Monipuolinen valikoima rasioita elintarvikkeiden pakkaamiseen. Valikoimasta löytyy biomaatuvia kuiturasioita, mikrorasioita, salaattirasioita, leipärasioita, sushirasioita ja rasioita kylmille tuotteille. Rasioille löytyy myös erilaisia kansivaihtoehtoja.

Rasiat

Biomaatuvat pakkausrasiat

Biomaatuvat kuiturasiat ovat ympäristöystävällinen pakkaamisvaihtoehto. Innovoidusti suunnitellut rasiat ovat valmistettu bagassi-kuidusta, jota valmistetaan sokeriruo'osta. Bagassi on kestävänkehityksen mukainen materiaali, sillä sitä on runsaasti saatavilla ja se on uusiutuvaa. Kuitu tekee rasiasta ympäristöystävällisen valinnan, sillä se on biohajoava ja kompostoituvaa.

Irtokannelliset, kylmille

Monipuolinen valikoiman pakkaus- ja tarjoilurasioita tuoreille eineksille, kuten salaateille. Esteettisesti suunnitellut rasiat mahdollistavat houkuttelevan ja kutsuvan esillepanon tuore-eineksille.

Kartonkiset salaattiastiat

Kartonkiset salaattirasiat take away-salaattien pakkaamiseen.

Mikrokelpoiset, irtokansi

Mikrorasiat ruoka-annosten pakkaamiseen, säilyttämiseen ja tarjoiluun. Ruoka-annokset ovat lisäksi helppo lämmittää mikrossa ennen tarjoilua, sillä rasiat kestävät mikrolämmityksen.

Mikrokelpoiset, saranakansi

Saranakannelliset mikrorasiat ruoka-annosten pakkaamiseen, säilyttämiseen ja tarjoiluun. Ruoka-annokset ovat lisäksi helppo lämmittää mikrossa ennen tarjoilua, sillä rasiat kestävät mikrolämmityksen.

Patonki- ja leipärasiat

Leipä- ja patonkirasiat leipien pakkaamiseen ja esillepanoon. Rasiat auttavat pitämään leivät tuoreina ja auttavat säilyttämään leipien koostumuksen.

Saranakannelliset, kylmille

Läpinäkyvästä muovista valmistetut saranakannelliset rasiat einesten pakkaamiseen. Useita erikokoja.

Saumattavat, mikron kestävät

Mikronkestävät rasiat ovat Ideaali valinta lämmitettävien annosten kuten liha-, pastaruokien ja kuumien keittojen, sekä välipalojen ja kylmien salaattien pakkaamiseen.

Sushirasiat

Sushirasiat valmiiden sushien pakkaamiseen, säilyttämiseen ja tarjoiluun. Sushirasiat auttavat pitämään annoksen tuoreena, sekä säilyttämään sen koostumuksen.