoima sekoituslaseja ja shakereitä drinkkien ja cocktailien tekemiseen ravintoloissa.

Sifonit ja patruunat

Valikoima ammattikäyttöön tarkoitettuja kermasifoneja, jotka mahdollistavat kuumien ja kylmien vaahdotusten valmistuksen ja annostelun. Valikoimassa myös N20- ja CO2-patruunat, sekä muita tarvikkeita.

Siivilät, lusikat, tikut

Laadukas valikoima baarilusikoita ja cocktailsiivilöitä juomien valmistukseen ravintoloissa.

Somistustarvikkeet

Somistustarvikkeet tuomaan vehreämpää väriä ravintoloihin. Valikoima aina persiljatangoista nurmimattoihin.

Suojakäsineet

Suojakäsineet erilaisiin työtehtäviin. Valikoimassa nitriili- ja vinyylikäsineet korkeaa hygieniaa vaativalle elintarvikealalle, sekä työ- ja suojakäsineitä antamaan hyvän pidon tai suojaamaan työntekijää vaativissa olosuhteissa. 

 

Vaakaetiketit

Monipuolinen valikoima kassakuittirullia ja etikettejä vaakajärjestelmiin.

Veitset ja tarvikkeet

Laaja ja monipuolinen valikoima veitsiä ja niiden tarvikkeita ammattikeittiöiden tarpeisiin. Valikoimassamme keittiöveitset lihan, kalan ja vihannesten käsittelyyn. Tarjoamme myös veitsitelineitä ja veitsenteroittimia.

Viinitarvikkeet

Valikoimassa viininjäähdyttimiä ja viinipumppuja ravintoloille estämään viinin pilaantumisen ja näin pitäen viini käyttökelpoisena pidempään.