Teollisuuden ratkaisut

Daytonin teollisuussektori tarjoaa asiakkaalle alan parhaiden toimijoiden laitteet ja tuotteet sekä tarvittavat materiaalit, tarvikkeet ja myös kalusteet toimivalla kokonaisratkaisulla. Palvelemme pitkäaikaisella kokemuksella mm. punnitukseen, tuoteturvallisuuden varmistukseen, pakkaamiseen sekä lihankäsittelyyn liittyvissä laitteissa ja ratkaisuissa kuin myös esimerkiksi terveydenhuollon vaakoihin liittyvissä asioissa. Meiltä löydät ratkaisun niin yksittäiseen tuotteeseen kuin laajempaan palvelukokonaisuuteenkin. Koko Suomen kattava ammattitaitoinen huolto- ja asennuspalvelu yhdessä toimivan varaosamyyntimme kanssa varmistaa laitekannan sekä toiminnan, joka palvelee asiakkaidemme liiketoimintaa luotettavasti vuodesta toiseen.

Siivutuskoneet

904100913001000

Bizerban puoliautomaatiset, sekä automaattiset siivukoneet on tehty kestämään käyttöä vuodesta toiseen. Automaattisilla toiminnoilla helpotetaan käyttöä ja aikaa enemmän tuottavaan työhön.

Suikalointikoneet

930100720001

Bizerba suikalointi-/mureutuskone on monipuolinen tehopakkaus, joka teräpakkaa vaihtamalla muuttuu suikalekoneeksi tai mureuttajaksi.

Ratahinnoittelijat

bizerba01

Bizerba hinnoittelijoista löytyy sopiva ratkaisu, niin pieneen kuin suurempaan hinnoittelutarpeeseen.

Tarkistusvaa'at

90210921005000

Bizerba tarkistusvaa’oilla optimoidaan pakattujen tuotteiden laadunvarmistus. Tuotevirrasta saadaan pois ali- ja ylipainoset tuotteet. Tiedonkeruu ja raportointi BRAIN2 ohjelmistolla.