Dayton tarjoaa laadukkaat monitoimiuunit ja leipomouunit päivittäistavarakaupan kaikkeen grillaamiseen, paistamiseen ja ruoanvalmistukseen. Eloman uuneilla saat aina erinomaisen paistotuloksen ja säästät sekä rahaa että ympäristöä. Markkinoiden johtaviin kuuluvan tuotemerkkimme uuneja näkee muun muassa suurten kotimaisten kauppaketjujen paistopisteillä, joissa valmistetaan tuoreeltaan palvelutiskin grillituotteet ja valmisruoat, sekä leipäosaston tuoreet patongit, piirakat, pasteijat ja pullat.

Monitoimiuuniemme kärkituotteet, Eloma MT 6-11 ja 10-11, ovat GN-johteikoilla varustettuja monitoimiuuneja, jotka on mitoitettu 6 ja 10 GN-astialle. Vaunutäyttöisen MT 20-11 kapasiteetti on 20 GN-astiaa tai 6 kanaritilää.

Myös leipomouunien valikoimastamme löytyy erikokoiset vaihtoehdot sekä johteilla että vaunutäytöllä. Eloma Genius -sarjan leipomouunien kapasiteetit ovat 5, 8 ja 16 leipomopeltiä.

Uunit

Paras paistotulos - energiatehokkaasti ja turvallisesti

Mitä tahansa valmistatkin, ohjelmoitavilla Eloma-monitoimiuuneilla saat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Valittavanasi on höyrykeitto, yhdistelmäpaisto, kiertoilmapaisto ja grilliominaisuus. Paistolämpötilan säätöväli on 30-300 °C, ja lämpötila on säädettävissä jopa asteen tarkkuudella. Myös uunikammion kosteusprosentti on valittavissa 1 % tarkkuudella asteikolla 0-100 %.

Kostutus on mahdollista ohjelmoida käynnistymään joko automaattisesti, tai se voidaan tarvittaessa käynnistää manuaalisesti kesken ohjelman. Uunin kostutus nopeuttaa ruoan kypsymistä sekä mureuttaa ja parantaa lopputulosta. Uuneissamme on vakiona tuotteiden sisälämpötilamittari. Sisälämpötilan tunnistus voidaan ohjelmoida kaikkiin paisto-ohjelmiin.

Patentoitu live steam -höyrynkehitysjärjestelmä tarkoittaa sitä, ettei höyryn kehittämiseen käytetä erillistä boileria. Live-system pienentää paistotuotteiden painohävikkiä ja varmistaa tasaisen paistotuloksen. Lisäksi se säästää jopa 46 % energiaa, sillä uuni on käyttövalmis ilman esilämmitystä.

Eloma-uuneissa käyttäjäturvallisuus on erittäin tärkeässä roolissa. Kun paisto-ohjelma päättyy, laite käynnistää ensiksi höyryn ja kosteuden poiston. Kun kuuma, 99-asteinen höyry on johdettu yläkautta poistoputkea pitkin pois, uunin luukun avaaminen on turvallista.

Edistykselliset ja helppokäyttöiset ohjelmat

Uuneihin on mahdollista ohjelmoida valmiita paisto-ohjelmia, ja ohjelmien siirtäminen laitteesta toiseen onnistuu helposti USB-tikulla.

Laitteissa on HACCP-käyttölogi, joka pitää kirjaa kaikista tapahtumista kellonaikoineen. Sen avulla voit milloin tahansa käydä läpi uunin historiatiedot. Esimerkiksi mahdollisissa vikatilanteissa on helppo selvittää vian syy: jos grillibroileri jää raa’aksi, lokin avulla voidaan selvittää, onko laitteeseen tullut toimintahäiriö, onko paistamiseen käytetty väärää ohjelmaa, vai onko käyttäjä tehnyt jotain väärin, esimerkiksi avannut luukun liian aikaisin. Lokin käyttö parantaa omavalvontaa ja auttaa parantamaan sekä toimintaa että ruoan laatua.

Kaikissa uunimalleissamme on täysautomaattinen Eloma autoclean®-pesuohjelma. Laitteen puhdistaminen on tehty erittäin vaivattomaksi, sillä erillisiä pesuvarsia tai -suuttimia ei tarvita - riittää, että käynnistät pesuohjelman. Laite annostelee nestemäisen pesuaineen määrän automaattisesti uunin likaisuuden mukaan. Valittavanasi on neljä eri mittaista pesuohjelmaa.

Eloman uuneilla saat aina erinomaisen paistotuloksen ja säästät sekä rahaa että ympäristöä

Cook & Hold ja bankettiohjelmat vakiona

Edistyneen tekniikan ja erittäin monipuolisten toimintojen ansiosta uunimme soveltuvat myös hotellien, ravintoloiden ja suurkeittiöiden tarpeisiin. Kaikissa malleissamme on vakiona Cook & Hold -toiminto, jonka avulla ruoka voidaan valmistaa etukäteen kypsäksi, minkä jälkeen uuni siirtyy säilytystilaan, jossa se pitää ruoan lämpimänä tarjoiluun saakka. Bankettitoiminto helpottaa lämpimien ruokien pöytiintarjoilua, sillä uunin avulla valmiit ruoka-annokset voidaan pitää lämpimänä. Uuniin mahtuu kerrallaan jopa 185 lautasta.

Eloma on ympäristöystävällinen valinta

Eloma panostaa vahvasti ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen. Kun valitset Eloma-uunin, säästät paitsi luontoa myös selvää rahaa: Heti valmis Live steam -järjestelmä vähentää 46 % energiankulutusta, ja multi eco -järjestelmä säästää jopa 42 % vettä. Eloma on ainoa laitevalmistaja, jonka uunit ovat voittaneet Dr. Georg Triebe -innovaatiopalkinnon sekä ekologisuudestaan että energiatehokkuudestaan. Laitteiden ympäristöystävällisyyttä lisäävät erittäin pitkä käyttöikä sekä se, että materiaalit ovat 95-prosenttisesti kierrätettäviä.

Dayton palvelee sinua kokonaisvaltaisesti

Laadukkaat Eloma-monitoimiuunit ja -leipomouunit voi ostaa suoraan Daytonilta. Palvelemme sinua kokonaisvaltaisesti, sillä meiltä saat samasta paikasta kaikki päivittäistavarakaupan koneet, laitteet ja materiaalit sekä huollot ja varaosat. Kysy lisätietoja meiltä!