Dayton tarjoaa Premium-luokan mikserit baariin ja ravintolaan. Alkoholittomiin Fever-Tree -virvoitusjuomiin on käytetty vain luontaisia ainesosia, eivätkä ne sisällä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita, aromeja, värejä tai säilöntäaineita.

Suomessa suosituimmat Fever-Tree-tuotteet ovat perinteinen Premium Indian Tonic Water, seljankukan makuinen Premium Elderflower Tonic Water sekä inkivääriolut Premium Ginger Beer. Juomat sopivat cocktaileihin, mutta maistuvat hyvältä myös sellaisenaan.

 

Parhaat Gin Tonicit valmistetaan parhaista aineksista

Fever-Tree premium Indian Tonic Water on monille “se oikea tonic” ja ainoa vaihtoehto, joka kelpaa parhaiden Ginien mikseriksi Gin Tonic -drinkkiin. Huippulaadukas virvoitusjuoma on voittanut useita alan palkintoja ympäri maailman.

Tonicin tärkein makuaine on kiniini, jota saadaan kiinapuun kuoresta. Fever-Treen tonic-veteen valittiin makunsa perusteella Kongossa tuotettu kiniini. Lähdeveden ja kiniinin lisäksi toniciin on lisätty kahdeksaa eri kasviuutetta, esimerkiksi kehäkukkauutetta ja tansanialaista hapanappelsiinia. Fever-Treen toniciin ei ole lisätty mitään keinotekoisia makeutus-, väri- tai säilöntäaineita, vaan siinä käytetään vain parhainta laatua olevia luonnollisia ainesosia.

Indian Tonicin maku on erittäin pehmeä, sillä hieman karvasta kiniiniä tasapainottavat kevyet sitrusmaiset ja hedelmäiset vivahteet. Raikas ja runsashiilihappoinen Indian Tonic Water nostaa hyvin esiin Ginin oman aromin, mistä syystä se on suosittu mikseri myös erilaisissa sokkotesteissä ja kilpailuissa, joissa arvioidaan maailman parhaita ginejä. Esimerkiksi vuonna 2015, kun suomalainen Napue Gin voitti Isossa-Britanniassa järjestetyn International Wine and Spirits Competition -kilpailun Gin and Tonic -sarjan, kilpailun tuomaripaneeli sokkomaistoi kaikki ginit Fever-Tree Indian Toniciin sekoitettuna.

Kesän makua seljankukasta

Fever-Tree Premium Elderflower Tonic Water tuo kesäisen vivahteen klassiseen tonic-juomaan. Seljankukan makeus tasapainottuu luonnollisen kiniinin karvauden kanssa, ja lopputuloksena on pehmeän raikas ja runsashiilihappoinen juoma. Elderflower Tonic sopii perinteisen tonicin tapaan käytettäväksi mikseriksi ja nautittavaksi sellaisenaan. Sopii erityisesti keveisiin kesädrinkkeihin ja tuomaan vaihtelua perinteisiin ginipohjaisiin drinkkeihin.

Palkittu inkivääriolut maistuu drinkeissä ja sellaisenaan

Fever-Tree Premium Ginger Beer on kolmen inkiväärin sekoitus Nigerian, Intian Kochin ja Norsunluurannikon alueilta. Palkittu alkoholiton inkivääriolut on parhaimmillaan erilaisissa drinkeissä, kuten Dark & Stormy ja Moscow Mule, tai nautittuna sellaisenaan virvoitusjuomana.

Vanha klassikkodrinkki Moscow Mule syntyy vodkasta, limetin mehusta ja inkiväärioluesta. Kyseessä on drinkki, joka 1950-luvulla nosti Smirnoff-vodkan laajaan tietoisuuteen Yhdysvalloissa. Jostain syystä Suomessa ei vielä kaikkialta saa inkivääriolutta, vaan drinkkiin saatetaan sen sijasta laittaa Ginger Alea. Alkuperäisen reseptin mukaan mikserinä tulee kuitenkin käyttää alkoholitonta inkivääriolutta. Premium Ginger Beer sopii siihen mitä parhaiten.

Esimerkiksi vuonna 2015, kun suomalainen Napue Gin voitti Isossa-Britanniassa järjestetyn International Wine and Spirits Competition -kilpailun Gin and Tonic -sarjan, kilpailun tuomaripaneeli sokkomaistoi kaikki ginit Fever-Tree Indian Toniciin sekoitettuna.

Maailman parhaat cocktailmikserit Daytonilta

Alkoholittomat Fever-Tree-virvoitusjuomat ovat yksi maailman suosituimmista cocktailmiksereistä, ja niitä on tarjolla seitsemässä maailman kymmenestä huippuravintolasta. Dayton toimii Fever-Treen maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Lisätietoa Fever-Tree-tuotteista ja muista baaritarvikkeista saat ottamalla meihin yhteyttä!