Dayton toimittaa kaupan pakkausmateriaalit ja tarvikkeet nopeasti ja varmasti suoraan omasta varastosta. Tärkeimpiä asiakkaitamme ovat kaikki hyvin varustetut päivittäistavarakaupat, joiden palveluvalikoimaan kuuluu palvelutiski, salaattibaari tai vaikkapa oma kahvila pullatiskeineen. Valikoimassamme on laaja valikoima erilaisia pakkausmateriaaleja ja pusseja, kertakäyttösuojaimia, rasioita, alumiinivuokia ja vaakaetikettejä.

 

Daytonin edustamat tuotteet ovat tarkkaan valittuja laatutuotteita, jotka täyttävät kaikki elintarvikkeiden kontaktimateriaaleille asetetut vaatimukset. Tuotteet on valmistettu elintarviketurvallisista raaka-aineista, joten ruoan säilyttäminen ja tarjoilu on ehdottoman turvallista pakkausmateriaali- ja tarvikevalikoimaamme käyttäen.

Laadukkaat pussituotteet hedelmä- ja vihannesosastolle

Daytonilla on monipuolinen valikoima laadukkaita pussituotteita kaikkiin kaupan tarpeisiin:

- ympäristöystävälliset biohajoavat pussit
- markkinoiden johtavat HD-solmupussit hevi-osaston tarpeisiin
- laadukkaat ja kestävät LD-rullat ja irtopussit

Biohajoavat pussit ovat ekologinen vaihtoehto hedelmä- ja vihannesosaston irtomyyntiin. Ecobag-pussimme ovat biohajoavia ja täyttävät eurooppalaisen EN13432 standardin vaatimukset kompostoituville pakkausmateriaaleille.

Kertakäyttökäsineet ruokien käsittelyyn

Myymälöissä ruokia käsiteltäessä käytettävät suojakäsineet ovat omaa tuotantoamme: Handy-tuotemerkiltä on saatavana sekä nitriili- että vinyylisuojakäsineitä. Lainsäädännön mukaan vinyylikäsineitä ei suositella rasvaisten tuotteiden, kuten lihan ja kalan käsittelyyn. Sen sijaan nitriilikäsineet soveltuvat myös rasvaisten tuotteiden käsittelyyn.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi kertakäyttösuojaimet päästä varpaisiin. Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa suojamyssyjä, kengänsuojia ja grillikäsineitä.

Daytonin edustamat tuotteet ovat tarkkaan valittuja laatutuotteita, jotka täyttävät kaikki elintarvikkeiden kontaktimateriaaleille asetetut vaatimukset.

Rasiat ja pakkaukset kylmille ja kuumille elintarvikkeille

Valikoimassamme on monenlaisia elintarvikerasioita salaateille, grillituotteille sekä muille kylmille ja kuumille tuotteille. Laajasta kokovalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Salaattikulhoja ja -rasioita on saatavana sekä muovisena että kartonkisena, ja ne soveltuvat kylmille tuotteille. Mikronkestävät astiamme on valmistettu polypropeenista. Mikrorasioiden käyttöalue on -20… +130 °C, joten ne soveltuvat myös pakastukseen. Valikoimastamme löytyy myös biohajoavia pakkauksia. Meiltä saat myös laadukkaat foliotuotteet, kuten alumiinivuoat, kannet ja foliorullat.

Etiketit myymälävaakoihin

Dayton toimittaa päivittäistavarakaupalle laadukkaat myymälävaa’at ja vaakahinnoittelijat sekä niihin sopivat tarraetiketit. Valikoimassamme on kaikki markkinoilla tarvittavat etikettikoot. Pienemmät etiketit sopivat peruskäyttöön, mutta nykyaikaisilla, pc-pohjaisilla vaaoilla voidaan tulostaa paljon muutakin kuin hintalappuja. Näin ollen myös etikettikoko voidaan valita tarpeen mukaan. Esimerkiksi liikepaikalla pakattuihin ruoka-annoksiin pitää säädösten mukaan liittää tarkka tuoteseloste, tuotteen ravintosisältö sekä tarkat merkinnät mahdollisista allergeeneista. Niin kutsuttu linerless-etiketti, jossa on rajoittamaton etiketin pituus, mahdollistaa pitkienkin ainesosaluetteloiden tulostamisen.

Kattava tuotevalikoima ja kokonaisvaltaista palvelua

Kehitämme tuotevalikoimaamme koko ajan, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Haluamme tarjota päivittäistavarakaupan toimijoille kaikki elintarvikkeiden käsittelyssä, pakkauksessa ja säilytyksessä tarvittavat koneet ja laitteet sekä materiaalit ja tarvikkeet helposti saman katon alta. Kaupan materiaalit ja tarvikkeet saat suoraan Daytonilta.   Kysy lisää meiltä!