Uutiset

12.02.2018 » Uusia rekrytointeja

Nyt haemme energistä ja nuorekasta sekä tulosorientoitunutta
AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ (Key Account Manager)

Sekä energistä, oma-aloitteista ja myyntihenkistä
JURA SERVICE CENTER HOSTia

Lisätietoa positioista löytyy rekrytointisivuiltamme täältä.

28.12.2017 » Sinustako koordinaattori varaosapalveluumme?

Liiketoimintamme laajentuessa etsimme

KOORDINAATTORIA VARAOSAPALVELUUMME

 

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulle on ominaista ripeä ja ratkaisukeskeinen toiminta kiireisissäkin tilanteissa. Arvostamme teknistä osaamista ja ajattelutapaa. Lisäksi olet

 

– huolellinen ja tarkka
– sekä omatoiminen että hyvä tiimityöntekijä
– osaat hyvin suomea ja englantia
– sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen

– osaat käyttää yleisimpiä Office-ohjelmia

 

Pääasialliset työtehtävät ovat:

 

– varaosien lähettäminen ja vastaanottaminen

– kirjaaminen toiminnanohjausjärjestelmään

– tuotetietojen ylläpitäminen

– huolto-osastomme varaosapalvelu

 

Tarjoamme

– vakituisen työn vakavaraisessa perheyhtiössä
– paikan ammattitaitoisen tiimin jäsenenä
– hyvän perehdytyksen työhön 
– työympäristön, jossa viihdytään

– mahdollisuuden edetä organisaatiossa näyttöjen myötä

Jos kiinnostuit työtehtävästä ja yrityksestämme, lähetä hakemus ja CV Esa Laatikaiselle, esa.laatikainen(at)dayton.fi 12.1.2018 mennessä. Merkitse sähköpostin Aihe-kenttään: Varaosakoordinaattori. Lisätietoja voit pyytää 2.1.2018 alkaen, puh. 010 820 5859.Toimipaikkamme sijaitsee Aviapoliksen aseman lähellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Tikkurilantie 136, 01510 Vantaa.

12.12.2017 » Dayton Oy vahvistaa huoltotoimintaansa

Dayton Oy ja Marko Hietala ovat perustaneet Dayton Lahti Oy:n 12.12.2017. Näin Dayton Oy vahvistaa jälleen huoltotoimintaansa.

Vakavarainen suomalainen perheyritys Dayton Oy ja pitkän linjan fast food -huollon osaaja Marko Hietala yhdistävät voimansa uudessa yrityksessä.

Daytonin oma huolto kattaa nyt Etelä-Suomen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueet kokonaan, kun yritysryhmän muut yhtiöt Dayton Tampere Oy ja Turussa toimiva TK-Service Oy saavat rinnalleen jälleen yhden ammattitaitoisen toimijan. Dayton Oy:n keskushuolto toimii edelleen Vantaan pääkonttorin yhteydessä.

Lisätietoja asiasta antaa Dayton Oy:n huoltopäällikkö Esa Laatikainen, puh. 010 820 5859.

24.11.2017 » Daytonin Jouni Lautanen on Taylor Red Cape© -teknikko

Dayton Oy:n pitkäaikainen yhteistyökumppani, kylmälaitetoimittaja Taylor Company, on valinnut Daytonin huoltoteknikon Jouni Lautasen kuukauden huoltoteknikoksi marraskuussa 2017. Kuukauden huoltoteknikko kantaa arvonimeä Red Cape© technician. Myöntämisperusteissaan Taylor kuvailee Jounia ammattilaiseksi, joka taitaa teknisen puolen lisäksi erinomaisesti myös asiakaspalvelun. Taylor-laitteita huoltaa yli 6500 tehtaan kouluttamaa teknikkoa ympäri maailman.

21.09.2017 » VitHit -juomat

VitHit -juomat

Vit-Hit tuotteet nyt myös Suomessa!

Raikas irlantilainen hyvinvointijuomauutuus jatkaa maailmanvalloitustaan!

Luonnon oma hedelmämehu yhdistettynä raikkaaseen lähdeveteen ja terveysvaikutteiseen teehen ja vitamiineihin takaavat parhaan boostin syksyyn. Ei lisättyä sokeria!

Neljä makua tuo vaihtelua ja värisuora takaa näyttävyyden myymälän hyllyssä vahvistaen voimakkaasti kasvavaa hyvinvointijuomien kategoriaa!

Yhdestä pullollisesta (500ml) saat päivän B– ja C-vitamiinin tarpeen ja vain 35 kaloria.

Löydät tuotteet hyvin varustelluista K-kaupoista. Pyydä henkilökuntaa tilaamaan, jos tuotetta ei vielä ole otettu myyntiin!

Käy lukemassa lisää tuotteista verkkokaupassamme!

21.09.2017 » Dilmah -teet nyt Suomessa!

Dilmah -teet nyt Suomessa!

Dayton Oy on ottanut Dilmah -teen tuotevalikoimansa.

Dilmah on takuu korkeimmasta mahdollisesta Ceylon -teelaadusta. Perinteinen ”single origin” tee on käsin korkeilta Sri Lankan teeviljelmärinteiltä poimittu ja paikan päällä pakattu. Paitsi että Dilmah on tuorein, se on myös eettisesti ja ekologisesti kestävä tee. Taustalla oleva perheyritys on intohimoisen sitoutunut laatuun ja se on valjastanut koko osaamisensa bisneksen ja maan olojen kehittämiseen. Jokainen tuotantoporras toimii läpinäkyvästi työntekijöitä kunnioittaen. Luonnon ja ihmisen harmoninen ja vastuullinen yhteiselo on kaiken toiminnan perusta.

Tinkimättömän laadun periaatteet ovat hyväksyneet myös maailman johtavat hotelliketjut, Michelin tähdillä palkitut ravintolaketjutut ja tunnetuimmat lentoyhtiöt.

Jotta Sinä ja asiakkaasi saisitte nauttia parhaan kupillisen teetä!

Käy katsomassa tuotteita verkkokaupassamme!

 

26.01.2017 » Henkovacin edustus on siirtynyt Dayton Oy:lle

Hollantilainen Henkovac on yksi vakuumipakkauskonekaupan käynnistäjistä. Henkovac yhdistää yli 60 vuoden kokemuksen ammattitaitoiseen tuotantoon uusinta suunnittelu- ja valmistustekniikkaa hyödyntäen. Kaikki Henkovac-laitteet ovat innovatiivisia, luotettavia ja ne täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Henkovac tarjoaa tuotevalikoiman, joka täyttää niin pienten kuin keskikokoistenkin ruoanjalostusyhtiöiden vakuumipakkaustarpeet. Jokainen laitemalli tuottaa ihanteellisen ja markkinoiden viimeisimpien vaatimusten mukaisen pakkaustuloksen.

Me Daytonilla olemme ylpeitä saadessamme tuotesalkkuumme Henkovacin ja voidessamme tarjota näitä laadukkaita laitteita asiakkaillemme. Kokonaisvaltaisen yhteistyön piiriin kuuluu niin laitteiden maahantuonti, myynti, varaosapalvelut kuin huoltokin.

Lisätietoja asiasta voi pyytää Antti Niiniseltä, puh. 010 820 5866, antti.niininen@dayton.fi.

Käy katsomassa tuotteita verkkokaupassamme!

11.11.2015 » Jura vahvasti läsnä Jarkko Niemisen jäähyväistapahtumassa The Final Nightissa

Suomen kautta aikojen paras tennispelaaja Jarkko Nieminen päätti upean ammattilaisuransa viime maanantai-iltana Helsingissä hienoimmalla mahdollisella tavalla. Tapahtuman onnistumisen kruunasi Roger Federer, joka on jo vuosikymmenen ajan toiminut Juran Brand Ambassadorina. Nieminen sai vastaanottaa Federeriltä Juran lahjoittaman uutuuskahvikoneen, Jura Z6:n. Voit tutustua siihen ja muihin Juran täysautomaattisiin kahvikoneisiin jälleenmyyjiemme Creman, Stockmannin ja Verkkokauppa.comin myymälöissä ja verkkosivuilla.

03.02.2015 » Fastfood & Café & Ravintola 2015 -messut

Monilaite-Thomeko Oy esittelee Fastfood & Café & Ravintola 2015 –messuilla tuotteittaan kahdella osastolla.

Osasto 3 H 29 tarjoaa makuelämyksiä kahvilamaailmasta. Esittelemme sveitsiläisten Jura-kahviautomaattien tuoreimmat uutuudet, sekä uusimman edustuksemme italialaisen illy caffen kahveja. Osastolla voit niinikään tutustua ranskalaisiin Routin 1883 –makuaineisiin. Herkullinen kokonaisuus täydentyy itävaltalaisen Isin sifoneilla.

Street Kitchen esittäytyy osastolla 2 C 25. Monipuolinen laitevalikoimamme mahdollistaa juuri sinun liiketoiminta-ajatukseesi sopivat keittiökokonaisuuden rakentamisen. Tule tutustumaan, suunnitellaan teille yksilöllinen ratkaisu joka toimii!

Showlogo-1754x591px

10.12.2014 » Frozen Yogurtia nyt myös Helsingin Jäähallista!

FroYo

Helsingin Nordenskiöldinkadun jäähalliin on avattu kauan toivottu Frozen Yogurt -myyntipiste! Kioskin löydät heti pääsisäänkäynnin aulatilasta katutasosta hallin pohjoispäädystä. Hallin tuhti evästarjonta on saanut rinnalleen raikkaan ja vähärasvaisen jälkiruoka- ja välipalavaihtoehdon asianmukaisine lisukkeineen. Voit valita herkullisen jogurttijäätelön seuraksi makusi mukaan tuoreita marjoja, rapeaa mysliä tai vaikkapa Routin 1883 -karamellikastiketta.

Kioski on avoinna kaikissa jäähallin tapahtumissa ja FroYon rinnalla tarjontaan kuuluvat myös esimerkiksi Routin 1883 -jääteemaut sekä tuorepuristettu Zumex-appelsiinimehu.

TaylorLogo1883Logo001ZumexLogo